Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 23, 13:39)
Renatina, o kurie būtent Cartier iš butelaičio garino? Nes turiu keletą jų, tikiuosi neatsitiks man tokia pat istorija g.gif

ne visi, tik Delices EDT - tie su "skrybėle" ant galvos. Beje skrybėlė, atrodo, buvo nepažeista ir užsimaudavo, kiek tai įmanoma, sandariai, todėl manau, kad mano atveju brokuotas buvo purkštuko kaklelis.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 23, 14:44)
ne visi, tik Delices EDT - tie su "skrybėle" ant galvos. Beje skrybėlė, atrodo, buvo nepažeista ir užsimaudavo, kiek tai įmanoma, sandariai, todėl manau, kad mano atveju brokuotas buvo purkštuko kaklelis.

Tokių neturiu, tai jau nusiraminau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 23, 14:22)
Bet jei kvepalai bent kazkiek naudojami, tai as niekaip nepastebeciau garavimo  unsure.gif Ar jis is tiesu akivaizdus ir gan stiprus buna?

tai kad mano atveju tik viens iš dviejų - arba patys dingo, koks trečdalis iš (dievuliau,kiek čia jų tam tokiam pametalizuotam,gal 10-12 g.gif) arba pas mane darbastalin Kuzia su Nafania įlenda pasikvėpint rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(biologė @ 2010 02 23, 14:34)
Aha. Tie pobaisiai gėlėti panašūs kaip v-i-k-o-s parodyti spalvoti, tik kad margi. Turėjau dviejuose, kai patikrinau - vienam bebuvo koks trečdalis, nors gavau pilną ir purkštelėjau tik porą kartų. Dargi TF White Patchouli doh.gif  Žo, tokius kuo greičiau pasitikrinkit, kas turit.
Tie plastmasiniai 8 ir 5 ml sandarūs, turiu nemažai, visi ok. Man ir iš jokių refaninių niekas nenugaravo - nei iš tų suktų, nei brangesnių kampuotų ir cilindriškų.

štai tau ir prašom.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 23, 15:51)
tai kad mano atveju tik viens iš dviejų - arba patys dingo, koks trečdalis iš (dievuliau,kiek čia jų tam tokiam pametalizuotam,gal 10-12 g.gif) arba pas mane darbastalin Kuzia su Nafania įlenda pasikvėpint rolleyes.gif

Niu visko buna... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 23, 15:48)
Tokių neturiu, tai jau nusiraminau smile.gif

aš nežinau, gal su bet kuriais gali taip atsitikti (netaikau niekam). Išparduotuvėj šiandien atsinešė klausimą dėl kažkurios Opium versijos.
Brokas, sakykim.
Manau, retas.
Kamštis vyną pagadina. Ir parfumą išgarina. Siaubass blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 23, 15:51)
štai tau ir prašom.

Nepaminėjau, kad kitame tokiam atomaizery irgi sumažėjo, tik ne taip ryškiai. Tą patį dar iš kažkurios bičiulės girdėjau. Žodžiu, tie margieji atomaizeriai yra visiškas šlamštas. Na ir iš mėginukų kartais sugeba nugaruot, bent iš nepurškiamų stiklinių 1 ar 1,5 ml (ne parduotuvėj gautų, o tuščių pirktų ir paskui pasipilstytų).
user posted image
Bet čia jau kemšant matosi, kad ne visi vienodai sandariai (t. y. sunkiai) užsikemša.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 02 23, 16:09)

O tikrai taip, is meginuku irgi retkarciais dingsta kvapaliukai. Man isgaravo Frapinai, tik ne is originalaus meginuko i va tokio kaip nuotraukoje su juodu kamsteliu. Liko tik tansiai rudas maziukas plemas. blink.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kuri prisimenate kvepalus Camelia, jie labai buvo panašūs į Climat?
Gal žinote tikslesnį jų pavadinimą ir kas buvo gamintojas? Ačiū smile.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
Reikia pagalbos, sugedo mano kvepalu purkstukas, nebesipurskia, o kvepalu dar nemazai like verysad.gif ar butu galima ka padaryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 02 25, 12:09)
help.gif  help.gif  help.gif
Reikia pagalbos, sugedo mano kvepalu purkstukas, nebesipurskia, o kvepalu dar nemazai like verysad.gif ar butu galima ka padaryt? g.gif

blink.gif blink.gif reples tada imt.............. g.gif
o pala,mintis,gal purkštuko skylutė apsinešus ar kokiom dulkėm užsikimšus ar gal be kamštuko nešiojais - gal ją gali ausų krapštuko vatele pavalyt?
nzn, neturėjau tokio atvejo tpfu-tpfu-tpfu, kad jau spaudant

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 25, 12:04)
blink.gif  blink.gif reples tada imt.............. g.gif
o pala,mintis,gal purkštuko skylutė apsinešus ar kokiom dulkėm užsikimšus ar gal be kamštuko nešiojais - gal ją gali ausų krapštuko vatele pavalyt?
nzn, neturėjau tokio atvejo tpfu-tpfu-tpfu, kad jau spaudant

susitwarkiau thumbup.gif nuemiau galwute, su adata pamakalawau ir pradejo purkst karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2010 02 25, 15:23)
susitwarkiau thumbup.gif nuemiau galwute, su adata pamakalawau ir pradejo purkst  karsta.gif

aciudievui. 'škia užkimštas buvo.

Atsakyti