Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2010 03 01, 18:32)
O kas jus puola unsure.gif ? Kvepalai yr prabangos preke,o pigi prabanga apgailetinai atrodo[ir kvepia],jautresne nosis visada atpazins skirtuma.Jei negali nusipirkti,geriau kvepet muilu ir švara. 4u.gif

aukso zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hermija @ 2010 03 01, 15:52)
kodel? ar bandete?

Nu taigi Oze šalia Prizmos švaistosi mergaitės "ponia ateikite mes jus pakvėpinsim" biggrin.gif Smirdi tie pilstukai, kaip ir visi kiti analogai, pavyzdžiui kaip kokie nors FM. Tas pats niekalas.
Atsakyti
kiek kainuoja J. Statkevičiaus kvepalai, pamiršau, ech.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 03 03, 20:01)
kiek kainuoja J. Statkevičiaus kvepalai, pamiršau, ech.. smile.gif

200 lt.
Atsakyti
50ml?
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 03 03, 22:40)

jo
Atsakyti
gal galit rekomenduot kvapu, kurie kvepia gryna paciule, na, arba ne gryna, o su priemaisom, ak, tas sviezios zemes kvapas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodas-drugelis: 06 kovo 2010 - 11:58
Man labai ryški pačiulė šiuose:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 06, 11:58)
gal galit rekomenduot kvapu, kurie kvepia gryna paciule, na, arba ne gryna, o su priemaisom, ak, tas sviezios zemes kvapas ax.gif  blush2.gif

Pavyzdžiui, man labai patinka Serge Lutens Borneo 1834. Bet jų LT nerasi.

Creme de la Creme mane labai sužavėjo Comme des Garcons Series Luxe: Patchouli . Tik kaina jų tai doh.gif Laiminga esu, kad juose yra nata (pipirai), kurios aš netoleruoju, tai žinau, kad vistiek su jais nesusigyvenčiau, nors tiek ramu, galiu jų nenorėti tongue.gif , piniginei saugiau biggrin.gif

O dar vienas gan geras ir stebėtinai pigus variantas - Novoya Zaria Patchouli Magique. Jis beje Parfum variante. Ir ieškoti jų reikia Eurokosuose.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 03 06, 16:40)
Pavyzdžiui, man labai patinka Serge Lutens Borneo 1834. Bet jų LT nerasi.

apie situos daug gero girdejau, ne beda, kad LT nerasiu, as is Lenkijios galiu gaut smile.gif

Creme de la Creme mane labai sužavėjo Comme des Garcons Series Luxe: Patchouli . Tik  kaina jų tai doh.gif  Laiminga esu, kad juose yra nata (pipirai), kurios aš netoleruoju, tai žinau, kad vistiek su jais nesusigyvenčiau, nors tiek ramu, galiu jų nenorėti tongue.gif , piniginei saugiau biggrin.gif

o, situ nebandziau, nes man CdG asocijuojasi su Zagorskais ir Avignonais tongue.gif

O dar vienas gan geras ir stebėtinai pigus variantas - Novoya Zaria Patchouli Magique. Jis beje Parfum variante. Ir ieškoti jų reikia Eurokosuose.

oho! net nepagalvociau! tai sakot, verta isbandyt!?
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 07, 10:44)
apie situos daug gero girdejau, ne beda, kad LT nerasiu, as is Lenkijios galiu gaut smile.gif
o, situ nebandziau, nes man CdG asocijuojasi su Zagorskais ir Avignonais tongue.gif

Man Borneo yra nuostabūs, patys artimiausi iš tų trijų. Labai mediniai rolleyes.gif Nuo jų prasidėjo mano meilė Serge Luten'ui. Nors visgi neuosčius juos pirkti gal ir nepatarčiau.

Comme des Garcons Series Luxe: Patchouli , jei negąsdina kaina (o mane ji labai išgąsdino tongue.gif ), gali pabandyti Kreminėje, tikrai neeilinis pačiulės kvapas thumbup.gif

O Novoya Zaria Patchouli Magique taip pat turiu, net stebėjausi, kaip už tokią kainą gali būti tokie vykę kvepalai smile.gif

Pačiulinių kvapų yra be galo daug, praktiškai kiekvienas brand'as, ypač nišinės parfumerijos, juos turi. Tiesiog surašiau tuos tris, kurie man pačiai labiausiai įstrigo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 kovo 2010 - 15:00
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 03 07, 10:44)

tikrai verta, labai puikūs kvepalai už neįtikėtiną kainą smile.gif

dar viena labai graži pačiulė, kurią neseniai atradau:
user posted image
tik su jų radimu irgi sudėtinga.
Atsakyti