Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(savita1 @ 2009 10 31, 23:30)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif niekada parduotuveje ju nepastebedavau, tai ir galvojau kad nera doh.gif internete paskaitinejau ir uzsireike susipazinti 4u.gif

Aš irgi neseniai mačiau tiek Sarmoje, tiek Kristianoje smile.gif

QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 01, 17:36)
kitu kvapu is sios linijos neuosciau tik siuos,bet kvapas nuostabus  wub.gif

O aš šių dar neuosčiau, bet kiti kvapai iš šios linijos, beveik visi nuostabūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 11 03, 14:47)
skiriasi kvapas, yra dar su ruzavu,tai man sie skaniausi smile.gif

Zinau, kad yra su ruzavu, bet su ruzavu yra EDT, o sitie du EDP.

QUOTE(ievshe @ 2009 11 03, 15:10)
Jei gerai iziuriu abeji EDP? Kiek zinau nesiskiria,lygtais juodas butelaitis buvo limituoto leidimo.Pataisykit kas,jeigu klystu.

Taip abeji EDP.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 11 01, 20:42)
Gal kas gali pasakyti ar Givenchy abiejuose buteliukuose kvapai yra vienodi? Beja, jei taip tai kodėl skiriasi buteliukai?
user posted imageuser posted image

Kvapai panašūs, bet tikrai ne vienodi.
Juodųjų nebėra prekyboje, jie limituoti. Ir vadinosi jie Hot Couture Collection No. 1.
Juoduosiuose Hot Couture yra laabai didelė pipirų dozė, ryškiai didesnė nei dabar pardavinėjamuose Hot Couture (man pipirai sukelia migreną, tai juoduosiuse Hot Couture esanti pipirų dozė man praktiškai mirtina doh.gif )
Atsakyti
Gal galit man padet unsure.gif
Coco Chanel Mademoiselle (rozine etikete) ir Coco Chanel (juoda etikete) kaip suprantu ne tas pats .Gal galit pasakyt kuo skiriasi kvapai?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2009 11 06, 00:35)
Gal galit man padet  unsure.gif
Coco Chanel Mademoiselle (rozine etikete) ir Coco Chanel (juoda etikete) kaip suprantu ne tas pats .Gal galit pasakyt kuo skiriasi kvapai?

viskuo skiriasi. net nėra prasmės lyginti g.gif abu jie elegantiški, tik Coco solidūs (ne bobutiškai), ryškesni, šiltesni (bet nesaldūs), "turtingesni", Coco Mademoiselle lengvesni, šviesūs, šiuolaikiški, tokie lyg sklandytų ore (nžn, kaip čia tiksliau apibūdinus. nors kai šalta, tai man jie labai jau paprastai skamba). Man iš Chanel Coco gal net labiausiai patinka, o mademoiselle'j kažkoks daiktas erzina, bet visiškai suprantu jų populiarumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 lapkričio 2009 - 07:51
QUOTE(savita1 @ 2009 10 31, 19:48)
Ar imanoma kur nors LT parduotuvese rasti?
user posted image
Noreciau susipazinti su suo kvapu... ax.gif

cia mano mylimiasi kvepalai wub.gif gali pirkti ir kristianoi, ir sarmoi. bet jeigu turi galimibe geriau uzsenija mirksiukas.gif labai geras kvapas ir labai ilgai laiko. net isskalbus rubus vistiek lieka.
Atsakyti
Man tai būtų labai didelis minusas. unsure.gif Čia dėl to neišskalbiamo kvapo. Nėr ko purkšti ant rūbų, jei kvepalai keičiami.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 11 06, 08:42)
viskuo skiriasi. net nėra prasmės lyginti g.gif abu jie elegantiški, tik Coco solidūs (ne bobutiškai), ryškesni, šiltesni (bet nesaldūs), "turtingesni", Coco Mademoiselle lengvesni, šviesūs, šiuolaikiški, tokie lyg sklandytų ore (nžn, kaip čia tiksliau apibūdinus. nors kai šalta, tai man jie labai jau paprastai skamba). Man iš Chanel Coco gal net labiausiai patinka, o mademoiselle'j kažkoks daiktas erzina, bet visiškai suprantu jų populiarumą.

Aciu jums labai
Atsakyti
as tik uz Coco Mademoiselle smile.gif
Atsakyti
O as savo balsa atiduodu Coco 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 11 03, 15:28)
Kvapai panašūs, bet tikrai ne vienodi. 
Juodųjų nebėra prekyboje, jie limituoti. Ir vadinosi jie Hot Couture Collection  No. 1.
Juoduosiuose Hot Couture yra laabai didelė  pipirų dozė, ryškiai didesnė nei  dabar pardavinėjamuose Hot Couture (man pipirai sukelia migreną, tai juoduosiuse Hot Couture esanti pipirų dozė man praktiškai mirtina doh.gif )

Turėjau juoduosius, man juose pipirai išvis mažai dominavo, daugiausia avietės, puikus kvapas, gaila baigėsi verysad.gif , reikės vėl įsigyti tik paprastuosius edp. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 11 08, 14:09)
Turėjau juoduosius, man juose pipirai išvis mažai dominavo, daugiausia avietės, puikus kvapas, gaila baigėsi verysad.gif , reikės vėl įsigyti tik paprastuosius edp. smile.gif

Aš pipirams labai jautri, matyt todėl juos labai ir jaučiu, jeigu yra kažkokiuose kvepaluose.
Juodieji man sukeldavo migreną iki pykinimo doh.gif doh.gif Kaip nekeista, iki tol turėjau paprastus Hot Couture , bent tuo metu jie man migrenos visai nesukeldavo ir juos tuo metu toleravau puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 lapkričio 2009 - 18:27