Na ir stipruolė mamytė
Broli, aš gal pas tave...
Duok savo soskės paragaut
Ai pasiimk....
Na neskanus gi tas pirštas, geriau pašokim
Na aš dar pagrosiu
Na šauniai Igniukas auga . Jau toks didutis ir... vis į mamytę panašesnis darosi
Tikrai fainai broliukai maudosi
O ir su Gustyte Igniukas sauniai atrodo
Vai ačiū ačiū
Broliukai tikrai mėgsta kartu ne tik maudytis, bet ir žaisti. O su Dilmos panelyte, tai oiiii kokie ten reikaliukai
Broliukai tikrai mėgsta kartu ne tik maudytis, bet ir žaisti. O su Dilmos panelyte, tai oiiii kokie ten reikaliukai
QUOTE(Linaiva @ 2004 12 17, 23:59)
O su Dilmos panelyte, tai oiiii kokie ten reikaliukai
Konkurencija bręsta
Tai kas gi čia per konkurentai??? Tuoj mes juos...
Va sita kieciausia
Dar man grazu kur broliai kartu maudosi Labai smagiai atrodo
O ir siaip seniai jus bemaciau, tai malonu buvo apziuret
Kokie faini broliukai dobiliukai!!!!!!!!!!!!!! O vyresnelis toks rupestingas, taip myli maziuka...tiesiog grazu ziureti
Man ir pačiai labai faina žiūrėt kaip didysis myli brolį
Štai jos, pirmosios Kalėdos
Na, mėgstu aš muziką... ypač kai šikniukas sausas (čia vos ne reklama gavosi )
Cha, geras, o jūs tai nieko negirdit
Du broliukai dobiliukai prie eglutės namuose Puošėm ją šiaudiniais žaisliukais, kad nebūtų bėdų, o mažius prie jos nė neina.... Vieno nufotkint nė nepavyksta... Bet su broliu - prašom
su mama ir tėčiu - irgi, prašom
O čia bandėm nusifotkint prie klaipėdietiškos eglės, bet nelabai kas gavosi...na eglės tai ir nematyt
Va kois aš jau didelis - pasiekiu tenka mamai papildomas šviesas virtuvėj jungt, o tai dažnai tamsoj gyventume
Na, mėgstu aš muziką... ypač kai šikniukas sausas (čia vos ne reklama gavosi )
Cha, geras, o jūs tai nieko negirdit
Du broliukai dobiliukai prie eglutės namuose Puošėm ją šiaudiniais žaisliukais, kad nebūtų bėdų, o mažius prie jos nė neina.... Vieno nufotkint nė nepavyksta... Bet su broliu - prašom
su mama ir tėčiu - irgi, prašom
O čia bandėm nusifotkint prie klaipėdietiškos eglės, bet nelabai kas gavosi...na eglės tai ir nematyt
Va kois aš jau didelis - pasiekiu tenka mamai papildomas šviesas virtuvėj jungt, o tai dažnai tamsoj gyventume
Nuotraukytės Igniukas jau toks didelis, labai gražus berniukas O jau kaip šypsosi gražiai