Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Irėja @ 2010 03 08, 18:37)

poster_offtopic.gif
Aciu. O cia ypatinga knyga, ar viena is daugelio? Kazkaip megstu senesniu laiku literatura skaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 08, 17:41)
poster_offtopic.gif
Aciu. O cia ypatinga knyga, ar viena is daugelio? Kazkaip megstu senesniu laiku literatura skaityti  ax.gif

o kas yra ypatingos knygos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 08, 16:24)
Prada Eau De Parfum Intense 4u.gif

hmm radau kad yra Prada amber intense,tai cia kiti jau kvepalai ar tie patys.niekaip nesusigaudau.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 08, 17:15)
O kokia kokia cia literatura?  rolleyes.gif

Na, Šokoladą tai jau turi žinot, taip? tai, va, šita, jo tęsinys. mirksiukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 08, 17:41)
poster_offtopic.gif
Aciu. O cia ypatinga knyga, ar viena is daugelio? Kazkaip megstu senesniu laiku literatura skaityti  ax.gif

Ne, ne senesnių čia laikų....
Bet Šokoladas tai tikrai prie ypatingesnių....(nors yra kam ir nepatinka, tad nedrįstu rekomenduot). O šita, kaip minėjau, tęsinys. Jeigu patinka Šokoladas (ta, pagal kurią ir filmas), patiks ir Bateliai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Heile aciuks.gif
Atsakyti

Sorry už offtopic'ą

Šiokis tokis, merginos, patikslinimas: seriją sudaro 4 knygos tokia tvarka: Šokoladas, Penki ketvirčiai apelsino, Gervuogių vynas ir Ledinukų bateliai biggrin.gif
Žalia Rūta, pasakysiu kaip filologė - tai nėra itin didelę išliekamąją vertę turintys kūriniai, tačiau - labai kokybiška populiariojo žanro literatūra, kurią verta skaityti dėl emocinio malonumo biggrin.gif
Man asmeniškai iš visų keturių labiausiai patiko Penki ketvirčiai apelsino smile.gif
Atsakyti
Aciu ir Smaugliui 4u.gif (ps: maniau, teisininke ax.gif )
Atsakyti
Dar patikslinu, kaip Harris gerbėja. smile.gif

QUOTE(Smauglius @ 2010 03 08, 21:45)

Šiokis tokis, merginos, patikslinimas: seriją sudaro 4 knygos tokia tvarka: Šokoladas, Penki ketvirčiai apelsino, Gervuogių vynas ir Ledinukų bateliai  biggrin.gif

Aha, serija tokia, bet, būtent, Bateliai yra, būtent, Šokolado tęsinys. Su tais pačiais veikėjais ir jų nuotykiais, t.y., kaip joms sekėsi toliau.
Dar yra Džentelmenai ir žaidėjai, tokia kiek šiurpoka ir trileriška, tai, va, Bateliai, nepaisant Šokolado veikėjų, išlaiko Džentelmenų trileriškumą. mirksiukas.gif

Man patiko labiausiai Šokoladas, bet Apelsinas padarė didžiausią įspūdį, savo šiurpumu, turbūt....
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 08, 22:11)
Aciu ir Smaugliui  4u.gif (ps: maniau, teisininke ax.gif )

Teisingai manėte biggrin.gif
Esu ir ta, ir kita. 2 in 1 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 09 kovo 2010 - 09:06
QUOTE(Heilė @ 2010 03 09, 08:45)

Man patiko labiausiai Šokoladas, bet Apelsinas padarė didžiausią įspūdį, savo šiurpumu, turbūt....

kad jau offtopinam toliau, o kas ten Apelsine šiurpaus pasirodė?aš tik šitą iš visų Harris knygų skaičiau. nieko ypatingai šiurpaus neradau. šiaip mėgstu šiurpes visokias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 03 08, 22:45)
Sorry už offtopic'ą

Šiokis tokis, merginos, patikslinimas: seriją sudaro 4 knygos tokia tvarka: Šokoladas, Penki ketvirčiai apelsino, Gervuogių vynas ir Ledinukų bateliai  biggrin.gif
Žalia Rūta, pasakysiu kaip filologė - tai nėra itin didelę išliekamąją vertę turintys kūriniai, tačiau  - labai kokybiška populiariojo žanro literatūra, kurią verta skaityti dėl emocinio malonumo  biggrin.gif
Man asmeniškai iš visų keturių labiausiai patiko Penki ketvirčiai apelsino  smile.gif

ketvirčiai apelsino - nuostabiai maloni knygelė. Beje joje taip pat labai svarbus veikėjas yra kvapas. Stiprus įrankis mergaitės rankose.

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 08, 18:15)
O kokia kokia cia literatura?  rolleyes.gif

Vis tik kvepalu pirkimas - altruizmas. Pasikvepinau savo najuoju pirkiniu ir vis pati bandau uzuosti - nu ne velnio nesekas. Ne todel, kad nesilaiko kvapas, o todel, kad jau susitapatinau su juo.. Gal reikia kvepiantis ne savo kvepalais, tada bent ir pacios jaustumem  lotuliukas.gif

aha. o kartais - sadizmas.
supaisysi.
svarbiausia - malonumas kvepėti tuo, kuo nori kvepėti.

Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 03 09, 09:13)
kad jau offtopinam toliau, o kas ten Apelsine šiurpaus pasirodė?aš tik šitą iš visų Harris knygų skaičiau. nieko ypatingai šiurpaus neradau. šiaip mėgstu šiurpes visokias  biggrin.gif

Aš tai labai nemėgėja bet kokių šiurpių bigsmile.gif
O šiurpūs man tokie sadistiški ir labai logiškai išmąstyti, numatyti vaiko problemų sprendimo būdai smile.gif

Bet kadangi ten daug dėmesio kvapui, tai gal mes čia nelabai offtopinam? bigsmile.gif
Atsakyti