Pagaliau susitikom Du plaukikai Dilmos Gustytė ir Igniukas
Plaukioju
a priplaukiojom, susipažinkim iš arčiau
Oi, neišsilaikiau
Nagi, parodyk savo batą
ei, žiūrėk ten dar kažkas kėsinasi į mano batą
Ignai, man su tavim geriau , nesvarbu, kad su Adu aš irgi kartu plaukiojau
ei, vyrukai, nesipeškit
na va, likau vienas....
LINAIVA-jusu naujos nuotraukytes NUOSTABIOS!!!!! Ir tau rimtai reiketu susimastyti apie "paparacio duona" !!!!!!!!!!!!!
Super super super
Kodėl Vilniuje nėra tokių fainybių mažiams
Oi baltas pavydas suėmė
Kodėl Vilniuje nėra tokių fainybių mažiams
Oi baltas pavydas suėmė
Na , Linaiva, tikrai pritariu kitoms, kad gali užsidirbti fotografuodama
Labai patiko fotoreportažas
O jūs jau tikrame baseine sportuojate?
Labai patiko fotoreportažas
O jūs jau tikrame baseine sportuojate?
Linaiva, nuotraukos - . Ačiū už manąsias . Dar reiktų būtinai paplaukioti kartu .
Na ta kompanija tikrai šauni gavosi, ir visai netyčia dar fainiau būtų atrodę, jei jie plikšiukai būtų pozavę tada tikrai kokiam žurnalui galėtume siųst
Beje, puikuojamės mes naujuose numeriuose Mažylio ir Mamos žurnalo
Beje, puikuojamės mes naujuose numeriuose Mažylio ir Mamos žurnalo
nu jusu seimynele tai super , bet jau vaikuciai koki , o jaunesneli isimylejau is karto, nu koks grazutis, toks meilutis
ir koki jus saunuoliai - plaukiojate, kaip fainiai, oi ta nuotrauka kur vonioje su gelbejimosi ratu ant kaklo tai jegine , ir sedite jau, nu jus tikri saunuoliai, aukite taip graziai ir toliau
ir koki jus saunuoliai - plaukiojate, kaip fainiai, oi ta nuotrauka kur vonioje su gelbejimosi ratu ant kaklo tai jegine , ir sedite jau, nu jus tikri saunuoliai, aukite taip graziai ir toliau
Šaunuoliukai Jūs. Greičiau vežkit į Vilnių tuos šaunuolius, labai norime jus pamatyti. O Igniukas tikrai simuliavo. Gal jis čia žvaigždžių liga buvo susirgęs, kai į žurnalą pateko
Fainai leidziate laikeli! Nu o as neatsistebiu Igm=niuko superiniu sedejimu!Kaip jis taip anksti,ir ka darete,kad taip sauniai vyrukas sedi????