Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

QUOTE(Ligvita @ 2009 10 22, 00:23)

labai mieli baciukai, gal nuorodele ar schemute butu galima gauti siu batuku? blush2.gif
Atsakyti
Ant mažojo modeliuko kojyčių smile.gif
user posted image
Atsakyti
anny , labai grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
numezgiau mažąjai dukterėčiai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arinva @ 2009 10 27, 00:59)
numezgiau mažąjai dukterėčiai
user posted image

Padekit, esu naujoke, siaip megstu mezgineti tik nedidelius darbelius, kurie greitai gaunasi, nors ir ne labai reikia, bet del idomumo pradejau megzti sias tapkutes ir uzstrigau, nes niekaip nesuprantu tai po kiek eiliu megzti tuo pagrindiniu ir nepagrindiniu siulu. Nuotraukoje man atrodo, kad reiketu po 4 eilutes lygtai, kitur matosi lyg ir po 2 eilutes. Padekit prasau. Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 10 25, 13:43)
labai mieli baciukai, gal nuorodele ar schemute butu galima gauti siu batuku?  blush2.gif

Aciu, bet neturiu ju schemos. Mezgu is galvos as juos
Atsakyti
QUOTE(domiluka @ 2009 10 26, 23:34)
Padekit, esu naujoke, siaip megstu mezgineti tik nedidelius darbelius, kurie greitai gaunasi, nors ir ne labai reikia, bet del idomumo pradejau megzti sias tapkutes ir uzstrigau, nes niekaip nesuprantu tai po kiek eiliu megzti tuo pagrindiniu ir nepagrindiniu siulu. Nuotraukoje man atrodo, kad reiketu po 4 eilutes lygtai, kitur matosi lyg ir po 2 eilutes. Padekit prasau. Aciu blush2.gif

aš mezgiau po 3 eilutes, nes norėjau pamažintų , ir paduką mezgiau truputį mažesnį ax.gif bet orginaliam aprašyme man rodos eina po 4 eilutes 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai priklauso nuo siūlų storio, ir išvis darai taip kaip tau gražiausiai atrodo smile.gif

Atsakyti
Gal galite ideti siu megztu tapkuciu schema? Noriu numegzti savo busimam leliukui 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Na va ir mano kojinytes jau kaip priedai prie kalediniu dovanu. Paprastutes tokios, ale vis kaip sakoma svarbu nuo dušios biggrin.gif ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mamytės, pagelbėkite, parašykite kokio ilgio naujagimio pėdutė??? . Jau numezgiau dvejas poras kojinyčių, bet kuo toliau tuo labiau abejoju ar nebus per mažos. Nenorėjau numegzti per dideles, ir gavos tokios miniatiūrinės maždaug 7,5 cm ilgio pėdutės... 4u.gif
Atsakyti