Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Į tą Desnuda, kurią aš uosčiau, tuberozų nieks neįdėjo, bet jau kad įkrėtė saldumosssssss.... schmoll.gif
Atsakyti
Aš juos atsimenu kaip saldokus ir "apie nieką". Turėjo bendradarbė, ant jos kvepėjo mielai, bet jie man niekuo neišsiskyrė. Tikėjausi daugiau slyvų kvapo, kaip rašoma natose, bet jo nejaučiau.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 11 24, 21:11)
Ajo????
Dabar užtat man neramu. cool.gif  doh.gif

Jamk neuosčius bigsmile.gif (paskui duosi man pauostyt lotuliukas.gif)
Atsakyti
o kaip jums Sarah Jessica Parker Covet ?
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 11 24, 21:32)
Pukuotos, svelnios, grazios tuberozes ir niekas ju nemyli isskyrus mane, Dee ir Heile biggrin.gif Zinom, kad oak moss jau zudo, sekancios, matyt, bus tuberozes.

Myliu ir labai. rolleyes.gif Kol kas turiu tik kelias dominantes, tai Narcotic Venus ir Estee Lauder Private Collection Tuberose Gardenia. Nežinau koks ten pūkuotumo lygis, bet man jis labai mielas.
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2009 11 25, 15:36)

Pusėtinas šokolado kvepaluose variantas, bet kompozicija tikrai įdomi.
Atsakyti

kultūringas nesaldus kvapas, kuris ant odos tampa šleikštokai saldžiu doh.gif
Atsakyti

Ant mano odos Covet kvepia juodu karciuoju sokoladu su cilli pipiriukais rolleyes.gif Man Covet visai patinka, mielai isigyciau koki grama kita ateityje ax.gif
Atsakyti

Man Covet kvepia mišku, eglišakiais.. Žaluma + citrusai. Šokolado - vos užuomina. Man jie puikiai tinka pavasariui wub.gif
Atsakyti
Sakykit o CD Hypnotic Poison ir CD Hypnotic Poison Elixyr cia tas pats ? g.gif Skiriasi tik buteliukai ?
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2009 11 26, 11:13)
Man Covet kvepia mišku, eglišakiais.. Žaluma + citrusai.

Va, va, ant manęs - žole. smile.gif
Bet įsigyt juos kažkaip noro dar nėr.
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 26, 12:31)
Sakykit o CD Hypnotic Poison ir CD Hypnotic Poison Elixyr cia tas pats ? g.gif  Skiriasi tik buteliukai ?

ne tas pats. elixir saldesni, rėksmingesni, ne tokie minkšti, kokoso nesijaučia.
bet aišku, ryškiai matyti, kad "iš tos pačios operos".
Atsakyti