Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(riterisss @ 2009 09 27, 14:42)
Sveikos merginos, gal kuri turejot, uostet ar zinot kur galima butu isbandyti Stella Mccartney Stella Sheer arba Stella in Two Peony? blush2.gif  Man labai patiko Stella originalas, bet man jis gal kiek per stiprus buvo, noreciau isbandyt kazka panasaus tik kiek silpnesnio... biggrin.gif

Kur pauostyti LT nepatarsiu, bet teko uostyt pirmuosius - man sakyciau ir originalus labai lengvi, tai sitie panasus kvapu, tik dar lengvesni.
Atsakyti
As pamenu gal kokius 2 men. atgal viena tamsta irgi kazkur vaziavo ir siulesi atvezti kvepalus. O poto, po kiek laiko, kazkas apie ja klausinejo kvepalu isparduotuveje. Nes kazkaip ji dingo su pinigais ir jokio atsakymo. O kadangi as nelabai esu smalsi tai taip ir nezinau kuom viskas baigesi. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 27, 19:15)
As pamenu gal kokius 2 men. atgal viena tamsta irgi kazkur vaziavo ir siulesi atvezti kvepalus. O poto, po kiek laiko, kazkas apie ja klausinejo kvepalu isparduotuveje. Nes kazkaip ji dingo su pinigais ir jokio atsakymo. O kadangi as nelabai esu smalsi tai taip ir nezinau kuom viskas baigesi. biggrin.gif

Jo, buvo istorija, tik tokios analogiško rėksnės nick'as buvo kitas. Atsižvelgiant į tai, kad šitoji užsiregistravo tik rupjūčio pabaigoj, gali būti, kad čia ta pati tetulytė, tik kitu vardu pasiregistravus. smile.gif
O istorija buvo akurat tokia - pasiskelbė madam važiuosianti į Angliją, susirinko avansu pinigus ir dingo kaip į vandenį. Tik po to, kai viena potenciali pirkėja pradėjo triukšmaut, pardavėja atsirado, pririetė visokių nelaimingų istorijų ir pinigus grąžino. Kaip kitoms baigėsi - neaišku smile.gif Sukasi nick'as ant liežuvio galo - pr biggrin.gif isiminsiu , parašysiu
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 27, 15:33)
Neatsirinksi, nes viskas priklausys nuo oro, kiekio ir nuotaikos bei galbūt kabineto dydžio. Vidurius gali susukti tik vienu atveju, jei vartosi ir gausiai. Bandyk nuo vieno pšyktelėjimo ir stebėk savo ar aplinkinių reakciją. Per galvą niekas tikrai neduos. Bet jei pšyktelsi šešis kartus, reakcijos gali būti įvairiausios.

aš smarkiai pajuokavau, Tu dar smarkiau biggrin.gif
nemiga ko tai netikėtai buvo užpuolus, tai varčiau įdomias temas biggrin.gif

Atsakyti
Radau internete gera kaina Bvlgari Blv Notte kvepalus.Jų natos mane labai gundo,bet nesu jų uosčiusi.Gal kuri galėtumėt juos apibūdinti,bijau,kad nebūtų saldūs,nes ten yra šokolado g.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2009 09 28, 17:28)
Radau internete gera kaina Bvlgari Blv Notte kvepalus.Jų natos mane labai gundo,bet nesu jų uosčiusi.Gal kuri galėtumėt juos apibūdinti,bijau,kad nebūtų saldūs,nes ten yra šokolado g.gif

O jeigu šioje temoje paskaitytumėte vieną puslapį atgal, ten būtent apie Notte diskutuojama...
Atsakyti
Turiu trumpa klausima, kuriam reikia greito atsakymo - ar buna Dior Addict EDT, ar yra tik EDP?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 29, 10:45)
Turiu trumpa klausima, kuriam reikia greito atsakymo - ar buna Dior Addict EDT, ar yra tik EDP?

osmozas rašo tik EDP
Atsakyti
Siuo metu laukiu perkeliaujant D&G Sicily ir man iskilo klausimas - ju i Lietuva siaip neveza ar ju gamyba nutraukta? g.gif Gal kuri zinot, tingiu googlint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 01, 09:11)
Siuo metu laukiu perkeliaujant D&G Sicily ir man iskilo klausimas - ju i Lietuva siaip neveza ar ju gamyba nutraukta? g.gif Gal kuri zinot, tingiu googlint blush2.gif

http://www.parfumexp...shop/item/l1545
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2009 10 01, 15:13)

Aciu, Kosmeta. Tik vistiek reiks pasiaiskinti, ar ju gamybos netyciom nenutrauke g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 01, 16:52)
Aciu, Kosmeta. Tik vistiek reiks pasiaiskinti, ar ju gamybos netyciom nenutrauke g.gif

Nenutraukė.
Atsakyti