Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Levereti @ 2009 11 17, 17:31)
Is tavo isvardintu, kaip ir kitos, siulyciau pirkti Euphoria. Nes kiti gaivus, isskyrus magnetism- sietie kaip tik ziauriai saldus rolleyes.gif

bet ar nera labai sunkus kvepalai sie? dabar vel pasimeciau, nes paklausiau pazistamos ji sako kad gan sunkus kvapas. O kaip armani code?
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 17, 16:46)
bet ar nera labai sunkus kvepalai sie? dabar vel pasimeciau, nes paklausiau pazistamos ji sako kad gan sunkus kvapas. O kaip armani code?

Armani code intensyvus, aitroki, bet saltajam sezonui labai tinkami man taip atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 17, 14:57)
Zinau, jog kiekvienas turi savita skoni ir t.t.taciau taip yra kad kvepalus siusiuos , ir pakvepinti galimybes neturiu. Tad noreciau jusu patarimu, komentaru.... 
O ieskau as saldziu ir tuo paciu gaiviu kvepalu(salstelejusiai gaiviu), kad ilgai laikytusi ir kiti uzuostu 
Tad gal ka rekomenduosit..?
O siaip kaip jums sitie kvapai, galvoju kazka pirkti, bet velgi neesu uosciusi 

Hugo boss- femme
Hugo boss- femme essence
Escada -magnetism
Moschino- i love love
Calvin Klein- euphoria

Cia apie juos klausiu, nes pagal aprasymus jie atitinka kokiu as ieskau  o siaip lauksiu ir jusus pasiulymu

Griebk Euphoria, nes visi kiti lengvi, iskyrus Magnetism, kurie yra deginto cukraus bomba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 17, 14:57)
O ieskau as saldziu ir tuo paciu gaiviu kvepalu(salstelejusiai gaiviu), kad ilgai laikytusi ir kiti uzuostu 

bandyk naujuosius nina ricci ricci ricci, arba tiesiog nina, cacharel amor amor. man regis, pats tas, ko ieškai:)
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 11 17, 11:39)
turbūt turėjai omeny "našlaičių" blush2.gif

Ko gera taip.Literatura pakiso koja-is kazkur galvoje sukasi eilute apie "nosinaite,iskvepinta zibuoklemis"
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 17, 15:57)
Cia apie juos klausiu, nes pagal aprasymus jie atitinka kokiu as ieskau  o siaip lauksiu ir jusus pasiulymu

As irgi vienareiksmiskai uz CK, kaip ir dauguma jau pasufleravo.

QUOTE(lapuaite @ 2009 11 17, 16:46)

Mano nuomone, nera sunkus, tokie, kokie patinka daugumai nosyciu. O jei Jusu draugei per sunkus, tai pats laikas palavinti skoni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 11 14, 01:00)
Gal gali mamytė, kuri daug žino apie kvapus (kvepalus), pasiūlyti kokių nors kvepalų, kuriuose būtų užuodžiamos tik alyvos. mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

pacios tikriausios alyvos man Yves Rocher Lilac
user posted image
Atsakyti
Merginos, help'o prasau! smile.gif
Kas turit D&G "the one" EDP paziurekit prasau kur pagaminti? Made in UK ar ITALY? unsure.gif
Pas mane UK! D&G ir UK?! Kazkaip keista blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2009 11 18, 13:13)
Kas turit D&G "the one" EDP paziurekit prasau kur pagaminti? Made in UK ar ITALY?  unsure.gif
Pas mane UK! D&G ir UK?! Kazkaip keista  blink.gif

pas mane ir UK,as parsivezus is Norvegijos
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 11 18, 01:53)
pacios tikriausios alyvos man Yves Rocher Lilac

pritariu, kad Yves Rocher jos puikios!

Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2009 11 18, 13:13)
Kas turit D&G "the one" EDP paziurekit prasau kur pagaminti? Made in UK ar ITALY?  unsure.gif
Pas mane UK! D&G ir UK?! Kazkaip keista  blink.gif

Ir pas mane UK, pirkti Kristutėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 11 14, 00:00)
Gal gali mamytė, kuri daug žino apie kvapus (kvepalus), pasiūlyti kokių nors kvepalų, kuriuose būtų užuodžiamos tik alyvos. mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

Pameginkit Parfums de Nicolai Petit Ange 4u.gif
Atsakyti