Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(Smauglius @ 2009 11 09, 20:45)
Manęs jokie kvepalai neerzina, taigi negaliu į šitą klausimą atsakyt nieko.
Jei kalbėti apie Demeter kvapus - man jie sukelia sintetikos įspūdį.

Isivaizduoju, turbut kaip maistiniai cheminiai kvapai kepiniams, kokteliams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 11 09, 20:18)
Isivaizduoju, turbut kaip maistiniai cheminiai kvapai kepiniams, kokteliams  g.gif

Man asmeniškai labiau buitinės chemijos sintetika labiau nei maistiniai ar konditeriniai kvapai.
Atsakyti
chopard wish pink diamond - kaip Jums sitas kvapas, ar labai jauciasi roze? g.gif
Atsakyti
Gal kas tartu pora zodziu apie Gardenia Passion by Annick Goutal. blush2.gif
Atsakyti
Apie A. Goutal Gardenia Passion:

Stipri, sodri gardenija. Jei teko ją uostyt - kvepalai beveik tokie ir yra. Tuberoza ir jazminas, kurie minimi natose, neryškūs. "Baltų gėlių" kvepalai, bet anaiptol ne lengvi, gaivūs ir nekalti. Ant odos (mano) laikosi gerai. Keičiasi nedaug. Neuosčius pirkt nerekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 12 lapkričio 2009 - 22:50
o pink diamond koks? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri turi, ar yra uosčiusi Next - Cashmere kvepaliukus? Kaip kvapas? ax.gif
Atsakyti
Gal gali mamytė, kuri daug žino apie kvapus (kvepalus), pasiūlyti kokių nors kvepalų, kuriuose būtų užuodžiamos tik alyvos. mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 11 14, 00:00)
Gal gali mamytė, kuri daug žino apie kvapus (kvepalus), pasiūlyti kokių nors kvepalų, kuriuose būtų užuodžiamos tik alyvos. mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

aš ne mamytė ir nedaug žinau, bet kelis parašysiu: biggrin.gif
Dzintars alyvos
Yves Rocher "Pur Desir de Lilas"
Jo Malone "Orange Blossom"
F. Malle "En Passant"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 14 lapkričio 2009 - 10:59
QUOTE(Irėja @ 2009 11 14, 10:59)
aš ne mamytė ir nedaug žinau, bet kelis parašysiu:   biggrin.gif
Dzintars alyvos
F. Malle "En Passant"

Pati mėgstu alyvų kvapą, tai pakomentuosiu smile.gif
Jeigu nori daug alyvų, tai Jo Malone "Orange Blossom" jų , bent jau man, vistik mažokai, nors tikrai jaučiasi alyvų nata.

Žymiai ryškesnės yra F. Malle "En Passant". Jos maišytos su žaluma, atrodo, kad jauti ne tik žiedų, bet ir pačio krūmo, jo lapų kvapą. Man fantastiškas kvapas, neįsivaiduoju gražesnių alyvų kvepaluose, labai gaivūs ir pavasariški kvepalai.
Kvapas, kurį pamilau iš pirmo pauostymo.

Prieš Dzintars nieko prieš neturiu, jų alyvos turbūt kaip monoaromatas, bet man šis kvapas nepriimtinas, kažkokios netikroviškos man Dzintars alyvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 lapkričio 2009 - 11:33
QUOTE(Irėja @ 2009 11 14, 11:59)
aš ne mamytė ir nedaug žinau, bet kelis parašysiu:  biggrin.gif
Dzintars alyvos
F. Malle "En Passant"

QUOTE(Ingėnas @ 2009 11 14, 12:32)
Pati mėgstu alyvų kvapą, tai pakomentuosiu smile.gif
Jeigu nori daug alyvų, tai Jo Malone "Orange Blossom" jų , bent jau man,  vistik mažokai, nors tikrai jaučiasi alyvų nata.

Žymiai ryškesnės yra F. Malle "En Passant". Jos maišytos su žaluma, atrodo, kad  jauti ne tik žiedų, bet ir pačio krūmo, jo lapų kvapą. Man fantastiškas kvapas, neįsivaiduoju gražesnių alyvų kvepaluose, labai gaivūs ir pavasariški kvepalai.
Kvapas, kurį pamilau iš pirmo pauostymo.

Prieš Dzintars nieko prieš neturiu, jų alyvos turbūt kaip monoaromatas, bet man šis kvapas  nepriimtinas, kažkokios netikroviškos man Dzintars alyvos.

Ačiū merginos. drinks_cheers.gif thumbup.gif cool.gif Lekiu „pasiuostyti“. 4u.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2009 11 14, 01:00)
Gal gali mamytė, kuri daug žino apie kvapus (kvepalus), pasiūlyti kokių nors kvepalų, kuriuose būtų užuodžiamos tik alyvos. mirksiukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

Flora Bella (Lalique) labai ryškiai jaučiu alyvas.
Atsakyti