Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(gyneve @ 2009 09 24, 23:10)
Ar yra kam kvepalai iššaukę migreną? g.gif Galvoju kvapas nepatiktų, bet dabar.. blink.gif

Taip, deja aš irgi turiu seniai šitą bėdą migreną verysad.gif
O kad kvepalai kai kurie ją iššaukia, prieš pora metų pastebėjau.
Radau, kad man sukelia migreną pipirų natos kvepaluose. Kartais iki pykinimo verysad.gif
Ir kaip tyčia, nemažai kvepalų su pipirų natomis man patinka, bet deja negaliu jų naudoti doh.gif Pvz. kad ir tas pats dabar aptarinėjamas Black Cashmere.
Bet ne tik pipirai, pvz. momentaliai migreną sukelia Kenzo Dramblys, nors irgi labai patiko . O kokia nata juose man netinka, tai taip ir nesuprantu iki šiol g.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 09 24, 23:32)
Manau, iš tavo kvepalinės kompanijos konteksto neiškristų Chanel Allure EdP, Allure Sensuelle Edp, Rochas Absolu beigis Kenzo Amour. Serge Lutens tau prieinami? Gali į jo asortimentą nosį įkišti, jie pakankamai specifiniai kai kurie, bet dauguma jaukūs, šilti, manau, kad rastum ką nors sau.

Vėliau parašyk, ką išsirinkai. Cekava gi biggrin.gif

Serge Lutens maciusi nesu cia, gal nepastebejau g.gif Siandien buvau nuziurejusi Versace Crystal Noir, bet vyras niekaip pamirsti Armani Idole negalejo, jau taip jam be proto skanu, kad nusipirkau biggrin.gif Kitam kartui rinksiuosi neskubedama, dabar truputi laikas spaude, jokio malonumo taip schmoll.gif Naujas Givenchy Ange Ou Demon Le Secret idomus toks, bet labai "valgomas" kvapas.
Beje, radau cia ir Bvlgari Notte, bet moteriskas testeris buvo tuscias, o vyriski nieko ypatingo pasirode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 25 rugsėjo 2009 - 15:46
QUOTE(Shalimar @ 2009 09 25, 16:46)
Serge Lutens maciusi nesu cia, gal nepastebejau g.gif Siandien buvau nuziurejusi Versace Crystal Noir, bet vyras niekaip pamirsti Armani Idole negalejo, jau taip jam be proto skanu, kad nusipirkau biggrin.gif Kitam kartui rinksiuosi neskubedama, dabar truputi laikas spaude, jokio malonumo taip schmoll.gif Naujas Givenchy Ange Ou Demon Le Secret idomus toks, bet labai "valgomas" kvapas.
Beje, radau cia ir Bvlgari Notte, bet moteriskas testeris buvo tuscias, o vyriski nieko ypatingo pasirode smile.gif

Cia kur matete?
As jau laukiu savo Notte lasiuko vienos fainos forumietes pagalba...user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 09 25, 16:11)
Cia kur matete?
As jau laukiu savo Notte lasiuko vienos fainos forumietes pagalba...user posted image

Ne Lietuvoj... Norejau pajausti degtine kvepaluose, bet gal vyriskuose jos nera, arba as nejauciau smile.gif
Atsakyti
apie Notte- po kokios geros valandos pajaučiau aiškią šaltut šaltutėlę degtinę, butelys net aprasojęs, skaidri skaidri degtinė, dar niekur tokios aiškios degtinės natos nejaučiau biggrin.gif

uosčiau Notte prieš kokį pusmetį ar metus, tai nelabai patiko, vakar vėl pauosčiau- oooo, gera degtinytė, jamam šitą daiktą lotuliukas.gif vot taip, jei kažkas nepatinka šiandien, dar nereiškia, kad nepatiks rytoj biggrin.gif
Atsakyti
Oi,su siaubu prisimenu,kokia migrena esu paturejus nuo Flower by Kenzo ir nuo Rochas Lumiere. blink.gif
Atsakyti
kvepalai, susukantys vyrams galvas,
kvepalai, įmetantys migrenas į mūsų galvas,
kvepalai, kurių turėjimas kankina kolegių galvas,
kvepalai, pametusioms galvas ir šiaip visokiems/-ioms be galvų,

pirmoji prioblema netikėtai labai sudomino; bet anojoj specialioj temoj taip ir neatsirinkau, katrais apsipilti, bijau rizikuoti, gaila juk būtų - kas jei nuo kai kurių mano sukimo objektui susuks ne galvą, o vidurius?

visiems kitiems klausimams aptart būtų gerai šviežiom galvom susirinkti šitoj temoj ir pasvarstyti, kaip, mūsų galva, su tais kvepalais visgi yra..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 09 25, 12:51)
manx Naujieji Guerlain Idylle manau butu gera dovana  smile.gif
user posted image

O musyse jie jau yra?

