Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Rimaz @ 2009 11 24, 21:21)
Tuberozos? unsure.gif Joa, su tuberozom mes nedraugaujam schmoll.gif
Ačiū, dabar jau ramu cool.gif

Turejau ir as kaiase DESNUDA, tik mane ten pipiriukai baisiai erzino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2009 11 24, 20:21)
Tuberozos? unsure.gif Joa, su tuberozom mes nedraugaujam schmoll.gif
Ačiū, dabar jau ramu cool.gif

Ajo????
Dabar užtat man neramu. cool.gif doh.gif
Gal dar bus atsiliepimų? (nu, tokių, kad nėr ten jokių tuberozų, kvepalai smirdi ir, apskritai, yra bobiški, škia, kvepintis jais Nelyyyygis cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 11 24, 19:59)
Tik Desnudoj man yra dvigubai daugiau tuberozos

Ir tai buvo mirtinas nuosprendis - nedraugas tuberoza man, oj, nedraugas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 11 24, 21:11)
Gal dar bus atsiliepimų? (nu, tokių, kad nėr ten jokių tuberozų, kvepalai smirdi ir, apskritai, yra bobiški, škia, kvepintis jais Nelyyyygis cool.gif )

Jei tuberoza tavo draugas, tai Desnuda yra a must have ar bent jau a must try He he cool.gif

QUOTE(Minerva @ 2009 11 24, 21:12)
Ir tai buvo mirtinas nuosprendis - nedraugas tuberoza man, oj, nedraugas biggrin.gif

Va va. Turbūt vienintelė kompozicija su tuberoza, kurią aš toleruoju ir netgi mėgstu yra Ch. Dior'o Hypnotic Poison
Bet čia jinai apvilkta į visokias vaniles, migdolus ir kitokius gurmaniškus priedus. Bet jei tuberoza yra kitų gėlių puokštėj - man šakės. doh.gif
Atsakyti
Pukuotos, svelnios, grazios tuberozes ir niekas ju nemyli isskyrus mane, Dee ir Heile biggrin.gif Zinom, kad oak moss jau zudo, sekancios, matyt, bus tuberozes.
Papildyta:
Planuoju siandien isigyti L'erbolario tuberozes kvepalus. Grizus i Lietuva dusinsiu mielus tautiecius tongue.gif
Atsakyti
Nu, man taip nuoširdžiai ir kategoriškai keista - ką, kažkas nemyli tuberozų???? A kodėl? blink.gif verysad.gif Kvepia perdaug? Galvą skauda? Nu, žmonės - kodėėėėl???? lotuliukas.gif

(Desnudos mūsyse nėr, taip?)
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2009 11 24, 21:32)
biggrin.gif Zinom, kad oak moss jau zudo, sekancios, matyt, bus tuberozes.

Cit. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 24 lapkričio 2009 - 21:36
QUOTE(Heilė @ 2009 11 24, 21:37)
Nu, man taip nuoširdžiai ir kategoriškai keista - ką, kažkas nemyli tuberozų???? A kodėl? blink.gif  verysad.gif Kvepia perdaug? Galvą skauda? Nu, žmonės - kodėėėėl???? lotuliukas.gif

Biolaukai nesutampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 11 24, 21:32)
Pukuotos, svelnios, grazios tuberozes ir niekas ju nemyli isskyrus mane, Dee ir Heile biggrin.gif

nu kodėl tik jūs. ir aš jas myliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 11 24, 19:37)
(Desnudos mūsyse nėr, taip?)

Jei rasi, sakyk kur cool.gif As tau kvepesiu, tu man kvepesi, o kiti gales is autobuso lipt biggrin.gif

Nauji IFROs reikalavimai jau ruosiami. Galai bus vaniliniams kvepalams. Aisku ir nauju, graziu siurprizu bus.

Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2009 11 24, 19:42)
nu kodėl tik jūs. ir aš jas myliu 4u.gif

Nezinojau blush2.gif Bet uztai kaip smagu suzinot! O tai as tik Heilei ant kulnu lipdavau kokius tuberozinius kvepalus pauoscius. Dabar ir tau lipsiu biggrin.gif

Atsakyti
Desnuda tuberozinė? bigsmile.gif Man tai naujiena bigsmile.gif Ta prasme, niekada jais net nesidomėjau, o čia še tau . Įsirašysiu į medžiojamų sąrašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 11 24, 21:45)
Nezinojau  blush2.gif Bet uztai kaip smagu suzinot! O tai as tik Heilei ant kulnu lipdavau kokius tuberozinius kvepalus pauoscius. Dabar ir tau lipsiu biggrin.gif

nemeluok liezuvis.gif
bet pripažinsiu, kad ryškiai tuberoziniai kvepalai man atrodo gana panašūs tarpusavyje.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 11 24, 19:58)
nemeluok liezuvis.gif
bet pripažinsiu, kad ryškiai tuberoziniai kvepalai man atrodo gana panašūs tarpusavyje.

Tikrai nezinojau..

Pritariu del panasumu, bet taip pat yra isskirtiniu tuberoziniu kvepalu.
Atsakyti