Čia pirmiausia reik nutatyt kriterijus, kas yr bobiškas kvapas, dar giliau kapstant - kas yra boba ir kokiais kvapais jai dera kvepėt. Priėjus išvadų, tada galima objektyviai spręsti Euphoria bobiškas ar nebobiškas kvapas.
QUOTE(neaiski @ 2009 11 19, 09:48)
Petit Angel teko bandyti, bet alyvu neradau arba gerai neatsimenu.
Gera kazkada atsiliepima apie juos vienam bloge skaiciau-
..Joks jis Mazasis Angelas, greiciau jau didele stora Madam, visa pudruota,ir netgi nuo sunkaus peruko pudra byra..
Gera kazkada atsiliepima apie juos vienam bloge skaiciau-
..Joks jis Mazasis Angelas, greiciau jau didele stora Madam, visa pudruota,ir netgi nuo sunkaus peruko pudra byra..
Pabandykit dar karta ant odos, be alyvu ten daugiau beveik nieko ir nerandu. Beje ir ne as viena
Pritariu F_A, Parfums de Nicolai Petit Ange nieko apart alyvų net ieškoti nesinori Tikrai natūralus, ne sintetinis, švelnus alyvų žiedų kekės kvapas
Kazkokia kvepalu manija. Dar vieni neatejo is Jav, o jau kitus planuoju uzsakyt
Norejau Jusu paklaust, ar tikrai testeriai labiau kvepia uz supakuotus kvepalus, ar cia tik gandai? Galvoju ka ciupt, ar testeri (nes pigiau ), ar supakuotus (kad butu su kamstuku)
Norejau Jusu paklaust, ar tikrai testeriai labiau kvepia uz supakuotus kvepalus, ar cia tik gandai? Galvoju ka ciupt, ar testeri (nes pigiau ), ar supakuotus (kad butu su kamstuku)
QUOTE(moshke123 @ 2009 11 23, 10:15)
Visiški gandai.
Testerį tiesiog pigiau pirksi. Beje, ne visi testeriai būna be kamštukų. Būna su kamštuku ir testerine dėžute (t.y. paprasta kartonine), būna su dėžute be kamštuko, būna ir be dėžutės, ir be kamštuko. Kiekvienu atveju greta nuorodos, kad tai testeris turi būti apibūdinimas boxed, unboxed, capless ir t.t.
QUOTE(Smauglius @ 2009 11 23, 11:34)
Visiški gandai.
Testerį tiesiog pigiau pirksi. Beje, ne visi testeriai būna be kamštukų. Būna su kamštuku ir testerine dėžute (t.y. paprasta kartonine), būna su dėžute be kamštuko, būna ir be dėžutės, ir be kamštuko. Kiekvienu atveju greta nuorodos, kad tai testeris turi būti apibūdinimas boxed, unboxed, capless ir t.t.
Taip ir galvojau, kad gandai, bet visgi uzklausiau eksperciu
O, aciu Jums, tiesiog neziurejau, kas salia parasyta
Kazkaip noretusi, kad butu su kamstuku, o dezute tai nebutina
Papasakokit kas nors ką nors apie Emanuel Ungaro Desnuda
Natos man patinka, pauostyt nėr kur, forume išsamesnių apibūdinimo neradau
QUOTE(Rimaz @ 2009 11 24, 17:42)
Papasakokit kas nors ką nors apie Emanuel Ungaro Desnuda
Aš pusę rudens jais platoniškai domėjausi, o galiausiai mane nuo jų atkalbėjo keli tarpusavyje nesusiję žmonės
QUOTE(Minerva @ 2009 11 24, 18:07)
Aš pusę rudens jais platoniškai domėjausi, o galiausiai mane nuo jų atkalbėjo keli tarpusavyje nesusiję žmonės
Bet pati neuostei?
Mane vienas žmogus irgi atkalbinėja, sako, per skysti man būtų Bet vistiek dūšioj neramu
Rimaz, atsakingai neobjektyviai pareiškiu, kad man Emanuel Ungaro Desnuda primena Laura Biagiotti Sotto Voce. Tik Desnudoj man yra dvigubai daugiau tuberozos ir todėl mes su ja nedraugaujam visai
QUOTE(Smauglius @ 2009 11 24, 19:59)
Rimaz, atsakingai neobjektyviai pareiškiu, kad man Emanuel Ungaro Desnuda primena Laura Biagiotti Sotto Voce. Tik Desnudoj man yra dvigubai daugiau tuberozos ir todėl mes su ja nedraugaujam visai
Tuberozos? Joa, su tuberozom mes nedraugaujam
Ačiū, dabar jau ramu