QUOTE(Shalimar @ 2009 09 25, 16:46)
Vyras niekaip pamirsti Armani Idole negalejo, jau taip jam be proto skanu, kad nusipirkau biggrin.gif Kitam kartui rinksiuosi neskubedama, dabar truputi laikas spaude, jokio malonumo taip schmoll.gif

Tau pačiai jie patiko? smile.gif Man jie iš Dior J'adore, Hugo Boss XX, Versace New - liepžiedžių serijos, svaiginantys.

Kažkokiai progai rinkaisi? Nes, kaip supratau, kvepalų turi nemažai.

Kokius moteriškus kvepalus Atėnuose užuodi dažniausiai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 09 26, 10:25)

Tau pačiai jie patiko? smile.gif Man jie iš Dior J'adore, Hugo Boss XX, Versace New - liepžiedžių serijos, svaiginantys.

Kažkokiai progai rinkaisi? Nes, kaip supratau, kvepalų turi nemažai.

Kokius moteriškus kvepalus Atėnuose užuodi dažniausiai? rolleyes.gif

Tikrai patiko, jie svelnus, manau reikia tokiu tureti, nes as vis prisiimu "sunkiu" kvapu, ir jie niekaip netinka kasdienai, o ir pati pavargstu nuo tokiu. As siaip zadejau pirkti tik vyrui kvepalus, bet kadangi geresene kaina imant du buteliukus, tai nusprendziau ir saves nenuskriaust ax.gif
Taip, turiu nemazai, kvepalai mano didziausia silpnybe, ir kuo ju daugiau, tuo silpniau biggrin.gif Vieni nusibosta, kitus is naujo atrandu, ir taip nuolat, tik vieninteliai kvepalai, kuriu nebegaliu pakesti, tai Britney Spears Fantasy, nezinau kokio proto aptemimo metu juos pirkau blink.gif
O cia naujienos praktiskai tokios pacios kaip Lietuvoj, tik gal kartais pasirinkimas didesnis, turi senesniu kvapu, bet kai kuriu neturi, iki siol nebandziau nieko is Hermes, nes tiesiog nemaciau ju, nors internetiniuose pirkimu puslapiuose ju yra g.gif Parduotuvese kainos kaip ir lietuviskose Kristianose - nenormalios schmoll.gif
Kiek isbandziau kvepalu, vistiek Armani Mania man numeris vienas, bet kokia proga, bet kokiu sezonu, bet kokiu paros metu, super rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=FREDUCI,2009 09 26, 11:25]
O musyse jie jau yra?
Taip, jau yra smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turejot, uostet ar zinot kur galima butu isbandyti Stella Mccartney Stella Sheer arba Stella in Two Peony? blush2.gif Man labai patiko Stella originalas, bet man jis gal kiek per stiprus buvo, noreciau isbandyt kazka panasaus tik kiek silpnesnio... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 09 26, 07:35)
kvepalai, susukantys vyrams galvas,
kvepalai, įmetantys migrenas į mūsų galvas,
kvepalai, kurių turėjimas kankina kolegių galvas,
kvepalai, pametusioms galvas ir šiaip visokiems/-ioms be galvų,

pirmoji prioblema netikėtai labai sudomino; bet anojoj specialioj temoj taip ir neatsirinkau, katrais apsipilti, bijau rizikuoti, gaila juk būtų - kas jei nuo kai kurių mano sukimo objektui susuks ne galvą, o vidurius?

visiems kitiems klausimams aptart būtų gerai šviežiom galvom susirinkti šitoj temoj ir pasvarstyti, kaip, mūsų galva, su tais kvepalais visgi yra..

Neatsirinksi, nes viskas priklausys nuo oro, kiekio ir nuotaikos bei galbūt kabineto dydžio. Vidurius gali susukti tik vienu atveju, jei vartosi ir gausiai. Bandyk nuo vieno pšyktelėjimo ir stebėk savo ar aplinkinių reakciją. Per galvą niekas tikrai neduos. Bet jei pšyktelsi šešis kartus, reakcijos gali būti įvairiausios.
Atsakyti