Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Renatina @ 2010 02 03, 12:27)

tik man įdomu, ką atsakys, kai paprašysiu "tokių pačių, tik nepašildytų".

Na ir ką jau čia atsakys tongue.gif mirksiukas.gif Aš esu prašiusi traukti iš stalčiuko ir paaiškinusi, kodėl to noriu. Ir traukė, žinoma. Tik paaiškinau tą savo norą kitais žodžiais.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 03, 16:36)
Na ir ką jau čia atsakys tongue.gif  mirksiukas.gif Aš esu prašiusi traukti iš stalčiuko ir paaiškinusi, kodėl to noriu. Ir traukė, žinoma.  Tik paaiškinau tą savo norą kitais žodžiais.

tai ir nesužinos, kaip teisingai tokius skysčius laikyti.
kaip ir nesužinos, kad mes jau žinom, kad jos pilsto.

na bet be juokų.
pabandžiau įsivaizduoti, jei kas sumanytų mano butelaičius į tokį inkubatorių sudėti. Taigi turbūt švelniai tariant susipyktume.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 03, 15:38)
tai ir nesužinos, kaip teisingai tokius skysčius laikyti.
kaip ir nesužinos, kad mes jau žinom, kad jos pilsto.

na bet be juokų.
pabandžiau įsivaizduoti, jei kas sumanytų mano butelaičius į tokį inkubatorių sudėti. Taigi turbūt švelniai tariant susipyktume.

Na tai juk galima tą patį pasakyti, bet nebūtinai taip "aštriai" mirksiukas.gif Nes įžūli replika skatina ir atsakyti įžūliai ar būti nepatenkintam.
Manau, kad kurios konsultantės domisi, tai ir be sakymų pasiskaito. O kurioms nieks neįdomu, tai joms nors kuolą ant galvos tašyk, nieks nepasikeis. Be to ne konsultantės juk reguliuoja tą šildymą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 03 vasario 2010 - 16:06
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 03, 17:01)
Na tai juk galima tą patį pasakyti, bet  nebūtinai taip "aštriai" mirksiukas.gif Nes įžūli replika skatina ir atsakyti įžūliai ar būti nepatenkintam.
Manau, kad kurios konsultantės domisi, tai  ir be sakymų pasiskaito. O kurioms nieks neįdomu, tai joms nors kuolą ant galvos tašyk, nieks nepasikeis. Be to ne konsultantės  juk reguoliuoja tą šildymą tongue.gif

tai žinoma.
viskas ok,mes juk ne kokybės linijoje, o teminiame pusiau humoristiniame subforume mirksiukas.gif

Atsakyti
Norėdama pertraukti šią širdį drąskančią temą (tiek GĖRIO perniek, o kai kas "badauja"), turiu prašymą pasidalinti įspūdžiais apie Nina Ricci FLEUR DE FLEURS ( gal kuriai teko susidurti, nes kažkokie nepopuliarūs, atrodo).
Atsakyti
Am.. o kai sakoma, kad septyniasdesimtuju metu kvepalai, disko era bla bla.. tai kokia cia ju specifika? Negyvenau dar tada as,... kazkaip mados man ju aisku cool.gif o kas per parfumai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 02 03, 18:50)
Norėdama pertraukti šią širdį drąskančią temą (tiek GĖRIO perniek, o kai kas "badauja"), turiu prašymą pasidalinti įspūdžiais apie Nina Ricci FLEUR DE FLEURS ( gal kuriai teko susidurti, nes kažkokie nepopuliarūs, atrodo).

na, vien dėl to, kad išsilavinimas nedulkėtų... - "draskančią", jei galima.
Atsakyti
Radau "Disko eros" ikonas:
1. Babe by Faberge 1977
2. Bone Bell Skin Musk by Prince Matchabelli 1970-1980?
3. Charlie by Revlon 1973
4. Chloe 1975
5. Tea Rose by Perfumers Workshop 1972
6. Cabochard by Gres 1959 ( na čia tai ne disko era, bet , matyt, buvo populiarūs atitinkamu metu)

Eilę gal sumaišiau, bet Charlie ir Chloe, manau, gerai atspindi laikmetį.

Taip Shumerai , suklydau.
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2010 02 04, 11:30)
Radau "Disko eros" ikonas:

Bet man idomu, kokia ju specifika, kas bendro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 04, 14:32)
Bet man idomu, kokia ju specifika, kas bendro unsure.gif

čia ne apie disko, bet gal ką nors pasufleruos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 02 04, 23:23)
čia ne apie disko, bet gal ką nors pasufleruos  mirksiukas.gif

Aciu, Ireja, pasufleravo. Nematuskem perku, aj, nu bala nemate, uzsireike verkiant blush2.gif Bus pavasariui.. ax.gif Aisku, jei nupirks, nes dar neuzsake.. unsure.gif

O ta tema einu nuodugniau paskaitysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma, nei Red Door, nei Krasnaya Moskva nedvokia. Antra, Red Door nėra brangūs. Trečia, Krasnaya Moskva - geri klasikiniai kvepalai, nors irgi nėra brangūs. Trečia, nei smilkalų, nei Indijos Red Door lyg ir neturėtų būti. Ketvirta, panašumo jie išties turi. O penkta - ką darysi, nepatinka tai nepatinka, kitą kartą pirkit prieš tai gerai išbandžius, nereikės skųstis biggrin.gif
Atsakyti