Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 12 13, 19:57)
Kurie būtent? kiek žiūrėjau, dauguma aquatic kvapų yra vyriški, bet gal gi koks visai gražiai skeistųsi ant moteriškos odos?  rolleyes.gif

Pinavija, tegul mama išbando ant odos DKNY To Go. Pirmoji mintis į šią nuotrauką spoksant. (Beje, o neišbandė? g.gif)
Atsakyti
QUOTE(TipuTapu @ 2009 12 13, 16:40)
pabandyk šiuos smile.gif

CH 212 man grynai sintetinis kvapas ir su švara turi mažai ką bendra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 12 14, 19:03)
CH 212 man grynai sintetinis kvapas ir su švara turi mažai ką bendra unsure.gif

tau ne, o man turi mirksiukas.gif
Papildyta:
Apibūdinkit šį kvapą kas žinot blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas turejo, uoste ir galetu trumpai apie si kvapa parasyti (gal yra kokie kveplalai su kuriais galima palyginti)?
http://www.fragranti...ume/nd.3817.jpg
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 23:14)
Aciu uz rekomendacijas thumbup.gif Reikes eiti i parduotuve pauostyti bigsmile.gif
212 C. Herrera kvapa zinau ir jis man per saltas...o Cerruti 1881, esu labai labai senai turejusi, bet as jo neapibudinciau kaip svaros kvapo rolleyes.gif
Siaip tai labai sunku issireiksti kokio to kvapo norisi, o ir kiekvienas savaip supranta ta svaros kvapa ax.gif
Kazkada uosciau, tai visai nieko pasirode ir lygtai man ten siek tiek primena svaros kvapa, Ralph Lauren "Romance eau fraiche" kazkas tokio, tiksliai nepamenu ax.gif
Man svaros, tai nera saltas kvapas, o toks truputi kaip muilo g.gif

tada siūlyčiau nepraeiti pro L'eau par Kenzo
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Margot @ 2009 12 13, 15:15)
Pamėgink Lanvin Oxygene - oras, vanduo, vėjas, gaiva (juos rasi Parfumexpresse) smile.gif

taip pat.

Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 22:14)
Man svaros, tai nera saltas kvapas, o toks truputi kaip muilo g.gif

Is svariu, muiliniu kvepalu siulyciau patestuot siuos:

D&G Sicily (stiprus brangaus muilo kvapas)
L'eau par Kenzo (vanduo su svieziais agurkeliais, nors siaip ten tipo yra vandens lelijos)
L'eau d'Issey (vandens kvapas, kitaip neapibudinsiu)
Jennifer Lopez Glow (svelniai muiliskai sampuniski mano nosiai)
Ivoire de Balmain (ant manes muiliniai su zviezios zoles kvapu, gana intenstyvus)
Cacharel Noa (ant manes svarus ir muiliniai)
Philosophy Pure Grace (svaros ir muilo kvapas)
Chanel No. 5 Eau premiere (ant mano odos muiliski ir svarus, gaila sukelia galvos skausma)
Narciso Rodriguez Essence (kvepia skalbiniais)
Clean dauguma kvepalu yra gaivus ir muiliski, pvz, Clean Simply Soap
Lanvin Oxygene (gelinis svaros kvapas)
Estee Lauder Pure White Linen (stiprus brangaus gero muilo kvapas)
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 17 gruodžio 2009 - 13:51
mergaites merginos moterys.... biggrin.gif ypac senbuves... 4u.gif reikia patarimo ir gan greitai...nes uz keletos dienu skrendu i lietuva... lithuania.gif ir reikia nupirkti kvepalus panasaus kvapo kaip chanel coco.....tu paciu kvepalu pirkti nesinori, norisi kazko kito bet panasaus kvapo....zinau buvo diskusijos apie panasius kvapus, bet neturiu laiko tikrinti archyvu....

o parduotuviu pardavejos is ju jokia nauda..... doh.gif uzklausiau panasasu kvapo i coco pradejo man kisti visokius daisy ,obuoliukus ir tt.... doh.gif

tik viena pardaveja is chanel sake kad opium panasus kvapas.....o is kompiuterio sephoroj ismete kad dior addict panasus kvapas... g.gif

mano nosiai lyg boucheron panasus kvapas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 16, 23:20)
Aciu visoms uz patarimus wub.gif

idomu ką išsirinkot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 12 18, 05:45)
mergaites merginos moterys.... biggrin.gif  ypac senbuves... 4u.gif  reikia patarimo ir gan greitai...nes uz keletos dienu skrendu i lietuva... lithuania.gif  ir reikia nupirkti kvepalus panasaus kvapo kaip chanel coco.....tu paciu kvepalu pirkti nesinori, norisi kazko kito bet panasaus kvapo....zinau buvo diskusijos apie panasius kvapus, bet neturiu laiko tikrinti archyvu....
o parduotuviu pardavejos is ju jokia nauda..... doh.gif  uzklausiau panasasu kvapo i coco pradejo man kisti visokius daisy ,obuoliukus ir tt.... doh.gif

tik viena pardaveja is chanel sake kad opium panasus kvapas.....o is kompiuterio sephoroj ismete kad dior addict panasus kvapas... g.gif

mano nosiai lyg boucheron panasus kvapas.... g.gif

Nors ir nesenbuve,bet karktelsiu-man kazkodel ant liezuvio galo sukasi Narciso Rodriguez FOR HER. Antras variantas Allure Sensuelle Chanel. Gal dar Cristobal Balenciaga CRISTOBAL g.gif Ir dar vos nepamirsau YSL NU. Gal mano pasiulymai ir nera labai panasus i COCO,bet man jie nemaziau ispudingi ir nepamirstami kvapai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DUTĖ BARBIDUTĖ: 18 gruodžio 2009 - 17:47
QUOTE(F_A @ 2009 12 17, 13:51)
Cacharel Noa

Gal žinot, ar tebegamina Noa EDP, nes niekur nepavyksta rast - visur tik EDT verysad.gif
Atsakyti
[quote=shopingas,2009 11 28, 11:46]

[quote=DUTĖ BARBIDUTĖ,2009 12 18, 10:28]
Nors ir nesenbuve,bet karktelsiu-man kazkodel ant liezuvio galo sukasi Narciso Rodriguez FOR HER. Antras variantas Allure Sensuelle Chanel. Gal dar Cristobal Balenciaga CRISTOBAL g.gif Ir dar vos nepamirsau YSL NU. Gal mano pasiulymai ir nera labai panasus i COCO,bet man jie nemaziau ispudingi ir nepamirstami kvapai.
[/quote]

del narciso nezinau net.....kvapas ispudingas bet mano nosiai nelabai panasus su coco.......cristobal usa nera.....bent jau parduotuvese o is online pirkti privengiu.....buvau juos pati atsisiuntusi tai jie svelnoki tokie...del ysl nu irgi sunkiai juos parduotuvese rasti galima...kazkada juos outlete maciau...o del chanel allure sensuelle pati ju uzsinorejau....ejau pirkti ir niekur neberadau ju....chanel pardavejos pasake kad ju jau nebegamina ir jie isimti is prekybos.... verysad.gif tai nusipirkau sau allure edp.....
Atsakyti