Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Margout @ 2009 11 18, 13:13)
Merginos, help'o prasau! smile.gif
Kas turit D&G "the one" EDP paziurekit prasau kur pagaminti? Made in UK ar ITALY?  unsure.gif
Pas mane UK! D&G ir UK?! Kazkaip keista  blink.gif

Ir pas mane UK.Pirktas Kopenhagos oro uoste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 18, 17:52)
Ir pas mane UK.Pirktas Kopenhagos oro uoste  smile.gif

Nusiraminau, visur MADE IN UK tada bus. Mano pirkti yra Kretos duty free smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 11 18, 18:01)
Pameginkit Parfums de Nicolai Petit Ange 4u.gif

Petit Angel teko bandyti, bet alyvu neradau arba gerai neatsimenu.
Gera kazkada atsiliepima apie juos vienam bloge skaiciau-

..Joks jis Mazasis Angelas, greiciau jau didele stora Madam, visa pudruota,ir netgi nuo sunkaus peruko pudra byra..
mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 11 19, 09:48)
..Joks jis Mazasis Angelas, greiciau jau didele stora Madam, visa pudruota,ir netgi nuo sunkaus peruko pudra byra..
mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
tai ta pudra tikriausiai turėjo būti vaikiška biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam teko susipazinti su Niki De Saint Phalle? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2009 11 19, 13:27)
Gal kam teko susipazinti su Niki De Saint Phalle?  smile.gif
user posted image

Kristianoje jau yra ju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2009 11 19, 12:27)
Gal kam teko susipazinti su Niki De Saint Phalle?  smile.gif
user posted image

turiu mėginuką. stiprus, gan aštrus (gal net kiek vyriškas), bobutiškas, truputį pudrinis, sausokas šipras. sudėtingas klasikinis kvapas, kurį sunkoka apibūdinti.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 11 19, 21:54)
turiu mėginuką. stiprus, gan aštrus (gal net kiek vyriškas), bobutiškas, truputį pudrinis, sausokas šipras. sudėtingas klasikinis kvapas, kurį sunkoka apibūdinti.

Reiškia man netiks biggrin.gif
Atsakyti
prasau pasakykite kas zino, koks yra kvepalu C.K Euphoria kvapas? zinau kad saldokas ir sunkus, taciau smulkiau? ar tikrai jis lyg "bobiskas"?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 20, 17:00)
prasau pasakykite kas zino, koks yra kvepalu C.K Euphoria kvapas? zinau kad saldokas ir sunkus, taciau smulkiau? ar tikrai jis lyg "bobiskas"?

Zirint kokie- EDT ar EDP. EDP man "bobiskas" g.gif , turiu EDT, tai sakyciau gavesnis, sadziai gaivus, bet labiau i salduma, jei tai jum skazka pasako lotuliukas.gif
Siaip nera vienas is mano megstamiausiu kvapu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 20, 17:00)

Mano nosiai ir EDT, ir EDP nesunkūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 20 lapkričio 2009 - 18:07
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 20, 18:00)

Na o as galiu pasakyti tik tiek kad kvapas labai puikus wub.gif i bobiska ne kiek nenesa. suanus kvapas thumbup.gif pati sunaudojau jau 4 bonkutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokurotaite: 21 lapkričio 2009 - 00:56