Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Nesulauke demesio mano postas, turbut nebandet niekas amway kvepalu, arba arba.. nezinau.. O man taip smalsu, kas ten per kvapai, tik baisu, kad nebutu koks kompotelis unsure.gif
Atsakyti
Turbūt, kad nebandė niekas.
Aš, pvz, pirmąkart apie tokius išvis girdžiu. g.gif
Bet kažkur, SM platybėse, yra gi Amway tema,gal ten galima užklaust kokio platintojo, kad duotų galimybę pasitestuot, jei domina.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 10 16, 20:13)
Turbūt, kad nebandė niekas.
Aš, pvz, pirmąkart apie tokius išvis girdžiu. g.gif
Bet kažkur, SM platybėse, yra gi Amway tema,gal ten galima užklaust kokio platintojo, kad duotų galimybę pasitestuot, jei domina.

Aciu, turbut reiketu toje temoje paieskoti bandziusiu unsure.gif Ir as nesu girdejusi, ir niekas daugiau ju neplatina, tik butent amway. Kazi nebus tokio lygio kaip avon, ar oriflame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 10 17, 18:08)
Kazi nebus tokio lygio kaip avon, ar oriflame  biggrin.gif

Be abejonės to paties lygio - kokio lygio kvepalų jūs tikitės iš kompanijos, kuri platina ploviklius, valiklius, skuduriukus ir kitokią buitinę chemiją?
Avon ir Oriflame turbūt netgi geriau - visgi tai tikros kosmetikos kompanijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2009 10 17, 18:16)
Be abejonės to paties lygio - kokio lygio kvepalų jūs tikitės iš kompanijos, kuri platina ploviklius, valiklius, skuduriukus ir kitokią buitinę chemiją?
Avon ir Oriflame turbūt netgi geriau - visgi tai tikros kosmetikos kompanijos.  smile.gif

Turbut tu teisi, tik kazkas buvo uzplauke, bet jau baigia nuplaukt..
Atsakyti
Gal kas truputi apsvies, domiuosi sias kvepalais Star Dust Midnight Fragrance:
user posted image
Labai domintu atsiliepimai, gal kas galetu apibudinti kvapa, ar palyginti su kokias kitais kvepalais, i ka panasus? 4u.gif Gal i klasikine Lolita g.gif Noriu pirkti, bet nesu ju uosciusi ir jauciu kad cia pas mus LT ju nelabai rasi doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, mergaitės 4u.gif gal kas mane apšviestų ar lb skiriasi kvapas Allure Sensuelle EDT nuo EDP??? Aišku, apart to, kad EDP geriau laiko...o kaip natos ??
Esu bandžiusi EDP tai man labai labai wub.gif Dbr gundausi didesnį kiekį įsigyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele: 28 spalio 2009 - 22:26
kas gali pasakyti ar tai yra tie patys kvepalai,ar cia tas Versus ne originalas g.gif ar man cia vaidenasi ar ju kvapas is tiesu skiriasi doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2009 10 28, 23:26)
Sveikutės, mergaitės 4u.gif  gal kas mane apšviestų ar lb skiriasi kvapas Allure Sensuelle EDT nuo EDP??? Aišku, apart to, kad EDP geriau laiko...o kaip natos ??
Esu bandžiusi  EDP tai man labai labai wub.gif Dbr gundausi didesnį kiekį įsigyti ax.gif

Nelabai skirias, ant mano odos mano nosiai skirtumai beveik nepastebimi.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Ieškau žmogaus, kuris žino kaip atrodo gucci by gucci ir padetu man atskirti originala nuo fake (iš nuotraukos. kiek tai įmanoma blush2.gif ). Jei būtų galinčių padėti, brūkštelkit į až. ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal galite apibudinti kaip kvepia naujieji Prada ? Ar astrus kvapas ?
Atsakyti
noriu paklaust jūsų nuomonės blush2.gif renkuosi iš dviejų kvapų dovanai vyriškiui
HUGO BOSS in motion ir Calvin Klein In2U .kurie geriau blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti