Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(BlackDee @ 2010 01 18, 21:24)
YSL Yvresse, kur davei man atomiką, pasipurškiau vos kartą, daugiau nesugebėjau, per rūgštu  doh.gif

Pribloškei biggrin.gif
Atsakyti
Oho kad užsirūgštinot. Man kažkokia rūgštelė yra Lutens'o Arabie ir Shiseido Feminitoj. Galvojau, kad gal džiovinti vaisiai juose rūgštumą duodą. Pažiūrėjau, natose jie nenurodyti, tai taip ir nesupratau kas. Bet tas rūgštumas vaisinis.
Atsakyti
Pastebėjau, kad man dažnai rūgštoki atrodo tie, kur į sudėtį įeina persikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 18, 21:44)
Pastebėjau, kad man dažnai rūgštoki atrodo tie, kur į sudėtį įeina persikas  g.gif

Iš paskutiniųjų uostytų kaip tik tokie buvo Histoires de Parfums "1969" - labai stipriai juose man jaučiasi rūgščių rūgščių kaukazietiškų slyvaičių džemas su daug cukraus, na o natose, pasirodo, yra ir tokį efektą sukuria persikas bigsmile.gif Ir dar vienus rūgščius prisiminiau: Champs Elysees, kuriuose irgi yra persikas!

Bingo! Rūgštu rūgšteliausia - kinrožė (hibiscus). Prisiminkite ryškiai raudoną ir tikrai rūgščią kinrožių arbatą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 18 sausio 2010 - 22:19
QUOTE(Margot @ 2010 01 18, 22:51)
Iš paskutiniųjų uostytų kaip tik tokie buvo Histoires de Parfums "1969" - labai stipriai juose man jaučiasi rūgščių rūgščių kaukazietiškų slyvaičių džemas su daug cukraus, na o natose, pasirodo, yra ir tokį efektą sukuria persikas bigsmile.gif Ir dar vienus rūgščius prisiminiau: Champs Elysees, kuriuose irgi yra persikas!

Bingo! Rūgštu rūgšteliausia - kinrožė (hibiscus). Prisiminkite ryškiai raudoną ir tikrai rūgščią kinrožių arbatą thumbup.gif

Va va, ir aš buvau pagalvojus apie Champs Elysees bigsmile.gif Nors jie man labai patinka, bet rūgštelę ten užuodžiu.

"Hibiskusas" taip, tu teisi. PVz. Costume National Scent jis yra labai ryškus ir jie yra rūgštoki g.gif
Atsakyti
norejau paklausti labiau nusimananciu apie parfumerija. noreciau suzinoti kokiai klasifikuojamai grupei ar grupem priklauso manomegiami kvepalai ir ka jie turi bendro. ( bandau susigaudyti savoskonyje blush2.gif ) patinka man : hugo boss intense, 212 sexy, naomi by naomi, CK obsession night, euphoria, J.Del pozo black. labai nemegstu visu grynu vandeniniu ir citrusiniu kvapu. buciau dekinga uz komentarus ir padejima susivokti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 19 sausio 2010 - 19:14
QUOTE(emiliuxas @ 2010 01 19, 20:14)
norejau paklausti labiau nusimananciu apie parfumerija. noreciau suzinoti kokiai klasifikuojamai grupei ar grupem priklauso manomegiami kvepalai ir ka jie turi bendro. ( bandau susigaudyti savoskonyje blush2.gif )  patinka man :  hugo boss intense, 212 sexy, naomi by naomi, CK obsession night, euphoria, J.Del pozo black.  labai nemegstu visu grynu vandeniniu ir citrusiniu kvapu. buciau dekinga uz komentarus ir padejima susivokti 4u.gif  4u.gif

Gali nueiti į osmoz.com, ten surasti visus savo kvepalus ir jų natas, ir pažiūrėsi ar turi jie ką nors bendro, ir kokie kiti kvepalai yra į juos panašūs.
Atsakyti
Del persiku jus turbut teisios.Man rugšciausias kvapas-Bvlgari Pour Femme,jame pradinese natose irgi aiskus persikas g.gif .Dar perbegau fragrantic'oj kvapus su rabarbarais,tik nedaug pazistamu,tai neapsisprendziu-rugstus jie ar ne smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DUTĖ BARBIDUTĖ: 19 sausio 2010 - 21:39
O man aldehidai duoda rugstele.
Atsakyti
Laba,
nežinau, ar buvo jau kalbėta apie tai:
http://www.kvapunama...ilniaus_kvapai/
ką manote?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2010 01 23, 14:24)
Laba,
nežinau, ar buvo jau kalbėta apie tai:
http://www.kvapunama...ilniaus_kvapai/
ką manote?

Nežinau kaip pats produktas, bet projektas/ programa ir kūrimo procesas buvo kažkas unikalaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katinas Cinamonas: 23 sausio 2010 - 16:34
Kaip jums šie?
user posted image

Man jie pasirodė visiškai skirtingi nei ankstesnieji "demonai", kurių mano nosis netoleravo doh.gif Šie labai lengvi...taigi aš manau, kad vertinant visą Givenchy "demonų" kolekciją...šie verčiausi dėmesio...nors čia tik man taip atrodo. Tai aišku nėra mano kvapas, bet tiesiog įdomu patestuoti...ką daer Givenchy išleis į rinką biggrin.gif biggrin.gif nes "demonų" manau jau per akis mega_shok.gif
Atsakyti