Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Merginos gal kuri turi siuos? 4u.gif kaip Jums kvapas, pagal aprasa, kaip ir mano kvapas (citrusiniu vaisiu gausu) bet pirma karta ruosiuos pirkti ne uoscius blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 01 24, 13:32)
Kaip jums šie?

Man jie pasirodė visiškai skirtingi nei ankstesnieji "demonai", kurių mano nosis netoleravo  doh.gif Šie labai lengvi...taigi aš manau, kad vertinant visą Givenchy "demonų" kolekciją...šie verčiausi dėmesio...

o man jie absoliučiai jokių asociacijų su demoniškumu nesukelia, ko nepasakytum apie pirmuosius demonus.
man šie visiškas šnipštas susirodė.
Atsakyti
Sveikos parfumeres wink.gif Noriu mamai gimtadieniui kvepalus padovanot, žadu internetu pirkti, na ir šiandien Kristianoje dariau žvalgytuves. Sužavėjo Bvlgari naujausi kvepalai - konsultantė juos pasiūlė, papurškė, o buteliuko tai neįsiminiau blush2.gif Pasakė, kad Bvlgari jubiliejaus proga išleisti.. Pagal Fragrantica bus arba BVL II arba Jasmin Noir arba BVL Eu d'Ete.. Gal žinote kuriuos man pasiūlė? Ar vėl lėkti uostinėti? Kvapas toks sunkus, moteriškas, vakarinis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 01 28, 03:19)
Sveikos parfumeres wink.gif Noriu mamai gimtadieniui kvepalus padovanot, žadu internetu pirkti, na ir šiandien Kristianoje dariau žvalgytuves. Sužavėjo Bvlgari naujausi kvepalai - konsultantė juos pasiūlė, papurškė, o buteliuko tai neįsiminiau  blush2.gif Pasakė, kad Bvlgari jubiliejaus proga išleisti.. Pagal Fragrantica bus arba BVL II arba Jasmin Noir arba BVL Eu d'Ete.. Gal žinote kuriuos man pasiūlė? Ar vėl lėkti uostinėti? Kvapas toks sunkus, moteriškas, vakarinis wink.gif

Nu ką aš pvz. galiu pasakyt, - nieko aš negaliu pasakyt...
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2010 01 28, 03:19)
Pasakė, kad Bvlgari jubiliejaus proga išleisti.. Pagal Fragrantica bus arba BVL II arba Jasmin Noir arba BVL Eu d'Ete.. Gal žinote kuriuos man pasiūlė? Ar vėl lėkti uostinėti? Kvapas toks sunkus, moteriškas, vakarinis wink.gif

Naujausi turbūt būtų BVL II, o sunkus, moteriškas, vakarinis apibūdinimą atitiktų Jasmin Noir cool.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 01 28, 04:08)
Naujausi turbūt būtų BVL II, o sunkus, moteriškas, vakarinis apibūdinimą atitiktų Jasmin Noir cool.gif

Dekui smile.gif Na man ir vaidenasi, kad lyg juodas buteliukas buvo, ir kiek skaičiau internete kvapas toks turi būti.. Bet rytoj vėl teks ruoštis uostynėti.. wink.gif Visgi sunkus darbas išrinkti kitam kvepalus - bet bent gerai, kad pastaruoju metu mūsų su mama skoniai supanašėjo..
Atsakyti
Tai va, visgi juodieji Bvlgari smile.gif Nuostabus kvapas, jau užsakiau, žiūrėsiu ar mamai patix.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2010 01 26, 09:38)
o man jie absoliučiai jokių asociacijų su demoniškumu nesukelia, ko nepasakytum apie pirmuosius demonus.
man šie visiškas šnipštas susirodė.

O man jie labai patiko 4u.gif . Turbut teks paprastus "demonus" slept spintoje, nes nelabai susidraugauju, o "le secret" jau pačią pirmą dieną pamylau blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2010 01 29, 04:04)
Tai va, visgi juodieji Bvlgari smile.gif Nuostabus kvapas, jau užsakiau, žiūrėsiu ar mamai patix..   ax.gif

Man šitie tik pirmą dieną patiko, o paskui kažkas juose mane erzinti pradėjo.... schmoll.gif verysad.gif . Paslėpiau juos toliau, bet labai tikiuosi, kad gal kada vėl jų užsinorėsiu ir ištrauksiu rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 29 sausio 2010 - 08:56
Išbandžiau šiandien "Žolių namuose" vanilės su imbieru kvepaliukus. Man patinka imbiero kvapas, patinka toks aštrumas, bet kaip manote, ar tinkama kvėpintis jais vienais, nemaišant su kitais kvapais, nes kvapas gal kiek per aštrokas? g.gif
Atsakyti
Tą aštrumą aš jaučiu tik iš pat pradžių, vėliau jis labai nušvelnėja. Ir drąsiai jais kvėpinčiaus, jei tik patiktų. Nesukite galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar pas mus yra pirkti In Black by Jesus Del Pozo bei Donna Karan Gold by Donna Karan unsure.gif

Buciau dekinga, jei kas pakuzdetu ax.gif
Atsakyti
Yra ir vieni, ir kiti smile.gif
Atsakyti