Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Turiu toki neytin korektiska klausima, kvepintis reikia ant pacios odos, ne ant drabuziu. Tai ar kvepalai nekenkia odai? Vis delto turi jie ir alkoholio, ir konservantu pradineje sudetyje. Gal kas pakomentuos 4u.gif
Atsakyti
Kvepalų poveikis žmogaus organizmui, Trūkumai versus Privalumai

klausimas korektiškas. aš manau, kad kenkia. kiek labai - čia jau atskiras klausimas. bet juk kiekvienas turime teisę rinktis smile.gif

yra kas kvėpinasi ir ant drabužių. ir šitame subforume ne viena buvo parašiusi, kad pakvėpina ir ant drabužių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 11 kovo 2010 - 13:54
Aš turiu klausimą dėl Douglas'o - nes kiek pamenu, Lietuvoje niekad jame nesu nieko pirkusi, bet pvz. kitose šalyse būdavo, kad perku menkniekį už pora eurų ir duoda kokį Kenzo Jungle 4,5 ml mėginuką, ar būna taip čia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 12, 23:43)
Aš turiu klausimą dėl Douglas'o - nes kiek pamenu, Lietuvoje niekad jame nesu nieko pirkusi, bet pvz. kitose šalyse būdavo, kad perku menkniekį už pora eurų ir duoda kokį Kenzo Jungle 4,5 ml mėginuką, ar būna taip čia?  bigsmile.gif

man tikrai taip nėr buvę biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau pries savaite uz 60 lt ir idejo Lacoste meginuka Duglase.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norejau paklaust,ka galit pasakyt apie kvepalus Cinema? Ar laikosi,ar verta juos pirkt,nes kvapas man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 03 13, 11:56)
Sveikos 4u.gif Norejau paklaust,ka galit pasakyt apie kvepalus Cinema? Ar laikosi,ar verta juos pirkt,nes kvapas man patinka smile.gif

Kadangi pati esu Cinema gerbėja ir turiu vos ne visą kolekciją šio kvapo...patariu, kad verta pirkti. EDP aišku ilgiau laikosi nei EDT. Bet palyginus bent jau man - tai ir EDT ganėtinai ilgai laikosi..gali varžytis su EDT. Man tai vienas iš tokių nemirtingų ir didingų kvapų. Kaip tik dabar žvejoju Cinema Gold 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofiee @ 2010 03 11, 11:57)
Tai ar kvepalai nekenkia odai?

Ir aš manau, kad kenkia. Bet visi gi žinom, kad kenkia ir kosmetikos priemonės, ir maisto produktai su visokiais ten priedais, ir aplinkos tarša, ir.... Ir ne tik odai kenkia. Bet užtai puikiai taiso nuotaiką smile.gif.
Yra kvepalų, nuo kurių oda užpurškimo vietoje man rausta, ją niežti. Atsirinkau kas nuo ko ir viskas - nenaudoju tokių. Apskritai daugiau stengiuosi purkštis į plaukus, mažiau ant odos. Bet jeigu suplanuotume turėti dar vieną vaiką - tikrai kvepalams būtų stop.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 03 13, 13:38)
Kadangi pati esu Cinema gerbėja ir turiu vos ne visą kolekciją šio kvapo...patariu, kad verta pirkti. EDP aišku ilgiau laikosi nei EDT. Bet palyginus bent jau man - tai ir EDT ganėtinai ilgai laikosi..gali varžytis su EDT. Man tai vienas iš tokių  nemirtingų ir didingų kvapų. Kaip tik dabar žvejoju Cinema Gold  4u.gif

dekui,isigysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 03 13, 12:51)
Bet jeigu suplanuotume turėti dar vieną vaiką - tikrai kvepalams būtų stop.

O kodėl? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 13, 16:55)
O kodėl?  unsure.gif

Paskaitykit tą nuorodą, kurią Irėja įdėjo. Gi niekas nežino, kokia tiksliai kvepalų sudėtis, koks tų medžiagų poveikis, kiek jie kenkia, kaupiamasis tas poveikis ar ne, kokia tikimybė, kad alergizuos kūdykį ar dar kaip nors kitaip paveiks. Sau kaip sau, žinau ką darau ir man patinka tai daryti, galbūt įsivarysiu astmą ar sinusitą, na bet pati būsiu dėl to kalta. Kaip ir rūkyti ar nerūkyti kiekvieno asmeninis reikalas, bet jau nėščiai rūkyti ar prie vaikų rūkyti - daugumai nėra norma. Man asmeniškai visa chemija ir nėštumas, arba chemija ir kūdykis nelabai suderinami dalykai, tai ir stengčiausi visais įmanomais būdais pramažinti chemikalų kiekį artimoje aplinkoje, o tokių, kuriuos lengva pramažinti - tuo labiau.
Atsakyti
gal žinote, kur būtų galima rasti dzintars kvepalų natas? jų puslapyje labai šykščiai apie tai užsiminta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isabey: 13 kovo 2010 - 20:16