Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 12 09, 20:35)
koks kvapas jums asocijuojasi su jūra ir vėju? ne tropikais ir vėjeliu, o vėtra, bangom, purslais...
va tokios nuotaikos kvapo ieškau mamai
user posted image

iš anksto ačiū už pamąstymus  4u.gif

Mąstau g.gif -DKNY arba DONNA[Trussardi],nors ir labai skirtingi,bet labai graziai skleisdavosi prie juros vesiais dregnais vakarais.
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 12 09, 20:35)
koks kvapas jums asocijuojasi su jūra ir vėju? ne tropikais ir vėjeliu, o vėtra, bangom, purslais...
va tokios nuotaikos kvapo ieškau mamai

labai graži nuotaika!
jaučiu gaivią drėgmę, šiltą bryzą ir vėsų sunkų smėlį, matau akmenėlius plaunamus,... tik kvapo kol kas neatpažįstu g.gif

žinia, mamai netiks, bet
man šie labai kvepia tokiu pasivaikščiojimu
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 10 gruodžio 2009 - 16:01
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 12 09, 19:35)

Nežinau,gal nusigrybausiu.
Pauosčiau dabar vėl PdN Odalisque.Vasarą labai tiko per karščius.
Tai tikrai nebus to vaizdo atitikmuo,bet man Odalisque paliko nepaprastos erdvės įspūdį,turi tokio sūrumo,yra gaivi ir nepaprastai vėsinanti.
Įsivaizduoju žingsniuojančią pakrante su mažyte pakalnučių puokštele,kurias išsklaido pajūrio vėjas.
Pakalnutės čia tokios išblukusios,bet yra dar ir medžio-tai turbūt ąžuolo kerpės.
Gana keistas kvapas,reikia priprast.
Atsakyti
Pinavija, pabandyk Rochas Aguawoman, dar gal abu Hermeso sodus-Nilo ir Vidurzemio,
bet del situ dvieju tai-parasiau ir pati suabejojau ..
CdG Calamus- jokiu tropiku ir vejeliu smile.gif
zoles kvapas po gausaus lietaus.

Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 12 11, 07:04)
Pinavija, pabandyk Rochas Aguawoman, dar gal abu Hermeso sodus-Nilo ir Vidurzemio,
bet del situ dvieju tai-parasiau ir pati suabejojau ..
CdG  Calamus- jokiu tropiku  ir vejeliu  smile.gif
zoles kvapas po gausaus lietaus.

nėėė, sodai audringu pajūriu ne pro kur nekvepia schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,
gal papasakotumėte, kąnors dar apie Nina Ricci Farouche ?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Apie ka sie kvepalai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 12 09, 19:35)

QUOTE(prieblanda @ 2009 12 11, 08:04)
nėėė, sojavascript:emoticon(':hm')dai audringu pajūriu ne pro kur nekvepia  schmoll.gif

Vidurzemio sodai dar ir kaip kvepia purslais. druskingais purslais g.gif

Atsakyti
labai ačiū už nuomones, uostysim visus paminėtus 4u.gif
Atsakyti
Kokius kvepalus rekomenduotumet pabandyti ax.gif Noriu kvepeti svara ir lyg ka tik is duso isejusi, gaivuma... wub.gif
Mano buvusi direktore kartais tokiais kvepindavosi, kai paklausiau kazka murmtelejo, bet nelabai pasake to pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 13:54)
Noriu kvepeti svara ir lyg ka tik is duso isejusi, gaivuma... wub.gif

Pamėgink Lanvin Oxygene - oras, vanduo, vėjas, gaiva (juos rasi Parfumexpresse) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigizmundas @ 2009 12 13, 14:54)
Kokius kvepalus rekomenduotumet pabandyti ax.gif  Noriu kvepeti svara ir lyg ka tik is duso isejusi, gaivuma... wub.gif
Mano buvusi direktore kartais tokiais kvepindavosi, kai paklausiau kazka murmtelejo, bet nelabai pasake to pavadinimo doh.gif

Man svara labiausiai kvepia Shiseido Energizing Fragrance.
Atsakyti