Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Kas driso Allure Sensuelle isimt is prekybos? blink.gif Ai,gal blefas irnesakyk.gif .
Atsakyti
user posted image
Cuir De Lancome Perfume

Gal kas galetu pakomentuoti kvapa? Aciu 4u.gif
Atsakyti
kas turit apibudinkit prasau si kvapa smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 12 19, 15:55)
Kas driso Allure Sensuelle isimt is prekybos? blink.gif  Ai,gal blefas irnesakyk.gif .

Na cia tai man naujiena g.gif vieni is mylimiausiu kvepalu wub.gif gal tikrai blefas...nes zadu juos greit pirkt...Gaila bus...
Atsakyti

Visiška nesąmonė su Allure Sensuelle - CHANEL savo tinklapyje juos pristato greta kitų šiuo metu gaminamų parfumų. Tai yra pačių mados namų informacija, o ne kažkokios Amerikos supermarketo konsultantės kliedesiai.

Specialiai kitą savaitę paklausiu Chanel butike, bet manau, jog tai antis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 12 18, 04:45)
mergaites merginos moterys.... biggrin.gif  ypac senbuves... 4u.gif  reikia patarimo ir gan greitai...nes uz keletos dienu skrendu i lietuva... lithuania.gif  ir reikia nupirkti kvepalus panasaus kvapo kaip chanel coco.....

Norejau siulyt Allure EDP, bet matau, Jus juos ir isigyjot. Manau, tikrai puikus pasirinkimas drinks_cheers.gif
Atsakyti

megstu ambrą, bet nežinau Etro ax.gif
kokia ji čia?

user posted image

Atsakyti
ar galėtų dior'o dune ir addict, givenchy hot couture ir kenzo jungle elephant gerbėjos kąnors pasiūlyti dar pabandyti? ieškausi gimtadienio dovanos biggrin.gif
juos sieja mandarinai, vanilė ir gintaras.. tik nežinau ar tai kąnors reiškia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2009 12 20, 00:31)
kas turit apibudinkit prasau si kvapa smile.gif

user posted image

As turiu siuos..
Guerlain - Mahora ir Jean Desprez - Bal a Versailles stulbinamai panašūs,tik 3kartus stipresni
Apibudinti tikrai nemoku...bet mano nosi sis kvapas tikrai riecia wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 03 sausio 2010 - 01:16
QUOTE(Renatina @ 2009 12 22, 16:08)
megstu ambrą, bet nežinau Etro ax.gif
kokia ji čia?

user posted image

Man asmeniškai ambra šiuose kvepaluose labai saldi, iki tiek, kad to saldumo nepavežiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(sleepy hat @ 2010 01 03, 01:05)
ar galėtų dior'o dune ir addict, givenchy hot couture ir kenzo jungle elephant gerbėjos kąnors pasiūlyti dar pabandyti? ieškausi gimtadienio dovanos  biggrin.gif
juos sieja mandarinai, vanilė ir gintaras.. tik nežinau ar tai kąnors reiškia  ax.gif

Mano nosiai visgi šie paminėti kvepalai labai skirtingi, kad ką nors pagal juos rekomenduoti mastau.gif
Beje juose ambra, o ne gintaras mirksiukas.gif
Turint omeny, kad pvz. man pačiai trys iš jų patinka (dviejų iš tų patinkančių dėvėti dėl migrenos deja negaliu verysad.gif ) , pirmiausia į galvą šovė Chanel Coco EDP (kaip sodrus , itin moteriškas aromatas).
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 01 03, 02:05)
ar galėtų dior'o dune ir addict, givenchy hot couture ir kenzo jungle elephant gerbėjos kąnors pasiūlyti dar pabandyti? ieškausi gimtadienio dovanos  biggrin.gif
juos sieja mandarinai, vanilė ir gintaras.. tik nežinau ar tai kąnors reiškia  ax.gif

Labai myliu Dior addict ir Givenchy hot couture. Bendro sunku rasti man tarp patinkančių kvapų, bet gal skoniai sutaps.

Dar patinka Dior Jadore
user posted image

escada magnetism
user posted image

Dior pure poison
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2010 01 03, 02:05)

Man taip pat sie 3 labai patinka.Gal pabandykit Hypnotic Poison ,Flowerbomb,Cinema,JPG Classique g.gif Ir butinai Samsara mirksiukas.gif .
Atsakyti