Kaip visada, jūs labai fanučiai
Gražių jums visiems švenčių ir daug daug nuostabių akimirkų ir naujų atradimų Igniukui, o ir Mantukui
Ačiū ačiū už gražius žodelius ir pagyras broliukams Man ir pačiai gražu žiūrėt kaip vyresnysis myli mažiuką
Du supertėčiai sveikina su Naujais metais
Be komentarų...
Be komentarų...
Koks Igniukas fainulka!!! Negaliu atsiziureti
Va taip aš "linksminausi" atšventęs Naujus...
Na nenoriu aš tos kepurės
Visa šeimyna
ir mažieji baliauninkai
Tuoj aš jį griebsiu...
ir paragausiu..
Tėti, gal ir tu nori paragaut mano torto...
nagi, Guste, liks ir tau [img]
Na nenoriu aš tos kepurės
Visa šeimyna
ir mažieji baliauninkai
Tuoj aš jį griebsiu...
ir paragausiu..
Tėti, gal ir tu nori paragaut mano torto...
nagi, Guste, liks ir tau [img]
Štai šis būrys klaipėdiečių šventė IGNIUKO pirmąjį gimtadienį
taip mes linksminomės Euroopoj
O kitą dieną namuose pasijaučiau kamuoliukų karaliumi
Prisišventę niekaip negaliu užmigt, nors laikrodis jau rodo dvyliktą. Na dar papozuosiu šiek tiek
o daba jau miegosiu
taip mes linksminomės Euroopoj
O kitą dieną namuose pasijaučiau kamuoliukų karaliumi
Prisišventę niekaip negaliu užmigt, nors laikrodis jau rodo dvyliktą. Na dar papozuosiu šiek tiek
o daba jau miegosiu
Reiks važiuot į Klaipėdą mokytis iš Igniuko savarankiškai užmigti
Na jūs tikri šaunuoliai. Fainulkos tikri
Na jūs tikri šaunuoliai. Fainulkos tikri
Kaip grazu ir linksma pas jus .O kada Igniuka kirpot , mes tai laukiam pirmo gimtadienio - tada kirpsim , nes jau kasos pradejo garbanotis .Kokia buvo reakcija i kirpima?
Labai smagu pažiūrėti į tokias nuotraukytės. Jūsų šeimynėlė
Ohoo, koks didelis tarp broliuku metu skirtumas... Gerai, turi puikia aukle
Vaivaj - visada prašom, pamokysim kaip reikia miegot, na pirma reik sugebėt dar ir užuolaidas nutraukt nuo lovytės ir gėlę numest nuo palangės bet svarbiausia paskui ramiai užmigt
Kirpomės mes prieš kokias tris savaites. kirpykloje. Labai šauniai vaikinukas išsėdėjo, tik va palerinos neleido uždėt, tai paskui oiii kiek plaukų teko nurinkinėt
O brolis broliui tikrai šauni auklė jau ir sauskelnes išmoko keist, na o apie kitą veiklą nė neužsimenu ir pamaitina, ir pažaidžia, ir užmigdo, ir... tik va kai pamokas ruošt reikia, tai tada ir išgirstu - mama, pasiimk Igną.... o pats tik ir galvoja, na gal neimk...aš taip tingiu mokytis....
Kirpomės mes prieš kokias tris savaites. kirpykloje. Labai šauniai vaikinukas išsėdėjo, tik va palerinos neleido uždėt, tai paskui oiii kiek plaukų teko nurinkinėt
O brolis broliui tikrai šauni auklė jau ir sauskelnes išmoko keist, na o apie kitą veiklą nė neužsimenu ir pamaitina, ir pažaidžia, ir užmigdo, ir... tik va kai pamokas ruošt reikia, tai tada ir išgirstu - mama, pasiimk Igną.... o pats tik ir galvoja, na gal neimk...aš taip tingiu mokytis....
Oi kaip faina paziureti,koks Igniukas jau didelis,ir fainas vaikis! As tai pamaciau naudingu dalyku-chalatas frotinis,bent turbut nenusikapsto,kaip kad ranksluosciu,as jau nebesusitvarkau su savo mergom,kai reikia nudziovinti,ramiai nepasedi visai...O jau Igniuko maudynes tai cia super truper,as negaliu isivaizduoti,kaip jis sau stovi baseine,ar sedi vonioj pilnoj,pilnoj,mano panos tai murkteltu 100% galva i vandeni,ir atsigertu aisku...