Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(chanuma @ 2010 01 06, 21:26)
o ka jus galvojat apie joda orchideja? kas cia paranoja.......
nes as jai pasidaviau blush2.gif  ir irgi nusipirkau(sako kad is amerikos parvesta) bet man tai ka as zinau g.gif
aplamai tai man patis patis, tai dolce vita.

Jei klausiat mano asmeninės nuomonės - tai galiu pasakyt, kad Black Orchid yra vieni mano mėgstamiausių kvepalų. Aš prie tų, kurios svaigsta nuo jų biggrin.gif TAčiau pripažįstu ir suprantu, kad yra žmonės, kuriems Black Orchid sukelia tik neigiamus įspūdžius.
Iš jūsų reakcijos suprantu, kad pasidavėt "masinei isterijai" ir nupirkot, o dabar bandot save įtikinti, kad tai iš tiesų geri kvepalai, nes kitiems labai patinka? Savo uoslės neapgausit mirksiukas.gif Jei nepatinka, tai neškit į išparduotuvę, manau - atsiras prikėjų smile.gif
Atsakyti
Ką galit pasakyti apie šį kvapą:

user posted image

Essence Labdanum by Donna Karan
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 07, 00:35)
Jei klausiat mano asmeninės nuomonės - tai galiu pasakyt, kad Black Orchid yra vieni mano mėgstamiausių kvepalų. Aš prie tų, kurios svaigsta nuo jų  biggrin.gif  TAčiau pripažįstu ir suprantu, kad yra žmonės, kuriems Black Orchid sukelia tik neigiamus įspūdžius.
Iš jūsų reakcijos suprantu, kad pasidavėt "masinei isterijai" ir nupirkot, o dabar bandot save įtikinti, kad tai iš tiesų geri kvepalai, nes kitiems labai patinka? Savo uoslės neapgausit  mirksiukas.gif  Jei nepatinka, tai neškit į išparduotuvę, manau - atsiras prikėjų  smile.gif

ne jie man patinka, bet ne taip jau kaip visi uch ir ach, nu kvepalai kaip kvepalai mirksiukas.gif sutinku kad prabangus kvapas, toks net sakiciau daugiau vakarinis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 03, 13:39)
Man asmeniškai ambra šiuose kvepaluose labai saldi, iki tiek, kad to saldumo nepavežiau schmoll.gif

supratau. Trumpas, bet man naudingas komentaras 4u.gif , pažintį pradėsiu nuo mažesnio kiekio.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 01 07, 14:29)
supratau. Trumpas, bet man naudingas komentaras 4u.gif , pažintį pradėsiu nuo mažesnio kiekio.

Bet turėk omeny, kad tai labai subjektyvi mano nuomonė apie juos mirksiukas.gif Kalbėjausi su keliomis merginomis apie tą kvapą, tai joms Etro Ambra saldumas buvo pakankamai priimtinas.
Tiesiog manyčiau, kad tai tas kvapas, kurio ant nematuškių nepatartina pirkti.

Beje patį ambros, kaip natos, aromatą aš apskritai labai mėgstu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 sausio 2010 - 14:57
QUOTE(chanuma @ 2010 01 07, 12:10)
ne jie man patinka, bet ne taip jau kaip visi uch ir ach, nu kvepalai kaip kvepalai mirksiukas.gif sutinku kad prabangus kvapas, toks net sakiciau daugiau vakarinis.

Is vis nesupratau jusu diskusijos prasmes. Kvepalai kaip kvepalai. Tai sakyciau dziugu, kad kvepalai kaip kvepalai, o ne kaip sliosas desros.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 07, 17:36)
Is vis nesupratau jusu diskusijos prasmes. Kvepalai kaip kvepalai. Tai sakyciau dziugu, kad kvepalai kaip kvepalai, o ne kaip sliosas desros.

Nu, pšeprašėm, ale nesusilaikysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nors duotuoju momentu mane labiau viliotų šlioso dešros kvapas nei Black Orchid bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 01 07, 19:04)
Nu, pšeprašėm, ale nesusilaikysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nors duotuoju momentu mane  labiau viliotų šlioso dešros kvapas nei Black Orchid bigsmile.gif

Vargsiukas, krize, tai ir desrikei neliko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 07, 18:12)
Vargsiukas, krize, tai ir desrikei neliko?  unsure.gif

Ne, duotuoju momentu ne krizė, o parsivilkimas po darbo dienos ir kankinantis vakarienės laukimas.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2010 01 07, 19:15)
Ne, duotuoju momentu ne krizė, o parsivilkimas po darbo dienos ir kankinantis vakarienės laukimas.... doh.gif  biggrin.gif

Uuuu tai prasom, vaisinu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 12 19, 08:55)
Kas driso Allure Sensuelle isimt is prekybos? blink.gif  Ai,gal blefas irnesakyk.gif .

QUOTE(Smauglius @ 2009 12 20, 04:08)
Visiška nesąmonė su Allure Sensuelle - CHANEL savo tinklapyje juos pristato greta kitų šiuo metu gaminamų parfumų. Tai yra pačių mados namų informacija, o ne kažkokios Amerikos supermarketo konsultantės kliedesiai.

Specialiai kitą savaitę paklausiu Chanel butike, bet manau, jog tai antis  smile.gif

ta prasme ne taip parasiau...usa jei isimti is prekybos....jie ne "discotinued" bet isimti is usa parduotuviu lentynu.....juos galima nusipirkti online arba is chanel puslapio.......

QUOTE(F_A @ 2009 12 21, 09:48)
Norejau siulyt Allure EDP, bet matau, Jus juos ir isigyjot. Manau, tikrai puikus pasirinkimas drinks_cheers.gif

allure pirkau sau........o panasius i coco chanel pirkau ysl opium......labai patiko tetai..... thumbup.gif

ir kopenhagos oro uoste nusipirkau allure sensuelle.......bet pavertus euro i dolerius man isejo net brangiau... biggrin.gif o sako duty free pigu.....
smile.gif
Atsakyti
Kuo skiriasi Eau de parfum nuo Eau Fraiche ? 4u.gif
Atsakyti