Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Gal kvailai nuskambės, bet kokie kvepalai jums kelia asociacijas su baroku tiek plačiąja, tiek kokia nors konkretesne prasme (muzika, architektūra, drabužių stiliumi, pasaulėjauta)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 11 14, 00:00)
Gal gali mamytė, kuri daug žino apie kvapus (kvepalus), pasiūlyti kokių nors kvepalų, kuriuose būtų užuodžiamos tik alyvos. mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

Aš alyvas ryškiai jaučiu S. Dali Purplelight
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2009 11 17, 02:22)
Gal kvailai nuskambės, bet kokie kvepalai jums kelia asociacijas su baroku tiek plačiąja, tiek kokia nors konkretesne prasme (muzika, architektūra, drabužių stiliumi, pasaulėjauta)? blush2.gif

Iš karto į galvą ateina Boudoir V. Westwood - asociacijos su moteriškąja mada tuo metu
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2009 11 17, 02:22)

Man iskart i galva atejo Jean Desprez Bal A Versailles rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2009 11 17, 03:22)

Taip isivaizduoju,kad sudetyje turetu buti zibuokliu,irisu ir pudros aromatai rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2009 11 17, 10:33)
Taip isivaizduoju,kad sudetyje turetu buti zibuokliu,irisu ir pudros aromatai rolleyes.gif .

turbūt turėjai omeny "našlaičių" blush2.gif
Atsakyti
Prie barokinių priskirčiau Cuir de Lancome:
user posted image
Atsakyti
Zinau, jog kiekvienas turi savita skoni ir t.t.taciau taip yra kad kvepalus siusiuos , ir pakvepinti galimybes neturiu. Tad noreciau jusu patarimu, komentaru....
O ieskau as saldziu ir tuo paciu gaiviu kvepalu(salstelejusiai gaiviu), kad ilgai laikytusi ir kiti uzuostu
Tad gal ka rekomenduosit..?
O siaip kaip jums sitie kvapai, galvoju kazka pirkti, bet velgi neesu uosciusi

Hugo boss- femme
Hugo boss- femme essence
Escada -magnetism
Moschino- i love love
Calvin Klein- euphoria

Cia apie juos klausiu, nes pagal aprasymus jie atitinka kokiu as ieskau o siaip lauksiu ir jusus pasiulymu
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 17, 14:57)
Hugo boss- femme
Calvin Klein- euphoria

Na sitie man tikrai ilgai laikosi, euphoria mano nosiai saldesne. Kitu nebandziau...
Siaip nelengva patart kitam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 17, 12:57)

Calvin Klein- euphoria

Siuos imciau uzsimerkus. Kiti man vandeneliai.. ax.gif

O pasiuostyt niekur negali? Kvepalus manau gali rasti Sarmoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2009 11 17, 17:09)
Siuos imciau uzsimerkus. Kiti man vandeneliai..  ax.gif

O pasiuostyt niekur negali? Kvepalus manau gali rasti Sarmoj  g.gif

tai vat ,kad busiu puse menesio ten, kur didesniu parduotuviu nera:verysad: o kas yra tai pasirinkimas mazas uztai ir klausiu.. siap susigundziau visai as c.k euphoria...daug kas gyria ,tai nemanau kad labai nepatiktu man tas kvapas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2009 11 17, 15:57)

Hugo boss- femme
Hugo boss- femme essence
Escada -magnetism
Moschino- i love love
Calvin Klein- euphoria

Is tavo isvardintu, kaip ir kitos, siulyciau pirkti Euphoria. Nes kiti gaivus, isskyrus magnetism- sietie kaip tik ziauriai saldus rolleyes.gif
Atsakyti