Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Lietuvoj TOM FORD BLACK ORCHID tikrai yra ir jau senokai, koks pusmetis tiksliai jei ne daugiau. Parfumexpress pardavinėja.
O antra, dar nesukurti pasaulyje kvepalai, kurie patiktų absoliučiai visiems. Black Orchid kvepalai labai daug kam patinka, bet yra ir pakankamai tokių, kurie jiems abejingi ar jų nemėgsta.
Noriu pasakyt, kad vien tas faktas, kad jums jie pasirodė neypatingi, nereiškia, kad kažkam kitam šitas kvapas negali stogo nunešt iš susižavėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 01 05, 18:58)
Lietuvoj TOM FORD BLACK ORCHID  tikrai yra ir jau senokai, koks pusmetis tiksliai jei ne daugiau. Parfumexpress pardavinėja.

Noreciau tik patikslinti, kad Parfumexpress parduoda tik Black Orchid Voile de Fleur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 05, 16:41)
Parasyta kad nemokomas siuntima i bet kuri pasailio taska.

Tik muitine uzdes dar PVM'a. Tai kaip ir nera labai nemokas siuntimas, jei kalbesim platesne prasme.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 05, 18:27)
Tik muitine uzdes dar PVM'a. Tai kaip ir nera labai nemokas siuntimas, jei kalbesim platesne prasme.

As siunciausi kelis kart. Atejo labai greit, nedingo ir jokio PVMo man neuzdejo. Esu patenkinta ir jokiu priekaistu ner.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 01 05, 18:27)

čia laimės dalykas. arba uždės, arba ne biggrin.gif lygiai tas pats su siuntinio atkeliavimu. arba atkeliaus, arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 01 05, 19:08)
čia laimės dalykas. arba uždės, arba ne  biggrin.gif lygiai tas pats su siuntinio atkeliavimu. arba atkeliaus, arba ne  biggrin.gif

Va va drinks_cheers.gif Arba gausi, arba negausi...
Iš šitos kontoros man jau pusę metų kvepalai keliauja doh.gif Na labai tikiuosi, kad gal ir pavyks išsireikalauti grąžinti pinigus (teigiama , kad jie grąžina po pusės metų nuo išsiuntimo, jei negauni prekės) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 05 sausio 2010 - 19:39
Nuskilo, kam neuzdejo mokesciu. Dabar jie ypac suparazitejo mad.gif
Atsakyti
gal žinot kuo skiriasi
user posted image
user posted image
pirkau pirmuosius, o gavau antruosius, tik pas mane nėra serie limitee
Atsakyti
Kas cia ieskojo kavinuku? Va prasom dar visa altilerija http://www.fragranti...fe-Parfums.html

Atsakyti
Gal kas pasakys, ar labai skiriasi kvapas Burberry The Beat edp ir edt? Testavau edt, tai patiko. wub.gif Ir dabar radau išparduotuvėje edp. Įdomu ar labai skirias nuo edt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 06 sausio 2010 - 17:35
Sveikos, šiandieną Sarmoj pauosčiau CH 212 ir man jie pasirodė labai panašūs į Kenzo aguoną. Ar yra dar bendraminčių? 4u.gif Ir gal kas žinot kokių nors panašių į 212?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 01 05, 20:26)
Noreciau tik patikslinti, kad Parfumexpress parduoda tik Black Orchid Voile de Fleur  ax.gif

o ka jus galvojat apie joda orchideja? kas cia paranoja.......
nes as jai pasidaviau blush2.gif ir irgi nusipirkau(sako kad is amerikos parvesta) bet man tai ka as zinau g.gif
aplamai tai man patis patis, tai dolce vita.
Atsakyti