Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Irėja @ 2009 09 23, 18:58)
na va, Minerva patikslino, kad nebegaminami. kažkaip googlinant apie tai nieko neradau...

Ir nerasi, nes Minerva irgi nerado (biesas žino, kodėl man buvo užsifiksavę, jog nebegaminami mastau.gif)

Žodžiu, Notte gaminami, tik Lietuvoje su jų pauostymu problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 09 23, 21:20)
Ir nerasi, nes Minerva irgi nerado (biesas žino, kodėl man buvo užsifiksavę, jog nebegaminami mastau.gif)

Žodžiu, Notte gaminami, tik Lietuvoje su jų pauostymu problema smile.gif

Kaip ir su daugeliu kitu kvapu su kuriais noreciau susipazinti... doh.gif
O Notte kaip supratau nera stiprus ar ikyrus kvapas? Radau straipsni kuris mane uzkabliavo ant siu kvepalu 4u.gif
http://minervos.word...antys-kvepalai/
Atsakyti
susimėčiau, į kurią temą eiti, bo paieška nedavė reikalingų rezultatų unsure.gif

vienžo mama užsimanė Donna Karan Black Cashmere kvepalų gimtadieniui. bet kur jų rast nupirkt? su internetinėm parduotuvėm kol kas nesiseka rast, nu arba kaina padangiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 24, 09:20)
vienžo mama užsimanė Donna Karan Black Cashmere kvepalų gimtadieniui. bet kur jų rast nupirkt?

O tai Sarmose ir Kristutėse jau nebegalima rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 09 24, 09:40)
O tai Sarmose ir Kristutėse jau nebegalima rasti?  g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
o yra?
ajop... buvau mirtinai įsitikinusi, kad Lietuvoj nėra lotuliukas.gif
tai pėdinsiu per pietus apžiūron blush2.gif
Papildyta:
ai va, o Kenzo Jungle Le tigre tai tiksliai LT nėra. kur jų dairytis? g.gif
ebėjų bijau.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 09 23, 20:48)
O Notte kaip supratau nera stiprus ar ikyrus kvapas? Radau straipsni kuris mane uzkabliavo ant siu kvepalu 4u.gif
http://minervos.word...antys-kvepalai/

Notte yra neįkyrus, "minkštas" kvapas, o galiausiai - jeigu netyčia nepatiktų, esu tikra, kad be problemų pavyktų juos parduoti, nes jų gerbėjų tikrai yra smile.gif (Niekaip nesuprantu, kodėl didieji parfumerijos tinklai neprekiauja Notte Lietuvoje mastau.gif)

p.s. cool.gif

Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 24, 08:57)
ajop... buvau mirtinai įsitikinusi, kad Lietuvoj nėra  lotuliukas.gif
tai pėdinsiu per pietus apžiūron  blush2.gif

Tikėtina, kad nerasi, nes senojo leidimo Black Cashmere jau nebelikę, o naujasis Lietuvos nepasiekė... Tačiau tikrai verta bandyti laimę paieškose - teko neseniai matyti šiuos kvepalus ant žemiausios Sarmos lentynos Kaune dulkančius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 09 24, 08:40)
O tai Sarmose ir Kristutėse jau nebegalima rasti?  g.gif

Abejoju labai, kad rasi. Aš prieš kokius metus visas Vilniaus Kristutes ir Sarmas buvau apskambinus, tai nerasta cool.gif
Na nebent vėl užvežę būtų. Nes minėjo vienoje Sarmoje berods, kad pas tiekėjus tai yra.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 09 24, 09:20)
vienžo mama užsimanė Donna Karan Black Cashmere kvepalų gimtadieniui.

Aš buvau aptikus tik tuščią testerį ir losjoną.
Atsakyti
Prieš metus Black Cashmere dar buvo Europos PC Sarmoje. Bet jau senokai nebematau ten. prieblanda, man atrodo, kad Alioshkos sąraše jie buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 09 24, 11:27)
Prieš metus Black Cashmere dar buvo Europos PC Sarmoje. Bet jau senokai nebematau ten. prieblanda, man atrodo, kad Alioshkos sąraše jie buvo  g.gif

Taip, matau Alioshkos rugsėjo mėn. pasiūlyme 50 ml testeris drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 09 24, 10:00)
Notte yra neįkyrus, "minkštas" kvapas, o galiausiai - jeigu netyčia nepatiktų, esu tikra, kad be problemų pavyktų juos parduoti, nes jų gerbėjų tikrai yra smile.gif (Niekaip nesuprantu, kodėl didieji parfumerijos tinklai neprekiauja Notte Lietuvoje mastau.gif)

p.s. cool.gif
Papildyta:
Tikėtina, kad nerasi, nes senojo leidimo Black Cashmere jau nebelikę, o naujasis Lietuvos nepasiekė... Tačiau tikrai verta bandyti laimę paieškose - teko neseniai matyti šiuos kvepalus ant žemiausios Sarmos lentynos Kaune dulkančius smile.gif

Dekoju Jums uz informacija 4u.gif manau galiu padekoti blush2.gif Tada bandysiu as juos uzsisakineti, juolab kad ir uz labai gera kaina radau thumbup.gif Tai bus antri kvepalai, kuriuos neuosciusi pirksiu lotuliukas.gif Taip pas mane jau atkeliauja Boucheron Trouble...prisiskaiciau apie juos ir negalejau neuzsisakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 09 24, 12:27)
Prieš metus Black Cashmere dar buvo Europos PC Sarmoje. Bet jau senokai nebematau ten. prieblanda, man atrodo, kad Alioshkos sąraše jie buvo  g.gif

dėkui, kątik gavau iš Alioshkos žinelę, kad šiandien pardavė doh.gif
kas nupirkot, greit sakot! aš pirma buvau biggrin.gif

buvau Sarmoj ir Kristianoj, paliko telefoną, žadėjo pasiklausinėt per parduotuves ir tiekėjus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 24 rugsėjo 2009 - 12:43