Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Heilė @ 2009 11 26, 13:06)
Va, va,  ant manęs - žole. smile.gif
Bet įsigyt juos kažkaip noro dar nėr.

man ten natų kakofonija. sriuba kokiatais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 11 26, 14:41)
ne tas pats. elixir saldesni, rėksmingesni, ne tokie minkšti, kokoso nesijaučia.
bet aišku, ryškiai matyti, kad "iš tos pačios operos".

Rasau laiska kaledu seniui (is anksto, kad paskui negaletu sakyt,jog nerado, ar nebuvo ) lotuliukas.gif
g.gif Tai kuriu cia dabar prasyt?
Abieju negausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 26, 17:51)
Rasau laiska kaledu seniui (is anksto, kad paskui negaletu sakyt,jog nerado, ar nebuvo ) lotuliukas.gif
g.gif Tai kuriu cia dabar prasyt?
Abieju negausiu  doh.gif

Aisku,klasikiniu.Nes a jaigu paskui nuo eliksyro per saldu bus blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 11 26, 18:33)
Aisku,klasikiniu.Nes a jaigu paskui nuo eliksyro per saldu bus blink.gif ?

Kam cia ta ironija blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 26, 18:27)
Kam cia ta ironija  blink.gif ?

A kur ten ironija? blink.gif doh.gif
Aš pvz tą patį norėjau siūlyt - klasikinius. Nes eliksyras gali būt per saldus.
Tai dabar atsiimt atgal savo pasiūlymą arką? g.gif
Atsakyti
[quote=Heilė,2009 11 26, 19:36]
A kur ten ironija? blink.gif doh.gif
Aš pvz tą patį norėjau siūlyt - klasikinius. Nes eliksyras gali būt per saldus.
Tai dabar atsiimt atgal savo pasiūlymą arką? g.gif
As tik viena izvelgiu ironija unsure.gif ?
Nu tada LABAI ATSIPRASAU smile.gif (cia rimtai) ir einu galvos gydyt...
PMS"as -sorry..
Dekui, patarianciom 4u.gif
Atsakyti
Idomu ka sakytu, jei pataikytu ant tikros pilnaties ironijos ir plius dar kokios rujos lotuliukas.gif
Atsakyti
As ne su ironija,o su karcia gyvenimiska patirtim-pati buvau panasiai prisidirbus,atrodo,ir kvapas tiko ir patiko,o ilgiau "devet"negaliu nors tu ka-galva svaigt pradeda doh.gif .
Atsakyti
gal i ta tema pataikiau.
sakykit, kur jus purskiat kvepalus?
ant odos, ant riesu ? girdejau akd riekia kvepint tas vietas kur pulsuoja pulsas, tada skleidiza kvapa labiau.
o gal purskiat i ora ir ieinat i ta debeseli, kad apgaubtu visa?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 11 27, 10:23)
gal i ta tema pataikiau.
sakykit, kur jus purskiat kvepalus?
ant odos, ant riesu ? girdejau akd riekia kvepint tas vietas kur pulsuoja pulsas, tada skleidiza kvapa labiau.
o gal purskiat i ora ir ieinat i ta debeseli, kad apgaubtu visa?
4u.gif

Kiekviena skirtingai.
Bet šiaip chrestomatinis kvepinimasis: paausiai, kaklo duobutė, alkūnių linkiai, sprandas po plaukais. Galima ir į debesėlį įeit. Dar kai kur rašo, kad kvepinti galima bambą, nugaroje ties juosmeniu ir kelių linkius, kad šylant kūnui, kvepalų aromatas kildamas į viršų duotų efektingesnį šleifą.
Bet kuriuo atveju tinkamas kvėpinimasis yra purkšti ant kūno, ne ant drabužių. Nebent naudojat tik vienus kvepalus.
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 11 27, 10:28)
As ne su ironija,o su karcia gyvenimiska patirtim-pati buvau panasiai prisidirbus,atrodo,ir kvapas tiko ir patiko,o ilgiau "devet"negaliu nors tu ka-galva svaigt pradeda doh.gif .

Dekui blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2009 11 27, 12:17)
Kiekviena skirtingai.
Bet šiaip chrestomatinis kvepinimasis: paausiai, kaklo duobutė, alkūnių linkiai, sprandas po plaukais. Galima ir į debesėlį įeit. Dar kai kur rašo, kad kvepinti galima bambą, nugaroje ties juosmeniu ir kelių linkius, kad šylant kūnui, kvepalų aromatas kildamas į viršų duotų efektingesnį šleifą.
Bet kuriuo atveju tinkamas kvėpinimasis yra purkšti ant kūno, ne ant drabužių. Nebent naudojat tik vienus kvepalus.

L nervina mane saltasis metu sezonas , nes saliku neturiu tiek kiek kvepalu blink.gif . Reikia skalbt, sumascius pakeist kvapa doh.gif
Atsakyti

Nu jo, šalikas yra sudėtingas objektas šituo požiūriu. Pati dėviu megztą triušio kailio "šaliką", tai šiai dienai jis jau kvepia praktiškai kaip Kristiana biggrin.gif

Bet nusivyniojus šaliką vistiek kvepi "dienos" kvepalais.
Atsakyti