Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(rasavln @ 2010 02 13, 14:09)
sveikos,galz inote kur tokius kvepalus rasti?maciau eurokose bet ten tik kelios rusys,o butent situ n ebuvo sad.gif http://uk_sofragranc...so...-exclusive

Pabandykit atsisiusti,pati ar per tarpininkes[skyrelis INTERNETINES PARDUOTUVES].Kazkada esu turejus so..?Inspired,prisiminimai labai neblogi-lengvas pavasarinis kvapas,netrumpai islieka pasikvepinus.Tada pirkau parodoje Pelene.[metų taip gal prieš 10 unsure.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 14 vasario 2010 - 10:34
Gal zinote koki tinklapi, kur kvepalai butu surasyti chronologine tvarka pagal pagaminimo metus?
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2010 02 14, 15:49)
Gal zinote koki tinklapi, kur kvepalai butu surasyti chronologine tvarka pagal pagaminimo metus?

Vienintelis, kurį žinau, tačiau ten ne pagal metus, o pagal pavadinimus ir prie jų parašyti metai g.gif
Atsakyti
Kažin, yra toks? Juk kvepalų galybė, kiekgi vietos užimtų visus surašyt blink.gif
Norėdama konkrečių metų ar laikotarpio kvepalus susirast, aš naudojuos Basenotes paieška va čia: http://www.basenotes...grancedirectory
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 14 vasario 2010 - 16:21
Yra dar toks geras puslapiukas, kur ir natos ir pagaminimo metai ir ar dar gamynami. Bet irgi pagal pavadinima.
http://www.perfumein...e/d/d3/d3p7.htm
Atsakyti
Aciu uz informacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2010 02 13, 17:39)
Labai mielas, šiltas, jaukus kvepaliukas panelėms ir jaunoms moterims. Šiltas, bet nesunkus, toks neįkyriai saldus. Man jis idealus rudenį, kai atvėsta, tada šitas kvepaliukas tarsi garuoja iš vidaus ir sušildo. Na tikrai labai geras, ir buteliukas fainutis. Kam patinka Salvador Dali kvepaliukai, šitas bus vienas mėgstamiausių 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, klausimas gal ir truputi juokingas, bet CK Euphoria gvepalu buteliukas yra visas sidabro spalvos ir nepersvieciamas, ar soniukai persisviecia?

Siulo kvepalus, bet as itariu, kad fufeliukas, ir ,nors uzmusk, nepamenu, kaip atrodo tikras buteliukas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kas apibudintumet D&G Sicily kvapa, kas esat testavusios? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 02 15, 17:18)
Gal kas apibudintumet D&G Sicily kvapa, kas esat testavusios? bigsmile.gif

bent jau man - siaubingas kvapas. žiauriai aštrus,primenantis bobučių laikus. gavau dovanų,gaila išmesti tai naudoju vietoj wc purškiklio blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2010 02 15, 15:10)
Merginos, klausimas gal ir truputi juokingas, bet CK Euphoria gvepalu buteliukas yra visas sidabro spalvos ir nepersvieciamas, ar soniukai persisviecia?

taip.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(prokurotaite @ 2010 02 15, 23:27)
bent jau man - siaubingas kvapas. žiauriai aštrus,primenantis bobučių laikus. gavau dovanų,gaila išmesti tai naudoju vietoj wc purškiklio  blush2.gif

Verslo planas:parduokit isparduotuvej ir nusipirksit wc gaivikliu visiems metams...ir plius ka nors laiminga padarysit.
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2010 02 16, 12:05)
Verslo planas:parduokit isparduotuvej ir nusipirksit wc gaivikliu visiems metams...ir plius ka nors laiminga padarysit.

Geras pasiulymas wink.gif
Atsakyti