Įkraunama...
Įkraunama...

Du broliukai dobiliukai

Kaip visada, jūs labai fanučiai biggrin.gif
Gražių jums visiems švenčių ir daug daug nuostabių akimirkų ir naujų atradimų Igniukui, o ir Mantukui wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū už gražius žodelius ir pagyras broliukams wink_3.gif Man ir pačiai gražu žiūrėt kaip vyresnysis myli mažiuką 2.gif
Atsakyti
Du supertėčiai sveikina su Naujais metais newyear.gif

user posted image

Be komentarų...user posted image
Atsakyti
user posted image

Koks Igniukas fainulka!!! Negaliu atsiziureti biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Va taip aš "linksminausi" atšventęs Naujus...
user posted image

Na nenoriu aš tos kepurės user posted image

user posted image

Visa šeimyna user posted image

ir mažieji baliauninkai user posted image

Tuoj aš jį griebsiu... user posted image

ir paragausiu..user posted image

Tėti, gal ir tu nori paragaut mano torto...user posted image

nagi, Guste, liks ir tau user posted image[img]

Atsakyti
Štai šis būrys klaipėdiečių šventė IGNIUKO pirmąjį gimtadienį thumbup.gif
user posted image

taip mes linksminomės Euroopojuser posted image

user posted image

O kitą dieną namuose pasijaučiau kamuoliukų karaliumi user posted image

Prisišventę niekaip negaliu užmigt, nors laikrodis jau rodo dvyliktą. Na dar papozuosiu šiek tiek user posted image

o daba jau miegosiu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linaiva: 12 sausio 2005 - 14:52
Reiks važiuot į Klaipėdą mokytis iš Igniuko savarankiškai užmigti tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Na jūs tikri šaunuoliai. Fainulkos tikri wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip grazu ir linksma pas jus biggrin.gif .O kada Igniuka kirpot , mes tai laukiam pirmo gimtadienio - tada kirpsim , nes jau kasos pradejo garbanotis megalol.gif .Kokia buvo reakcija i kirpima? unsure.gif
Atsakyti
Labai smagu pažiūrėti į tokias nuotraukytės. Jūsų šeimynėlė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ohoo, koks didelis tarp broliuku metu skirtumas... Gerai, turi puikia aukle biggrin.gif
Atsakyti
Vaivaj - visada prašom, pamokysim thumbup.gif kaip reikia miegot, na pirma reik sugebėt dar ir užuolaidas nutraukt nuo lovytės ir gėlę numest nuo palangės laugh.gif bet svarbiausia paskui ramiai užmigt

Kirpomės mes prieš kokias tris savaites. kirpykloje. Labai šauniai vaikinukas išsėdėjo, tik va palerinos neleido uždėt, tai paskui oiii kiek plaukų teko nurinkinėt unsure.gif

O brolis broliui tikrai šauni auklė thumbup.gif jau ir sauskelnes išmoko keist, na o apie kitą veiklą nė neužsimenu ir pamaitina, ir pažaidžia, ir užmigdo, ir... thumbup.gif tik va kai pamokas ruošt reikia, tai tada ir išgirstu - mama, pasiimk Igną.... o pats tik ir galvoja, na gal neimk...aš taip tingiu mokytis.... laugh.gif
Atsakyti
Oi kaip faina paziureti,koks Igniukas jau didelis,ir fainas vaikis! biggrin.gif As tai pamaciau naudingu dalyku-chalatas frotinis,bent turbut nenusikapsto,kaip kad ranksluosciu,as jau nebesusitvarkau su savo mergom,kai reikia nudziovinti,ramiai nepasedi visai...O jau Igniuko maudynes tai cia super truper,as negaliu isivaizduoti,kaip jis sau stovi baseine,ar sedi vonioj pilnoj,pilnoj,mano panos tai murkteltu 100% galva i vandeni,ir atsigertu aisku... tongue.gif
Atsakyti