Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(_Menininkė_ @ 2010 01 30, 00:22)
Yra ir vieni, ir kiti  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 30, 00:15)
Ar pas mus yra pirkti In Black by Jesus Del Pozo bei Donna Karan Gold by Donna Karan  unsure.gif

Buciau dekinga, jei kas pakuzdetu  ax.gif

Parduotuvėse aš tik In White mačiau g.gif Tiesa, kažkada In Black visai pigiai mačiau Aistruolėje.
O DK Gold yra ir Edt, ir Edp 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 01 30, 00:37)
Parduotuvėse aš tik In White mačiau g.gif  Tiesa, kažkada In Black visai pigiai mačiau Aistruolėje.

In Black yra parfumexpress'e.
Atsakyti
Gal kas turite ar uostete šiuos kvepalus..?

Innocent Secret by Thierry Mugler
user posted image

Turiu Innocent by Thierry Mugler, tai jie man lanai patinka, kažin ar naujieji verti dėmesio..? blush2.gif
Atsakyti
sveikos, mielosios! o aš labai norėjau sužinoti, kur Vilniuje galima rasti Donna Karan kvepalus BLACK CASHMERE>? ar tai įmanoma? nes prisiskaičiau daug gerų atsiliepimų ir spėju, kad man jie patiks, nes dievinu smilkalų kvapą blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juodas-drugelis @ 2010 01 31, 12:10)
sveikos, mielosios! o aš labai norėjau sužinoti, kur Vilniuje galima rasti Donna Karan kvepalus BLACK CASHMERE>? ar tai įmanoma? nes prisiskaičiau daug gerų atsiliepimų ir spėju, kad man jie patiks, nes dievinu smilkalų kvapą blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

spalį jų tikrai nebuvo, nebent kas nors parduotų atomaizeryje, o pati tada pirkau pas Alioshką 50 ml ax.gif
Atsakyti
O kas čia toks tas Alioša ir kur jis prekiauja kvepalais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 01 31, 16:53)
O kas čia toks tas Alioša ir kur jis prekiauja kvepalais? g.gif

alioska sm narys - atsiuncia meilu sarasa kvepalu kuriuos turi ir galima nusipirkti, kainos kartais buna neblogos.
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 01 30, 01:37)
Parduotuvėse aš tik In White mačiau g.gif  Tiesa, kažkada In Black visai pigiai mačiau Aistruolėje.

Ejau pro Aistruole (turbut po pavadinimo pakeitimo pirma karta ten uzejau), tai paziurejau In Black. Ajna sau wacko.gif

Kristutej nesusilaikiau nuo komentaro, kai paklause, ar gali padeti. Kokios 5 pardavejos/konsultantes ir as viena per dvi ar tris sales. O visi kvepalai - kepa, nu tikrai kepa po tom lempom. Sako - parduodamai produkcijai nekenkia, o testerius mes keiciam.

Tai va cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 03, 00:36)
Ejau pro Aistruole (turbut po pavadinimo pakeitimo pirma karta ten uzejau), tai paziurejau In Black. Ajna sau  wacko.gif

esu kažkada apie juos sulaukusi komentaro, kad keisti. bet taip ir nesupratau jų keistumo - padūmavusios alkoholinės vyšnios su muskusu. pastarasis man vis tik juose ne į temą pasirodė.

šiaip juos dabar pigiai PE parduoda.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 03, 01:36)

Kristutej nesusilaikiau nuo komentaro, kai paklause, ar gali padeti. Kokios 5 pardavejos/konsultantes ir as viena per dvi ar tris sales. O visi kvepalai - kepa, nu tikrai kepa po tom lempom. Sako - parduodamai produkcijai nekenkia, o testerius mes keiciam.

Tai va  cool.gif

kažkuri mergina jau buvo tai rašiusi. gražu. puiki naujiena. puikiausias pretekstas apsilankyti (ęia bet kurio kristianoj tas pats?)ir pažiūrėti, ką jie ten siūlo.

tik man įdomu, ką atsakys, kai paprašysiu "tokių pačių, tik nepašildytų".

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 02 03, 13:27)
kažkuri mergina jau buvo tai rašiusi. gražu. puiki naujiena. puikiausias pretekstas apsilankyti (ęia bet kurio kristianoj tas pats?)ir pažiūrėti, ką jie ten siūlo.

tik man įdomu, ką atsakys, kai paprašysiu "tokių pačių, tik nepašildytų".

Aha, buvo rasius, todel ir pati atkreipiau demesi. Neatkreipti - neiseina. As buvau netoli Seimo.
Atsakyti