Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Gal kas nors zinote kur Kaune galima isigyti Carla Fracci kvepalu?
Atsakyti
Pagal tai kaip suprantu, Guerlain BERODS pries 2004 metus turejo Parfum de Toilette ir juos pakeite i siandien standartu kaip ir priimta EDP. Juju Parfum de Toilette buvo aukstesnes koncentracijos nei siandieninis EDP ir buvo viduriuku tarp siandieninio EDP ir PP. Senesniu leidimu galima be vargo kartais nusipirkti ar parduotuvese, ar internetu. Bet siandien Guerlain neleidzia PdT, o tik palyginus susilpnintos koncentracijos EDP.

GALBUT ta pati istorija su Caron ir kitomis firmomis.

Taip pat tikeciau, kad jei yra Parfum de Toilette leidziamu siandien, tai butu tolygu EDP koncentracijai, tik kitaip uzvadintu. Tas pats su Soie de Parfum.

Kitais zodziais sakant, net tas pats sxxx turi kelis pavadinimus, tai nenuostabu, kad ir kvepalu koncentracija buna mandriau uzvadinta.

Tarkim Brazilijoje praktiskai visi gaminami kvepalai vadinami Agua de Colonia ir ju koncentracija apie 15 - 20%. Pagal koncentracija man jie EDP tik kitaip pavadinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JVana: 08 sausio 2010 - 18:46
QUOTE(ievshe @ 2010 01 08, 18:40)
Gal kas nors zinote kur Kaune galima isigyti Carla Fracci kvepalu?

Sarmoj, jei tokia yra Kaune. Na, betgi turi būt. g.gif
Bent jau Vilniuj tai jie yra tik Sarmose, ir, manrods, su amžina nuolaida jiems, lyg 20 proc....
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 01 08, 19:47)
Sarmoj, jei tokia yra Kaune. Na, betgi turi būt. g.gif
Bent jau Vilniuj tai jie yra tik Sarmose, ir, manrods, su amžina nuolaida jiems, lyg 20 proc....

Apziurejau keleta Sarmu,bet Carla Fracci kvepalu nemaciau,tai paklausiau konsultantes,pasirodo apie tokius negirdeje (bet cia jau nieko nestebina). Nu ka,dairysiuos toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2010 01 08, 16:12)
sveikos, gal kas bandet Creed Vanisia? kokie atsiliepimai? aciu

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2010 01 08, 18:56)
Apziurejau keleta Sarmu,bet Carla Fracci kvepalu nemaciau,tai paklausiau konsultantes,pasirodo  apie tokius negirdeje (bet cia jau nieko nestebina). Nu ka,dairysiuos toliau  smile.gif

Gal reik didesnėse Sarmose žiūrėt? g.gif Bet visko gali būt, jau prieš metus ėjo kalbos, kad Sarma nori jais atsikratyt ir daugiau nebeveš. Tai gal Kaune jų ir nebėr. O Vilniuj dar liko.
Gaila, vienok, kad toks likimas juos ištiko, Medea viena iš mano mylimiausių
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2010 01 08, 18:36)
Raz pašla takaja pjanka.... Nepamirškit ir Extrait de Parfum  g.gif

Dar pildau šią temą biggrin.gif
- eau de senteur: bealkoholinė, hipoalerginė formulė, skirta naudoti vaikams, taip pat besikaitinantiems vasarą pajūry. Dažnai turi drėkinantį, švelninantį poveikį.
- parfum solide: tepami kvepalai. 1925 metais tokią koncentraciją pradėjo naudoti "Molinard".
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2010 01 08, 18:45)
Tarkim Brazilijoje praktiskai visi gaminami kvepalai vadinami Agua de Colonia ir ju koncentracija apie 15 - 20%. Pagal koncentracija man jie EDP tik kitaip pavadinti.

Kaip įdomiai g.gif Pagal pavadinimą galvočiau, jog tai odekolonas.
Atsakyti
Būtų gerai šią informaciją nukelti į "Parfumerijos pradžiamokslio" temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 01 08, 01:44)
O kodėl nesakė?  g.gif Vistiek priežastis kažkokia turi būt - ar sudėtinėse dalyse yra kažkokia medžiaga, kuri JAV draudžiama, ar kas? Juk aš įsivaizduoju, kad Allure Sensuelle - vieni iš "einamiausių" Chanel kvepalų rinkoje. Keista, vienok.

nezino pacios tiksliai kodel ..sake nepopuliarus buvo g.gif ir man idomu kodel..einu pagooglinsiu...

