Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Ferrari @ 2010 02 20, 12:47)
Skaitančioms rusiškai šauni diskusija apie parfumisčių "tipus" biggrin.gif
kolekcionierės, šopoholikės, vartotojos ....

reik pamąstyt.......

Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 02 16, 22:30)
Gal kuri galėtumėte pasidalinti nuomone apie šiuos kvepalus  g.gif
Balenciaga - Rumba..Iš aprašymo įtariu, kad tokie gan senoviniai, stiprūs ir prieskoniniai turėtų būti.

Nupasakosiu ūkiškai biggrin.gif
Pradžia: vaisiai (ypač slyvos) + aldehidai (bet jie čia nėra "pikti")
Vidurys: švelni, saldi ir neintensyvi (bet lengvai "pagaunama") tuberoza
Bazė: jaučiu ambrą bei smilkalų ir net odos užuominas.
Kvapas itin šiltas, "sviestinis", kreminis, bet be jokios abejonės - su ryškiu, netgi "dygiu" charakteriu.
Atsakyti
Nežinau, kur klausti, tai klausiu čia. Kokia yra normali kaina už plastikinį atomiką su purkštuku 8 ml? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 21, 20:02)
Nežinau, kur klausti, tai klausiu čia. Kokia yra normali kaina už plastikinį atomiką su purkštuku 8 ml?  rolleyes.gif

Kaip ir standartinė kaina 2,5 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 02 21, 19:11)
Kaip ir standartinė  kaina 2,5 Lt  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 21, 20:57)

Nėr už ką mirksiukas.gif jei rasit kur dar pigiau, parašykit į až mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, Shiseido Relaxing Fragrance ar matėte kur LT lentynose? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 22, 16:07)
merginos,  Shiseido Relaxing Fragrance ar matėte kur LT lentynose?  ax.gif

Europos "Sarmoj" Vilniuje esu mačiusi prieš metus kokius. prisimenu iš topinio konsultantės pasakojimo apie Shiseido kvepalus. ("nu čia va kvepalai, tokie kaip zen..nu būsena tokia yra, tai va tokie ir kvepalai, o čia relaksuojantys, čia energizuojantys..") smagu buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 02 22, 20:00)
Europos "Sarmoj" Vilniuje esu mačiusi prieš metus kokius. prisimenu iš topinio konsultantės pasakojimo apie Shiseido kvepalus. ("nu čia va kvepalai, tokie kaip zen..nu būsena tokia yra, tai va tokie ir kvepalai, o čia relaksuojantys, čia energizuojantys..") smagu buvo  biggrin.gif

taaaaaip.... kažin kaip du Bois išverstų ir apibūdintų, vadovaujantis tokia logika smile.gif
dėkui, Irėja, pasižvalgysiu jei visi keliai iki Sarmų neapledys.

Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 02 20, 11:47)
Skaitančioms rusiškai šauni diskusija apie parfumisčių "tipus" biggrin.gif
kolekcionierės, šopoholikės, vartotojos ....

Tokią pačią galėtum ir čia užvesti. 4u.gif Populiarumas garantuotas rolleyes.gif Įdomu būtų paskaityti nuomones ir požiūrį į šopoholizmą ir kolekcijų puoselėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 23, 11:49)
Tokią pačią galėtum ir čia užvesti. 4u.gif  Populiarumas garantuotas rolleyes.gif Įdomu būtų paskaityti nuomones ir požiūrį į šopoholizmą ir kolekcijų puoselėjimą.

sutinku. bent jau paskaityti Ferrari nuorodą buvo įdomu.
tik reik čia susitart nesibart ir iš pavydo nesidrąskyt cool.gif, nes bus neįdomu skaityt.

atsikeliu vienos forumietės/-čio klausimą iš išparduotuvės - apie garuojančių butelaičių gelbėjimą mastau.gif
prieš porą metų mano pačios vienas Cratier butelaitis garino kvepalus tiesiog akyse ir tuo metu aš nesugalvojau absoliučiai nieko.
Dabar manau,kad padėtį šiek tiek pagelbėti turėtų šansų atomaizeris. Nors..kokio tipo/kokių gamintojų geriausi ir sandariausi - nežinau rolleyes.gif

gal turit patirties/minčių dėl tokių bėdų?

Atsakyti
Mano asmenyne patirtis rodo kad geriausi tai va sietie plastikiniai:
user posted image
Mano draugei nugaravo visiskai is tokio atomiko, ir kiti kvepalai tokiam pat atomike irgi garuoja:
user posted image
As irgi tokiam turiu kvepalus tai kada ji man apie tai pasake atsukau ir paziurejau savuosios, man irgi potruputi garuoja.
Atsakyti