Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(prokurotaite @ 2010 02 15, 23:27)
bent jau man - siaubingas kvapas. žiauriai aštrus,primenantis bobučių laikus. gavau dovanų,gaila išmesti tai naudoju vietoj wc purškiklio  blush2.gif

Skaiciau internete atsiliepimus, tai nieko panasaus i astru neradau blink.gif Netgi isisvajojau, kad tai tobulas vasaros aromatas. Tai jokios vasaros? verysad.gif Vistiek ranku lengvai nenuleisiu, reiks pratestuot biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėte pasidalinti nuomone apie šiuos kvepalus g.gif
Balenciaga - Rumba..Iš aprašymo įtariu, kad tokie gan senoviniai, stiprūs ir prieskoniniai turėtų būti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 02 16, 23:30)
Gal kuri galėtumėte pasidalinti nuomone apie šiuos kvepalus  g.gif
Balenciaga - Rumba..Iš aprašymo įtariu, kad tokie gan senoviniai, stiprūs ir prieskoniniai turėtų būti.
user posted image

Aha, mane irgi domina atsiliepimai apie šį kvapą, gal turi panašumo su kokiais žinomais kvepaliukais g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
jei kas susipazine, papasakokit apie siuos ax.gif
user posted image
Atsakyti

merginos,kurios turite Feminite du Bois ar šiaip gal žinote - 50 ml esate matę splash? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 19, 15:41)
merginos,kurios turite Feminite du Bois ar šiaip gal žinote - 50 ml esate matę splash? g.gif

Turėjau ir mačiau ne vieną (senąjį), buvo spray. Bet gal tas naujasis Serge Lutenso variantas yra splash? Arba su keičiamu kamšteliu, kaip kai kurie kiti S. Lutens'ai - parduodamas buteliukas spray ir šalia dėžutėj įdėtas purkštukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 19 vasario 2010 - 14:53
Jei kalbame apie Serge Lutens Feminite du Bois, tai jo visi 50 ml stačiakampiai buteliukai yra pakuotėje užsukti tokiu kamšteliu-burbuliuku, o greta įdėtas purkštukas su šlangele ir su kitokiu kamšteliu.
Atsidarius dėžutę tiesiog pasikeiti kamštelį - pas mane tų burbulėlių nenaudojamų bent 4 stalčiuje ridinėjasi biggrin.gif

Bet ta prasme, užsukus tuo burbuliuku, kvepalai gautųsi splash.

Nu labai "protingai" paaiškinau aš čia, bet gal bus aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 19 vasario 2010 - 14:59
QUOTE(Smauglius @ 2010 02 19, 14:57)
Nu labai "protingai" paaiškinau aš čia, bet gal bus aišku  lotuliukas.gif

Neturėčiau, tai nesuprasčiau, apie ką tu čia biggrin.gif Va, vaizdinė mefžiaga Smaugliaus paaiškinimui, kaip splash virsta spray, iliustruoti:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 02 19, 15:57)
Jei kalbame apie Serge Lutens Feminite du Bois, tai jo visi 50 ml stačiakampiai buteliukai yra pakuotėje užsukti tokiu kamšteliu-burbuliuku, o greta įdėtas purkštukas su šlangele ir su kitokiu kamšteliu.
Atsidarius dėžutę tiesiog pasikeiti kamštelį - pas mane tų burbulėlių nenaudojamų bent 4 stalčiuje ridinėjasi  biggrin.gif

Bet ta prasme, užsukus tuo burbuliuku, kvepalai gautųsi splash.

Nu labai "protingai" paaiškinau aš čia, bet gal bus aišku  lotuliukas.gif

viską supratau,viską gerai paaiškinot. Tai judvi matyt Lutens'o leistą kvadratinį butelaitį komentuojat kaip splashinį. Aš jo nežinau....
Turėjau ir pati du Shiseido leistuosius F.b.Bois, bet protobokštas išmečiau pabaigtus buteliukus vieną po kito doh.gif Bandau istorinę teisybę atstatyt savo lentynoj ir radau Shiseido neva su "burbulėliu" išleistą.....

o kad jau apie kvadratinį su bumbuliuku užėjo kalba - švelnesnis jis? lengvesnis? mažiau medžio?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 19 vasario 2010 - 15:14
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 02 16, 18:03)
Skaiciau internete atsiliepimus, tai nieko panasaus i astru neradau blink.gif Netgi isisvajojau, kad tai tobulas vasaros aromatas. Tai jokios vasaros? verysad.gif Vistiek ranku lengvai nenuleisiu, reiks pratestuot biggrin.gif

Aldehidinis kvapas. Kai jie kiek issisklaido, jauciasi labai svelni baze. Mergaites rase, kad juo purskesi prie +30 ir joms labai patiko. Man kazko vasara nebuvo noro to daryti, gal nuotaika ne ta ir ne tokiem kvapam. Butinai reikia bandyti ant saves, nes labai priestaringi visu atsiliepimai biggrin.gif
Papildyta:
Mergaites, reikia pagalbos biggrin.gif Tom Ford Black Orchid EDP ir EDT buteliukai ar skiriasi savo dizainu ir koks kvapo skirtumas? Ar galima teigti tik, kad koncentracija skirtinga, ar kvapai kardinaliai skiriasi? Lauksiu komentaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2010 02 20, 01:34)
Papildyta:
Tom Ford Black Orchid EDP ir EDT buteliukai ar skiriasi savo dizainu ir koks kvapo skirtumas? Ar galima teigti tik, kad koncentracija skirtinga, ar kvapai kardinaliai skiriasi?

Čia yra nemažai atsiliepimų: TF BO

Cituoju Minervą:

"<...>BO EDT, kurie vadinami “Black Orchid Voile de Fleur”, su auksine “etikete” – EDP. Skiriasi ir pats kvapas – EDP versija sodresnė, intensyvesnė, klampesnė, labiau parfumerinę “naftą” primenanti – sunkesni smilkalai ir prieskoniai. EDT būdingas gėlių aromato atsiskleidimas, EDP jokių gėlių neužuodžiu – tik klampius prieskoninius smilkalus".

Taip pat fragrantica.com: BO
Atsakyti
Skaitančioms rusiškai šauni diskusija apie parfumisčių "tipus" biggrin.gif
kolekcionierės, šopoholikės, vartotojos ....
Atsakyti