Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Zmogus padekoji uz suteikta informacija, uz tai kad atsake i jo klausima. Noriu paklausti pas naijai iskepta moderatore: tai forume draudziama padekoti kitam zmogui jai tas atsiliepe i prasyma (klausima) ?
Noriu aiskaus atsakimo, ar galma padekoti ar tai dabar draudziama?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 09 23, 17:52)
Zmogus padekoji uz suteikta informacija, uz tai kad atsake i jo klausima. Noriu paklausti pas naijai iskepta moderatore: tai forume draudziama padekoti kitam zmogui jai tas atsiliepe i prasyma (klausima) ?
Noriu aiskaus atsakimo, ar galma padekoti ar tai dabar draudziama?

Supratau - padekot galima, bet reik butinai toje pacioje zinuteje parasyt ka nors apie kvepalus, kad neistrintu wub.gif

Shalimar, o kaip tau Lolitos Lempickos obuoliukai? rolleyes.gif EDP mano vieni mylimiausiu kvepalu ziemos sezonu. Taip pat pabandyk Lempickos L. Pagal nika speju, kad prijauti Guerlain brand'ui? Pabandyk pratestuot Insolence EDP (violetinis butelaitis). Saltu oru jie labai graziai skleidzias. Is Hugo Boss, kaip tau Deep red? Jie irgi mano nosiai zieminukai ax.gif

Na, ir kaip apejom taisykle? cool.gif
Atsakyti
Kazkur buvau radusi idomiai aprasytus siuos kvepalus
user posted image
nesu niekada ju net akyse maciusi g.gif gal jie nebegaminami? Labai idomi man pasirode ju sudetis: degtine, sokoladas, imbieras, irisas, gintaras...Kazkaip vis gundausi juos uzsisakyti ax.gif O gal kuri zino si kvapa ir galetu bet kazkiek apibudinti? Gal i kazkokius kitus kvepalus yra panasus. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 09 23, 18:06)

Shalimar, o kaip tau Lolitos Lempickos obuoliukai? rolleyes.gif EDP mano vieni mylimiausiu kvepalu ziemos sezonu. Taip pat pabandyk Lempickos L. Pagal nika speju, kad prijauti Guerlain brand'ui? Pabandyk pratestuot Insolence EDP (violetinis butelaitis). Saltu oru jie labai graziai skleidzias. Is Hugo Boss, kaip tau Deep red? Jie irgi mano nosiai zieminukai ax.gif

Na, ir kaip apejom taisykle? cool.gif

Obuoliuku nesu uosciusi, tik maciau, reiks butinai pabandyti, o jie gerai laiko? Ne, mano nikas neatitinka tikroves, as ji labai seniai sugalvojau, apie kvepalus tik paskui suzinojau, labai norejau "prisijaukinti", bet man jie ne g.gif Deep red turiu, pamirsau pamineti, manau dar bandysiu Dior Midnight poison g.gif Nors kiek paziuriu i savo kolekcija, tai dominuoja raudonos spalvos buteliukai biggrin.gif Kadangi renku ir sau ir vyrui, tai dvigubai sudetinga doh.gif
Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 09 23, 18:17)
Obuoliuku nesu uosciusi, tik maciau, reiks butinai pabandyti, o jie gerai laiko? Ne, mano nikas neatitinka tikroves, as ji labai seniai sugalvojau, apie kvepalus tik paskui suzinojau, labai norejau "prisijaukinti", bet man jie ne g.gif Deep red turiu, pamirsau pamineti, manau dar bandysiu Dior Midnight poison g.gif Nors kiek paziuriu i savo kolekcija, tai dominuoja raudonos spalvos buteliukai biggrin.gif Kadangi renku ir sau ir vyrui, tai dvigubai sudetinga doh.gif
Dekui labai 4u.gif

LL obuoliukai laikos labai gerai. Jei patinka Poison'ai, labai rekomenduociau pamegint Hypnotic poison - puikus pudriniai kvepalai 4u.gif ir bonkele raudona biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 23 rugsėjo 2009 - 18:23
Gal galit patart, ką uostyt aitrių kvepalų mėgėjai? na nežinau, kaip juos apibūdint... Patinka Chanel Cristalle, Hermes Un Jardin En Mediterranee, Sisley Eau de Campagne, kai kurie vyriški blush2.gif nesinorėtų vyriškais kvepėt, o moteriški man vis arba per saldūs, arba per gėliniai, arba klasikiniai....
Atsakyti
QUOTE(between @ 2009 09 23, 16:41)
Gal galit patart, ką uostyt aitrių kvepalų mėgėjai? na nežinau, kaip juos apibūdint... Patinka Chanel Cristalle, Hermes Un Jardin En Mediterranee, Sisley Eau de Campagne, kai kurie vyriški blush2.gif nesinorėtų vyriškais kvepėt, o moteriški man vis arba per saldūs, arba per gėliniai, arba klasikiniai....

Dauguma sipriniu kvepalu tuomet galetu patikti.

Is lengvesnio sipro siulyciau ismeginti YSL Y, Rochas Madam Rochas, Chanel No. 19 EDT.

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 09 23, 18:16)
gal jie nebegaminami?

Kiek žinau, nebegaminami. Tačiau labai mieli ir jaukūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 23 rugsėjo 2009 - 18:59
QUOTE(savita1 @ 2009 09 23, 19:16)
nesu niekada ju net akyse maciusi g.gif  gal jie nebegaminami? Labai idomi man pasirode ju sudetis: degtine, sokoladas, imbieras, irisas, gintaras...Kazkaip vis gundausi juos uzsisakyti ax.gif  O gal kuri zino si kvapa ir galetu bet kazkiek apibudinti? Gal i kazkokius kitus kvepalus yra panasus. Buciau dekinga 4u.gif

turėjau kažkada miniuką. atrodo, jie dar gaminami g.gif įdomūs kvepalai, nesunkiai juose "randamas" ir imbieras, ir šokoladas, ir ta pati degtinė. tik kas nustebino, kad jie kaip rytietiški yra gana lengvi, labai švelnūs, tokie tyliai tupintys arti odos smile.gif
tik ne gintaras ten, o ambra mirksiukas.gif

na va, Minerva patikslino, kad nebegaminami. kažkaip googlinant apie tai nieko neradau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 23 rugsėjo 2009 - 19:01
QUOTE(between @ 2009 09 23, 19:41)

Negaliu nepasiulyti pauostyt S.T.Dupont POUR FEMME[melyna dezute,lyg aksominiu pavirsium].
Atsakyti
Ačiū atsakiusioms (oi, gal neištrins blush2.gif ). Tikiuos, jūsų paminėtų kvepalų rasiu Lietuvoj, nes nelabai daug keliauju, o užsisakinėt neuosčius tikrai neketinu.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 09 23, 19:17)
Dekui labai 4u.gif

Sau ziemai atradau YSL ELLE. Siulau pamieginti.
P.S. Buteliukas beveik raudonos spalvos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti