Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(prieblanda @ 2009 09 24, 13:41)
dėkui, kątik gavau iš Alioshkos žinelę, kad šiandien pardavė  doh.gif
kas nupirkot, greit sakot! aš pirma buvau biggrin.gif

buvau Sarmoj ir Kristianoj, paliko telefoną, žadėjo pasiklausinėt per parduotuves ir tiekėjus...

Cia dar yra BLACK CASHMERE 4u.gif
http://www.fragrance...p;utm_source=LS
Bet cia dabar ziuriu Black Cashmere mist g.gif tai kazkokie kitokie bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 24 rugsėjo 2009 - 12:49
QUOTE(Minerva @ 2009 09 24, 10:00)
Notte yra neįkyrus, "minkštas" kvapas, o galiausiai - jeigu netyčia nepatiktų, esu tikra, kad be problemų pavyktų juos parduoti, nes jų gerbėjų tikrai yra smile.gif (Niekaip nesuprantu, kodėl didieji parfumerijos tinklai neprekiauja Notte Lietuvoje mastau.gif)

p.s. cool.gif
Papildyta:
Tikėtina, kad nerasi, nes senojo leidimo Black Cashmere jau nebelikę, o naujasis Lietuvos nepasiekė... Tačiau tikrai verta bandyti laimę paieškose - teko neseniai matyti šiuos kvepalus ant žemiausios Sarmos lentynos Kaune dulkančius smile.gif

Prieš kokį mėnesį,man atrodo,kad aš juos uosčiau Kaune.Ar tai MEGOS Kristianoje,ar tai AKROPOLUIO Kristianoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 09 24, 13:48)
Cia dar yra BLACK CASHMERE 4u.gif
http://www.fragrance...p;utm_source=LS
Bet cia dabar ziuriu Black Cashmere mist g.gif  tai kazkokie kitokie bus g.gif

nu aš irgi mislijau, bet gal čia tie patys? mastau.gif
tik klausimėlis, kiek man muitų pripaišytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 24, 15:18)
nu aš irgi mislijau, bet gal čia tie patys?  mastau.gif
tik klausimėlis, kiek man muitų pripaišytų  g.gif

Tai siuskites per tarpininke, cia is USA, muito nereikes moketi tada 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2009 09 24, 15:15)
Prieš kokį mėnesį,man atrodo,kad aš juos uosčiau Kaune.Ar tai MEGOS Kristianoje,ar tai AKROPOLUIO Kristianoje g.gif

Cia kuriuos uostete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 09 23, 21:16)
Kazkur buvau radusi idomiai aprasytus siuos kvepalus
user posted image
nesu niekada ju net akyse maciusi g.gif  gal jie nebegaminami? Labai idomi man pasirode ju sudetis: degtine, sokoladas, imbieras, irisas, gintaras...Kazkaip vis gundausi juos uzsisakyti ax.gif  O gal kuri zino si kvapa ir galetu bet kazkiek apibudinti? Gal i kazkokius kitus kvepalus yra panasus. Buciau dekinga 4u.gif

Va cia irgi radau jūsų norimus kvepaliukus
http://www.parfumexp.....20pour Femme/

Tačiau su pauostymu problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 09 23, 19:16)
Kazkur buvau radusi idomiai aprasytus siuos kvepalus
user posted image
nesu niekada ju net akyse maciusi g.gif  gal jie nebegaminami? Labai idomi man pasirode ju sudetis: degtine, sokoladas, imbieras, irisas, gintaras...Kazkaip vis gundausi juos uzsisakyti ax.gif  O gal kuri zino si kvapa ir galetu bet kazkiek apibudinti? Gal i kazkokius kitus kvepalus yra panasus. Buciau dekinga 4u.gif

Jeigu jau pasistojo baisus noras pauostyti, galiu įvarvinti pusę lašo unsure.gif , bo pati nedaug turiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 09 24, 16:22)
Jeigu jau pasistojo baisus noras pauostyti, galiu įvarvinti pusę lašo unsure.gif , bo pati nedaug turiu schmoll.gif

Butu labai smagu 4u.gif Jeigu patiks ir nusipirksiu, as tada Jums visa lasa pargrazinti galesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 09 24, 15:24)

Cia kuriuos uostete? 4u.gif

Tai JUODAJI KASMYRA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 09 24, 16:42)
Tai JUODAJI KASMYRA biggrin.gif

Nesupratau, galvojau gal kartais Notte biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit padet ax.gif , noriu vienai panelei atsidekodama uz gerus darbus padovanot kvepaliukus, jai patinkantys sodrus i salduma, pvz antonio banderas spirit, mexxai star parfums, Mango adorably..o as noreciau kazkokius geresnius, rimtesnius padovanot.Buvau Douglase, bet konsultantes atrodo be Angel ar Hypnoses nieko kito ir nezino wacko.gif Gal galit kazka pasiulyt , kaip sakant kvepaliukus su cinkeliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manx: 24 rugsėjo 2009 - 18:10
QUOTE(manx @ 2009 09 24, 19:09)

Padovanok Guerlain Samsara smile.gif
Atsakyti
Buvau siandien eilinese kvepalu paieskose, ir vel nieko doh.gif Bet is tikruju visai neturejau laiko, tik keliom minutem nosi ikisau i parduotuve, pasipurskiau Armani Idole ir vyras nusvaigo del sito kvapo, sake tobulas biggrin.gif Man tai toks svelnus kristolinis kvapas, gal kas zinote, ar laiko jis nors kiek? Nes man kazkiek primena Diamonds, tai tie silpnoki pasirode g.gif Nera labai zieminiai, bet kadangi pas mus iki ziemos dar toli, tai gal sita dabar prigriebti, o paskui dar viena blush2.gif Isbanbdziau Hypnose, bet ji irgi silpnoka pasirode, o va CK Obsession tai ojoj kvapas, nieko neprikisi del silpnumo, bet man niekaip jis schmoll.gif
Atsakyti