Merginos gal kuri turi siuos? kaip Jums kvapas, pagal aprasa, kaip ir mano kvapas (citrusiniu vaisiu gausu) bet pirma karta ruosiuos pirkti ne uoscius
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 01 24, 13:32)
Kaip jums šie?
Man jie pasirodė visiškai skirtingi nei ankstesnieji "demonai", kurių mano nosis netoleravo Šie labai lengvi...taigi aš manau, kad vertinant visą Givenchy "demonų" kolekciją...šie verčiausi dėmesio...
Man jie pasirodė visiškai skirtingi nei ankstesnieji "demonai", kurių mano nosis netoleravo Šie labai lengvi...taigi aš manau, kad vertinant visą Givenchy "demonų" kolekciją...šie verčiausi dėmesio...
o man jie absoliučiai jokių asociacijų su demoniškumu nesukelia, ko nepasakytum apie pirmuosius demonus.
man šie visiškas šnipštas susirodė.
Sveikos parfumeres Noriu mamai gimtadieniui kvepalus padovanot, žadu internetu pirkti, na ir šiandien Kristianoje dariau žvalgytuves. Sužavėjo Bvlgari naujausi kvepalai - konsultantė juos pasiūlė, papurškė, o buteliuko tai neįsiminiau Pasakė, kad Bvlgari jubiliejaus proga išleisti.. Pagal Fragrantica bus arba BVL II arba Jasmin Noir arba BVL Eu d'Ete.. Gal žinote kuriuos man pasiūlė? Ar vėl lėkti uostinėti? Kvapas toks sunkus, moteriškas, vakarinis
QUOTE(Flos @ 2010 01 28, 03:19)
Sveikos parfumeres Noriu mamai gimtadieniui kvepalus padovanot, žadu internetu pirkti, na ir šiandien Kristianoje dariau žvalgytuves. Sužavėjo Bvlgari naujausi kvepalai - konsultantė juos pasiūlė, papurškė, o buteliuko tai neįsiminiau Pasakė, kad Bvlgari jubiliejaus proga išleisti.. Pagal Fragrantica bus arba BVL II arba Jasmin Noir arba BVL Eu d'Ete.. Gal žinote kuriuos man pasiūlė? Ar vėl lėkti uostinėti? Kvapas toks sunkus, moteriškas, vakarinis
Nu ką aš pvz. galiu pasakyt, - nieko aš negaliu pasakyt...
QUOTE(Flos @ 2010 01 28, 03:19)
Pasakė, kad Bvlgari jubiliejaus proga išleisti.. Pagal Fragrantica bus arba BVL II arba Jasmin Noir arba BVL Eu d'Ete.. Gal žinote kuriuos man pasiūlė? Ar vėl lėkti uostinėti? Kvapas toks sunkus, moteriškas, vakarinis
Naujausi turbūt būtų BVL II, o sunkus, moteriškas, vakarinis apibūdinimą atitiktų Jasmin Noir
QUOTE(FREDUCI @ 2010 01 28, 04:08)
Naujausi turbūt būtų BVL II, o sunkus, moteriškas, vakarinis apibūdinimą atitiktų Jasmin Noir
Dekui Na man ir vaidenasi, kad lyg juodas buteliukas buvo, ir kiek skaičiau internete kvapas toks turi būti.. Bet rytoj vėl teks ruoštis uostynėti.. Visgi sunkus darbas išrinkti kitam kvepalus - bet bent gerai, kad pastaruoju metu mūsų su mama skoniai supanašėjo..
Tai va, visgi juodieji Bvlgari Nuostabus kvapas, jau užsakiau, žiūrėsiu ar mamai patix..
QUOTE(Supergirl @ 2010 01 26, 09:38)
o man jie absoliučiai jokių asociacijų su demoniškumu nesukelia, ko nepasakytum apie pirmuosius demonus.
O man jie labai patiko . Turbut teks paprastus "demonus" slept spintoje, nes nelabai susidraugauju, o "le secret" jau pačią pirmą dieną pamylau .
Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2010 01 29, 04:04)
Tai va, visgi juodieji Bvlgari Nuostabus kvapas, jau užsakiau, žiūrėsiu ar mamai patix..
Man šitie tik pirmą dieną patiko, o paskui kažkas juose mane erzinti pradėjo.... . Paslėpiau juos toliau, bet labai tikiuosi, kad gal kada vėl jų užsinorėsiu ir ištrauksiu .
Ar pas mus yra pirkti In Black by Jesus Del Pozo bei Donna Karan Gold by Donna Karan
Buciau dekinga, jei kas pakuzdetu
Buciau dekinga, jei kas pakuzdetu
Yra ir vieni, ir kiti