Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Shalimar @ 2009 09 24, 19:14)
Buvau siandien eilinese kvepalu paieskose, ir vel nieko doh.gif Bet is tikruju visai neturejau laiko, tik keliom minutem nosi ikisau i parduotuve, pasipurskiau Armani Idole ir vyras nusvaigo del sito kvapo, sake tobulas biggrin.gif Man tai toks svelnus kristolinis kvapas, gal kas zinote, ar laiko jis nors kiek? Nes man kazkiek primena Diamonds, tai tie silpnoki pasirode g.gif Nera labai zieminiai, bet kadangi pas mus iki ziemos dar toli, tai gal sita dabar prigriebti, o paskui dar viena blush2.gif Isbanbdziau Hypnose, bet ji irgi silpnoka pasirode, o va CK Obsession tai ojoj kvapas, nieko neprikisi del silpnumo, bet man niekaip jis schmoll.gif

Taigi pabandyk pati pasipurkšti ir pažiūrėsi kiek laiko jie ant tavo odos tupės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2009 09 24, 18:16)
Taigi pabandyk pati pasipurkšti ir pažiūrėsi kiek laiko jie ant tavo odos tupės  mirksiukas.gif

Pasipurskiau pries pora valandu, tai dabar laukiu ax.gif Ir pastebejau, kad kvepalai geriausiai laiko ant rankos sulenkimo, pas mane ant vienos Armani, o ant kitos CK, tai pastarasis numusa absoliuciai visus kvapus aplink biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2009 09 24, 19:09)
patinkantys sodrus i salduma,

Dior Addict, Annick Goutal Ambre Fetiche ir Encens Flamboyant, Gaultier Gaultier2...
Atsakyti
Tikiuosi, kad į temą parašysiu.. ax.gif (norėjau rašyti į temą "šiandien kvepiu", bet nenorėjau užvesti diskusijos, ten merginos dalijasi tik kvapais)
Šiandien testavau user posted image kvapas patiko, toks moteriškas, jaučiausi su juo gerai tik vienas bet...Nežinau ar jis, bet atsirado baisus migreninis skausmas. Ar yra kam kvepalai iššaukę migreną? g.gif Galvoju kvapas nepatiktų, bet dabar.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 09 23, 18:18)
Gal kas gali padeti issirinkti kvepalus, na tiesiog patarti kuriuos pauostyti biggrin.gif Jau trecia diena einu i parduotuve ir niekaip neapsisprendziu, nera taip buve doh.gif Turiu ir labai megstu Armani Mania, CK Euphoria, Bruno Banani Not for everyone, Hugo Boss Intense ir pan (kalbu apie zieminius kvapus)... Kas dar tiktu prie viso sito? Ryt vel einu ieskoti doh.gif

Manau, iš tavo kvepalinės kompanijos konteksto neiškristų Chanel Allure EdP, Allure Sensuelle Edp, Rochas Absolu beigis Kenzo Amour. Serge Lutens tau prieinami? Gali į jo asortimentą nosį įkišti, jie pakankamai specifiniai kai kurie, bet dauguma jaukūs, šilti, manau, kad rastum ką nors sau.

Vėliau parašyk, ką išsirinkai. Cekava gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyneve @ 2009 09 25, 00:10)
Nežinau ar jis, bet atsirado baisus migreninis skausmas. Ar yra kam kvepalai iššaukę migreną? g.gif Galvoju kvapas nepatiktų, bet dabar.. blink.gif

Zinau apie ka kalbat ir manau ne vienai tas yra buve. As karta labai labai norejau vienu kvepaliuku (pagal aprasyma issirinkus buvau) - na ir vyro mama pakuzdejo jam ko as noriu kaledoms.... Kvepaliukai man ir realybeje labai patiko, bet iskart po uzsipurskimo taip isiskaudejo galva, kad net pykino ir ne vaistai nepadejo. Iskart nusiprausiau ranka, bet vistiek visa diena galva praskaudejo.
Atsakyti
ja ja, po šiai dienai menu svaigulingą galvos skausmą nuo Clinique Simply biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad į temą parašysiu..  ax.gif (norėjau rašyti į temą "šiandien kvepiu", bet nenorėjau užvesti diskusijos, ten merginos dalijasi tik kvapais)
Šiandien testavau user posted image kvapas patiko, toks moteriškas, jaučiausi su juo gerai tik vienas bet...Nežinau ar jis, bet atsirado baisus migreninis skausmas. Ar yra kam kvepalai iššaukę migreną? g.gif Galvoju kvapas nepatiktų, bet dabar.. blink.gif

taip,man pradėdavo galvą skaudėti,pasipurškus Chopard Casmir.Nors prieš kažkiek laiko tai buvo mano patys pačiausi kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 09 24, 19:22)
Pasipurskiau pries pora valandu, tai dabar laukiu ax.gif Ir pastebejau, kad kvepalai geriausiai laiko ant rankos sulenkimo, pas mane ant vienos Armani, o ant kitos CK, tai pastarasis numusa absoliuciai visus kvapus aplink biggrin.gif

nieko neissirinksi, jei tuo paciu metu ivairiais daiktais kvepesi.
arba isiminsi save tokia apsisluoksniavusia, o paskui kai isigysi vienus is ju - nebepatiks.
skirk daugiau laiko ir demesio kiekvienam daiktui,jei nori issirinkti sau devejimui.
(arba as ne taip supratau kam ka renkam)

Atsakyti

Nežinau ar jis, bet atsirado baisus migreninis skausmas. Ar yra kam kvepalai iššaukę migreną? g.gif Galvoju kvapas nepatiktų, bet dabar.. blink.gif

gal nebūtinai dėl šio kvapo, bet matyt daugeliui situacija kažkiek žinoma. Yra mokslas/veikla aromaterapija, galima būtų įdėmiau pasidomėti, kokiais kvapais sukeliamos t.t. reakcijos/pojūčiai/nuotaikos..
labai natūralu, kad kažkoks elementas sunaaarvavo...

Atsakyti
manx Naujieji Guerlain Idylle manau butu gera dovana smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 25 rugsėjo 2009 - 11:59
user posted image Uzsienietes mamytes apibudinkit situos kvepaliukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 25 rugsėjo 2009 - 12:08