Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Sveiki. Aš su klausimu i Jūs- kvepalų žinovės 4u.gif . Noriu dukrai 14 metų proga nupirkti šiuos kvepalus YVES SAINT LAURENT
- Baby Doll. Nesu uosčiusi, bet internete skaičiau apie juos. Bet pažiūrėjau internete jų yra keletas rušių. Gal žinote kuo jie visi skiriasi? Ir kurie būtų patys pačiausi? Ar tiesiog jų kvapas vienodas, tik jų dizainas, piešinukai skirtingi? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2009 10 05, 08:59)
Sveiki. Aš su klausimu i Jūs- kvepalų žinovės  4u.gif . Noriu dukrai 14 metų proga nupirkti šiuos kvepalus YVES SAINT LAURENT
- Baby Doll. Nesu uosčiusi, bet internete skaičiau apie juos. Bet pažiūrėjau internete jų yra keletas rušių. Gal žinote kuo jie visi skiriasi? Ir kurie būtų patys pačiausi? Ar tiesiog jų kvapas vienodas, tik jų dizainas, piešinukai skirtingi?  smile.gif  g.gif

Baby doll buvo isleista daug versiju, kurios siek tiek skiriasi nuo originalo. Jei skaitote angliskai, siulyciau ilisti i fragrantica.com ir pasinagrineti, kuo jie vieni nuo kitu skiriasi, nes Baby doll versiju yra 5 ar dar daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pasidalinti įspūdžiais apie Van Cleef & Arpels Les Saisons seriją? Labiausiai domina ruduo, bet ir apie kitus metų laikus norėčiau ką nors išgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 10 05, 11:14)
Gal kas galėtų pasidalinti įspūdžiais apie Van Cleef & Arpels Les Saisons seriją? Labiausiai domina ruduo, bet ir apie kitus metų laikus norėčiau ką nors išgirsti  4u.gif

Ar tik ne Gervela buvo rašiusi apie juos? g.gif
Atsiprašau, jeigu kažką supainiojau
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 10 05, 10:25)
Ar tik ne Gervela buvo rašiusi apie juos?  g.gif
Atsiprašau, jeigu kažką supainiojau

Taip, apie Automne neperseniausiai Gervela rašė.
Atsakyti
Ačiū, iš Gervelos jau gavau atsiliepimą apie Automne, dar domintų įspūdžiai apie kitus metų laikus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 05 spalio 2009 - 11:09
Sveikos,
Merginos , kaip man idomu skaityti jusu apibudinimus apie kvapus.Kazi ar cia igimta ,ar galima ismokti uzuosti ir atskirti kvapu natas? nes man kvepalai arba kvepia arba nea rolleyes.gif Gal yra kokios nors literaturos internetinese platybese? 4u.gif O gal as cia ne i tema visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 10 07, 09:18)
Sveikos,
Merginos , kaip man idomu skaityti jusu apibudinimus apie kvapus.Kazi ar cia igimta ,ar galima ismokti uzuosti ir atskirti kvapu natas? nes man kvepalai arba kvepia arba nea  rolleyes.gif Gal yra kokios nors literaturos internetinese platybese? 4u.gif O gal as cia ne i tema visai  unsure.gif

Kai kurie žmonės tikrai gimsta su fenomenaliai jautria uosle, kuri geba identifikuoti labai daug kvapų ir išskirti mišinio sudedamąsias dalis.
Kiti tą savybę išlavina. Uoslė yra treniruojamas pojūtis. Kaip beje ir skonis, lytėjimas.
Apie literatūrą parfumerinę galit pasiskaityt tam skirtoje temoje šio subforumo viršuje. Jos tikrai pakanka - gal tik ne Lietuvoje, o šiaip pasaulyje yra daug - besidominčiam žmogui yra ką paskaityt.
Bet aišku, geriausia pažintis su kvepalais - tiesioginis kontaktas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 07 spalio 2009 - 09:01
QUOTE(Smauglius @ 2009 10 07, 10:00)
Bet aišku, geriausia pažintis su kvepalais - tiesioginis kontaktas.  biggrin.gif

Aciu nuo to jau pradejau thumbup.gif
ojei kokia zliopla ,tiksliai virsuj visa info pateikta,o as nemaciau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 07 spalio 2009 - 09:08
Nezinau ar toj temoj paklausiu, nes labai cia pas jus viskas griezta smile.gif - kuom skiriasi terminai Selektyvine ir nisine parfumerija? ar nieko nesiskiria?
Gal ir buvo kazkurioj temoj paaiskinta tai, bet keleta dienu skaitineju parfumerijos temas - niekur nerandu, o taip uzknietejo dabar suzinoti smile.gif
Aciu 4u.gif
Jau dabar matau, kad reikejo klausti temoj Kitokie kvepalai. Na, bet atleiskit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alara: 07 spalio 2009 - 14:35
gal kam idomu "Kvapu namu" paskaita apie kvepalus si penktadieni smile.gif http://www.aromata.lt/lt/naujiena/61/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dailus_kvietkelis: 07 spalio 2009 - 15:33
QUOTE(Alara @ 2009 10 07, 15:34)
kuom skiriasi terminai Selektyvine ir nisine parfumerija? ar nieko nesiskiria?

Bent jau man iki šiol nepavyko rasti aiškaus apibrėžimo, kas yra selektyvinė parfumerija. Dažniausiai šis terminas naudojamas kaip sinonimas "nišinei parfumerijai", bet interneto platybėse galima rasti tekstų, kuriuose selektyvais tiesiog vadinami aukštosios parfumerijos kūriniai, t.y. tas asortimentas, kurį gali rasti ir Kristianoje ar Sarmoje (Chanel, Guerlain, Dior, Nina Ricci, Gucci ir t.t......).
Išsamiai apie nišinę parfumeriją: http://www.elit-galand.ru/exclusive
Atsakyti