Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 14:54)
Kokius kvepalus rekomenduotumet pabandyti ax.gif  Noriu kvepeti svara ir lyg ka tik is duso isejusi, gaivuma... wub.gif
Mano buvusi direktore kartais tokiais kvepindavosi, kai paklausiau kazka murmtelejo, bet nelabai pasake to pavadinimo doh.gif

pabandyk šiuos smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 12 09, 22:33)
Mąstau g.gif -DKNY arba DONNA[Trussardi],nors ir labai skirtingi,bet labai graziai skleisdavosi prie juros vesiais dregnais vakarais.

Trussardi DONNA visiskai man netinka siam paveiksliukui. Man jie labai moteriski, elegantiski. Nuostabi geliu puokste, bet tikrai jokiu budu ne audringa jura.
O ziurint i paveiksliuka man i galva ateina vien vyriski odekoloncikai.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 13, 17:46)
Trussardi DONNA visiskai man netinka siam paveiksliukui. Man jie labai moteriski, elegantiski. Nuostabi geliu puokste, bet tikrai jokiu budu ne audringa jura.
O ziurint i paveiksliuka man i galva ateina vien vyriski odekoloncikai.

Kurie būtent? kiek žiūrėjau, dauguma aquatic kvapų yra vyriški, bet gal gi koks visai gražiai skeistųsi ant moteriškos odos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 14:54)
Kokius kvepalus rekomenduotumet pabandyti ax.gif  Noriu kvepeti svara ir lyg ka tik is duso isejusi, gaivuma... wub.gif
Mano buvusi direktore kartais tokiais kvepindavosi, kai paklausiau kazka murmtelejo, bet nelabai pasake to pavadinimo doh.gif

Girdejau kaip kazkokia moteriske pasakojo, kad jai svarumo kvapas
user posted image

o man gal labiau sie

user posted image

Estee Lauder Pure white linen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 13 gruodžio 2009 - 20:08
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 13:54)

sitie kvepalai,man kvepia balta svara... smile.gif user posted image
Atsakyti
Aciu uz rekomendacijas thumbup.gif Reikes eiti i parduotuve pauostyti bigsmile.gif
212 C. Herrera kvapa zinau ir jis man per saltas...o Cerruti 1881, esu labai labai senai turejusi, bet as jo neapibudinciau kaip svaros kvapo rolleyes.gif
Siaip tai labai sunku issireiksti kokio to kvapo norisi, o ir kiekvienas savaip supranta ta svaros kvapa ax.gif
Kazkada uosciau, tai visai nieko pasirode ir lygtai man ten siek tiek primena svaros kvapa, Ralph Lauren "Romance eau fraiche" kazkas tokio, tiksliai nepamenu ax.gif
Man svaros, tai nera saltas kvapas, o toks truputi kaip muilo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigizmundas: 13 gruodžio 2009 - 22:15
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 23:14)
Aciu uz rekomendacijas thumbup.gif Reikes eiti i parduotuve pauostyti bigsmile.gif
212 C. Herrera kvapa zinau ir jis man per saltas...o Cerruti 1881, esu labai labai senai turejusi, bet as jo neapibudinciau kaip svaros kvapo rolleyes.gif
Siaip tai labai sunku issireiksti kokio to kvapo norisi, o ir kiekvienas savaip supranta ta svaros kvapa ax.gif
Kazkada uosciau, tai visai nieko pasirode ir lygtai man ten siek tiek primena svaros kvapa, Ralph Lauren "Romance eau fraiche" kazkas tokio, tiksliai nepamenu ax.gif

O JLo GLOW uostet?Man i muila l. panasu,ir toki visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 23:14)

Muilo kvapo turi BLV Notte, bent jau man asmeniskai. Muilo+degtines biggrin.gif
Atsakyti
Muilo kvapa daug kokie kvepalai turi. Sicily Dolce&Gabbana turi muiliskumo, Caleche Hermes, seip aldehidai kvepaliose suteikia truputi to muiliskumo.
Atsakyti
Man muiliškumo turi daugelis Jo Malone's kvapų (ypaš French lime blossom) - kažkur skaičiau, kad tas "muiliškumas" būdingas daugeliui UK gaminamų kvapų g.gif Dar man muiliškas Givenchy Very Irresistible Sensual .
P.s. dėl BLV Notte - tai visiškai neužuodžiu muilo g.gif Šis kvapas turi savyje kažkokio skaidrumo, su švara gal galėčiau jį susiet, tik ne su muilu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 14 gruodžio 2009 - 10:26
QUOTE(Brasa @ 2009 12 14, 10:24)
Man muiliškumo turi daugelis Jo Malone's kvapų (ypaš French lime blossom) - kažkur skaičiau, kad tas "muiliškumas" būdingas daugeliui UK gaminamų kvapų  g.gif  Dar man muiliškas Givenchy Very Irresistible Sensual .
P.s. dėl BLV Notte - tai visiškai neužuodžiu muilo  g.gif  Šis kvapas turi savyje kažkokio skaidrumo, su švara gal galėčiau jį susiet, tik ne su muilu  biggrin.gif

Dolce & Gabbana klasikiniai (raudonoj dėžutėj) 4u.gif Chanel No.5 labai muiliški, bet jie ir intensyvūs.
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 13:54)

Man su svaros kvapu asocijuojasi Yves Rocher "Comme une Evidence" - santurus, kristolinis svaros kvapas.

user posted image
Atsakyti