nerandu nieko....radau tai ka ir man sake pardavejos kad tipo amerikoj jie nepasiteisno....pirkimas mazas ju.....allure daug kartu daugiau pirkamesnis uz allure sensualle...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 10 sausio 2010 - 01:36
Labai mane domina shtai toks klausimas.
Kodel Laura Biagiotti Venezia miniukai vieni yra su raudonom raidem, kiti - su juodom? Ar cia del to skrtingi metai leidimo ar dar kokiu paslapciu cia yra? Kazkaip niekur neradau informacijos, gal teko kam susidurti?...
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 16, 10:52)
Atsakysiu už JVaną, nes žiauriai mane pavydas graužia  doh.gif  -ji keliavo po Braziliją  bigsmile.gif Gal papasakos apie brazilietiškas parfumerijos ypatybes? smile.gif

Keliu cionais smile.gif

Braziliskoji parfumerija kaip ir pati salis silta bei prisodrinta vaisiu, geliu kvapo. Trumpai tariant tutti - frutti smile.gif Nors tutti - frutti man asmeniskai nelabai patinka, bet bunant Brazilijoje kaskart uzsimanau kokio tokio saldoko, ruuuuuuuuuuzavo kvapo smile.gif

Brazilijoje man kaskart rezia akis zmoniu batai (mano akiu ir kisenes skausmas), rankines (dar gilesnis kiseniu tustejimas) ir saldoki kvapai gatvese. Daznai gatvese pirmiausia ziuredavau i grindini, kad atsiziureciau batu dizainais, spoksodavau i rankines, papuosalus, akinius. Rubai daznai buna gan paprasti kaip trikotazines, ivairiaspalves maikutes ir dzinsiniai sortai, sijonai. Jei jau mandriau, tai kruvos sukneliu, dizainu. Trumpiau sakant ko tik nori, o noreti galima ten daug ir pastoviai biggrin.gif Jau antri metai, kai grizus is Brazilijos man viskas aplink atrodo taip pilka ir nuobodu, neisraiskinga.

Moterys ir vyrai megsta kvepintis. Megsta "pasirodyti". Savo garderoba uzbaigia kvepalais, kurie neretai buna itin saldus, geliniai.

Brazilija turi O'Boticario ir Natura kosmetikos kompanijas, kurios ne tik gamina kosmetikos produktus kaip kuno, veido prieziura, dekoratyvine kosmetika, bet ir kuria savus kvepalus. As preferencijas vis tik labiau teikiu Naturai. Juju kosmetika jaucias labiau naturali.

Siais metais isigyjau Naturos Shiraz kvepalus. Mane itin nustebino Shiraz kvepalai, kuriuos aprasiau jau Paskutinis Pirkinys temoje (cituoju posta zemiau). Jie tikrai neblogai pagaminti. Bei dar vienas pirkinys o'Boticario Coffee Woman, kuriu pirmosios natos primena saldzia kava, o veliau nuseda i silta ambra ir laikosi apie 4 - 5 valandas arti odos.

user posted image

QUOTE(JVana @ 2010 01 08, 16:23)
Paskutinis pirktas dziaugsmas man labai primena Shiseido Feminite du Bois pirmomis natomis, o ties vidurinemis suminksteja iki geliu ir sodraus cinamono, bazinese lieka siltu prieskoniu misinukas ir mediena. Labai grazus kurinukas ir net labai pavykes.

user posted image

Apie Shiraz raso..

Iveztiniai kvepalai yra itin brangus. Tarkim Kosta Rikoje naujieji Bvlgari BLV Eau de Parfum II kainuoja 121 USD, Panamos Duty Free kainavo 76 USD, uztai Brazilijoje tie patys kvepalai kainavo 399 brazilu realus arba 225 USD. Visi kita parfumerija panasiomis kainomis.

O stai kaip atrodo Brazilijos papludimiai ir neretai isties kvepalai lieka kazkur lagamine, nes nuo oro karstumo vienas dalykas mintyse - vanduo ir kokteiliukai biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Po tokio nuostabaus JVana posto, kažkaip gėda čia rayt savo kvailą klausimą, bet visgi, man iškilo toks klausimukas ir jo paklausiu blush2.gif Kokios sudedamosios dalys kvepalams suduoda rūgštumo? Nes tokia dar iš manęs kvepalų ekspertė, neišskiriu dar daugelio natų, bet rūgščių kvapų nemėgstu, tai labai gerai būtų žinoti, kokių sudedamųjų komponentų vengti renkantis kvepalus, kad nenusipirkti rūgščių. Klausiu konkrečiai apie rūgštumo priduodančius, ne apie citrusus. 4u.gif
Atsakyti