Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(kristiggg @ 2009 12 19, 23:31)
kas turit apibudinkit prasau si kvapa smile.gif

user posted image

neturiu, bet esu uosčius. tokie senobiniai, bobutiški su labai stipriai išreikštom animalistinėm natom. neuosčius pirkti nepatarčiau biggrin.gif
man jie irgi riečia nosį ir mano galva, šie kvepalai puikiai derėtų su knygos "Kvepalai. Vieno žudiko istorija" skaitymu ar to paties filmo žiūrėjimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 01 03, 14:38)
Labai myliu Dior addict ir Givenchy hot couture. Bendro sunku rasti man tarp patinkančių kvapų, bet gal skoniai sutaps.

Dar patinka Dior Jadore

escada magnetism

Dior pure poison

Patamsintus turiu ir labai myliu . SU Dior Jadore dar nesusiduriau . O Dior pure poison neturiu bet kai testavau labai patiko, ateiti zadu isigti.
NEt nustebau , kad taip gali sutapti kvepalu skoniai. Ir norejau suzinoti koks kvapas jum dar labai patinka. NEs noriu kazko naujo. NOrs dabar ieskau kazko lengvesnio ir gaivesnio jau mastau apie pavasari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iingri: 04 sausio 2010 - 23:09
QUOTE(baggio @ 2009 12 19, 18:35)
Cuir De Lancome Perfume

Riebios odos kvapas. Net ir odos kvapo mėgėjoms gali būti pernelyg išreikšta oda:) Šiaip - labai įdomus aromatas.
Atsakyti
Sutinku su Minerva. Kestas ir idomus kvapas. As esu odos kvapo megeja, bet cia, vienu momentu tikrai odos kvapas kitu momentu labai ryskiai jauciu augala jis rusiskai vadinasi боярышник. Jis pas mus visur auga, tokios raudonos uogos. Pazistu ta kvapa labai gerai nes is jo daroma kazkokius namynius vaistus nuo sirdies. Tiesa sakant nelabai malonus kvapas. Tai va kadangi labai gerai pazistu ta kvapa, tai man Cuir pagrinde kvepe butent tio augalu (vaistais).
Nerekomenduociau pirkti ant nematuskiu, o tik susipazinus su kvapu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 05, 12:25)
labai ryskiai jauciu augala jis rusiskai vadinasi боярышник. Jis pas mus visur auga, tokios raudonos uogos.

Gudobelė bigsmile.gif Žiedų kvapas tikrai specifinis.
Atsakyti
Mielos kvepalų žinovės, gal galite patarti, kur įsigyti Liz Claiborne Bora Bora kvepalus? unsure.gif
ČIA APIE BORA BORA
Jeigu nesunku, į AŽ. AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Viltin @ 2010 01 05, 15:13)
Mielos kvepalų žinovės, gal galite patarti, kur įsigyti Liz Claiborne Bora Bora kvepalus?  unsure.gif
ČIA APIE BORA BORA
Jeigu nesunku, į AŽ. AČIŪ.

LT tai manau ju nerasi. O toje el. parduotuveje kur idejai nuoroda tai gali ir nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 05 sausio 2010 - 15:30
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 05, 15:27)
LT tai manau ju nerasi. O toje el. parduotuveje kur idejai nuoroda tai gali ir nusipirkti.

O gal žinote, kiek gali kainuoti atsisiuntimas? Bijau rizikuoti, kad kvepalai taps auksiniais smile.gif
Atsakyti
Parasyta kad nemokomas siuntima i bet kuri pasailio taska.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 01 05, 15:41)
Parasyta kad nemokomas siuntima i bet kuri pasailio taska.

tik vat iš to nemokamumo ne visada pavyksta siuntinį gaut doh.gif

dėl to iš ten užsakinėjant primygtina rekomendacija mokėti per PayPal, kad būtų galima susigrąžinti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 01 03, 00:05)
ar galėtų dior'o dune ir addict, givenchy hot couture ir kenzo jungle elephant gerbėjos kąnors pasiūlyti dar pabandyti? ieškausi gimtadienio dovanos  biggrin.gif
juos sieja mandarinai, vanilė ir gintaras.. tik nežinau ar tai kąnors reiškia  ax.gif

Dievinu Dior Dddict ir Kenzo Jungle Elephant. Taip pat labai patinka Trussardi Skin ir Balenciaga Christobal. Gal ir tau šie patiks... Dar Vera Wang pirkti planuoju. Pasiuostyk. 4u.gif
Atsakyti
mergytes idomu jusu nuomone 4u.gif ka galvojat apie TOM FORDO-BLACK ORCHID, su ko nepasneki visos kaip pabludusios del ju g.gif . cia del to kad lietuvoi pirkti nera ar kaip g.gif . nes man tai sakiciau vidutiniskas kvapas
Atsakyti