Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

noriu paklausti ar buna kokie kvepaliukai, kuriu galima pas mus isigyti is D&G unisex?
Atsakyti
O kokie kvepalai butu saldus, bet turetu prabangos kvapa? nes daug saldziu kvapu kvepia pigokai..
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2009 11 08, 23:01)
O kokie kvepalai butu saldus, bet turetu prabangos kvapa? nes daug saldziu kvapu kvepia pigokai..

o kuo kvepia prabanga bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 11 08, 18:19)
Aš pipirams labai jautri, matyt todėl juos labai ir jaučiu, jeigu yra kažkokiuose kvepaluose.
Juodieji man sukeldavo migreną iki pykinimo doh.gif  doh.gif  Kaip nekeista, iki tol turėjau paprastus Hot Couture , bent tuo metu jie man migrenos visai nesukeldavo ir juos tuo metu toleravau puikiai.

Nu tikrai įdomiai g.gif , man kaip tik paprastuose daugiau jaučiami pipirai, bet man jie patinka, tik kai jų ne perdaugiausia aišku, tik primiršau edt. kvapą juose išvis turbūt pipirų nerasta g.gif , reikės pratestuot artimiausiu metu.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 11 08, 23:23)
o kuo kvepia prabanga bigsmile.gif  g.gif

O cia jau prasideda filosofija cool.gif

Turbut banaliausias atsakymas butu pirkti saldzius kvepalus, kuriu pinigine verte gan didele hihihi.gif Pvz. La Prairie Midnaight rain. Cia man asmeniskai butu saldus ir nepigus kvapas, jei nesipleciant i bla bla
Atsakyti
Gal kas galėtų apibūdinti Prada L'Eau Ambree
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 11 09, 00:21)
O cia jau prasideda filosofija  cool.gif

Turbut banaliausias atsakymas butu pirkti saldzius kvepalus, kuriu pinigine verte gan didele  hihihi.gif Pvz. La Prairie Midnaight rain. Cia man asmeniskai butu saldus ir nepigus kvapas, jei nesipleciant i bla bla

Man asmeniskai dauguma nebrangiu kvepalu kvepia saldziai ir tas kvapas buna toks pigus be charakterio. o is brangesniu buna tokiu, kurie buna saldus, bet turi kazka tokio stipraus ir ryskaus
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2009 11 09, 19:06)
Man asmeniskai dauguma nebrangiu kvepalu kvepia saldziai ir tas kvapas buna toks pigus be charakterio. o is brangesniu buna tokiu, kurie buna saldus, bet turi kazka tokio stipraus ir ryskaus

Pabandyki TM Angel, sladus ir tikrai neprastas kvapas mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas per kvepalai L'Or de Torrente by Torrente?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 11 09, 19:00)
O kas per kvepalai L'Or de Torrente by Torrente?

Švelnios rožės ir juodos kavos derinys biggrin.gif Vieni iš tų puikių chrestomatinių kvepalų, kuriuos save gerbiantis kvepalų mėgėjas žinoti privalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 11 09, 20:14)
Švelnios rožės ir juodos kavos derinys  biggrin.gif Vieni iš tų puikių chrestomatinių kvepalų, kuriuos save gerbiantis kvepalų mėgėjas žinoti privalo  biggrin.gif

Neerzinantys? hihihi.gif Kazko noriu, tik nezinau ko doh.gif Is to durnumo tuoj Demeter Snow pasiimsiu, kad jau ziemuze atejo lotuliukas.gif

O Molinard Fleurs De Fig by Molinard? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 lapkričio 2009 - 19:25
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 11 09, 19:25)
Neerzinantys?  hihihi.gif Kazko noriu, tik nezinau ko  doh.gif Is to durnumo tuoj Demeter Snow pasiimsiu, kad jau ziemuze atejo  lotuliukas.gif

Manęs jokie kvepalai neerzina, taigi negaliu į šitą klausimą atsakyt nieko.
Jei kalbėti apie Demeter kvapus - man jie sukelia sintetikos įspūdį.
Atsakyti