Labai labai ačiū visoms už sveikinimus mano vaiknui kurio šiandien aš praktiškai nemačiau tik va į boulingą kiek nulėkiau pafotkint
ir išbandėm laaabai jau sunkius kamuolius
pietavom kinietiškai
ir galvojom, kaip visa tai reiks suvalgyti
o dabar šeimyna šitaip abu parpia
daaaaaaaaaaaug kamuoliukų
klaipėdietiškos žiemos ir miesto eglės vaizdeliai
klaipėdietiškos žiemos ir miesto eglės vaizdeliai
Ačiū visiems už sveikinimus štai jis, pyragas papuoštas dviem žvakutėm ir du "apžėlę" broliai
Matau skanūs buvo tortadienio skanumynai o jubiliatas ir jo broliukas labai šaunūs ir gražūs vaikinukai
šiandien Igniuko gimtadienį šventėm su SM klaipėdietėm, tai nedidukas reportažėlis
bandomoji company nuotrauka
o va Mantui ir nepyvyko
čia mes
kas plepa, ka po tortą su motociklu maitoja
aaa, tai jūs jau skirstotės, o torto tai dar liko tai jau aš tada mažos lėkštikės jau kaip ir nebeimsiu
didesnis reportažėlis čia
va taip jaunuolis savo antrąjį gimtadienį šventė tris dienas su skirtingais svečiais ir.... tai dar ne viskas - mergina gi serga taip, kad ir dar kartą degsim dvi žvakutes
bandomoji company nuotrauka
o va Mantui ir nepyvyko
čia mes
kas plepa, ka po tortą su motociklu maitoja
aaa, tai jūs jau skirstotės, o torto tai dar liko tai jau aš tada mažos lėkštikės jau kaip ir nebeimsiu
didesnis reportažėlis čia
va taip jaunuolis savo antrąjį gimtadienį šventė tris dienas su skirtingais svečiais ir.... tai dar ne viskas - mergina gi serga taip, kad ir dar kartą degsim dvi žvakutes
Kokia dar mergina?
kaži kokia
Maniškė tada nesirgo
Linaiva tokiam amžiuj o jau sužadėtinę apgaudinėjat ir dar viešai Dilma, reikalauk moralinės kompensacijos
p.s. linaiva nepyk kad aš čia taip pasisakiau. prisiminiau kad nenori komentarų dėl temos uždarymo. bet nesusilaikiau
p.s. linaiva nepyk kad aš čia taip pasisakiau. prisiminiau kad nenori komentarų dėl temos uždarymo. bet nesusilaikiau
Labai gražiai auga Igniukas
o kas toliau.......
ogi nieko šokinėjam
auga muzikants
su geriausiu draugu
žiemos malonumai vietoj miego
ogi nieko šokinėjam
auga muzikants
su geriausiu draugu
žiemos malonumai vietoj miego