Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 12, 17:36)
Ar man atrodo, ar vieno bato baltas apnėrimas platesnis, nei kito  g.gif

man rodos atrodo , nes as kai ziuriu tai berods viskas vienodai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 10 12, 16:16)
Pirmą kart nėriau ir pavyko  biggrin.gif , mažiaus batai buvo du ...  bigsmile.gif
user posted image

Labai faini tepukai.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 12, 17:36)
Ar man atrodo, ar vieno bato baltas apnėrimas platesnis, nei kito  g.gif

Oi koks pastabumas lotuliukas.gif Galvojau pabandysiu iš siūlų likučio,ir visai neblogai gavosi, tik antram porai eilučių pritrūko žalio siūlo doh.gif , bet gaila buvo ardyt, tai sunešiosim tokius lotuliukas.gif Kiti bus vienodi tongue.gif
Ačiū mezgėjėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Tokius nėriau, tai apžiūrinėju iš visų pusių biggrin.gif
Faini batukai 4u.gif Spalvytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 10 12, 14:02)
sveikos, as esu tyli skaitytoja, semiuosi is Jusu idejas ir bandau, kadangi Jus ikvepet, parodau savo pirmus teptiukus  blush2.gif
user posted image

Labai grazus wub.gif wub.gif 4u.gif cepukai,ir kaip pirmi tai labai mieli ax.gif
Atsakyti
user posted image
o stai maniskiai 4u.gif
tik tokie nemazi gavosi,tikrai naujagymiui per dideli,bet nieko,paaugs smile.gif
cia mano taip pat pirmasis bandymas 4u.gif
user posted image
o cia pirmasis bandymas megzti kojines smile.gif paprastos,bet uzsiprase jau visa seima tokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 10 13, 16:42)
user posted image
o stai maniskiai 4u.gif
tik tokie nemazi gavosi,tikrai naujagymiui per dideli,bet nieko,paaugs smile.gif

Labai gražūs batukai. Jau kurį laiką planuoju šituos megzti, bet vis neprisiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 10 13, 17:07)
Labai gražūs batukai. Jau kurį laiką planuoju šituos megzti, bet vis neprisiruošiu.

aciu 4u.gif
galiu pasakyti,kad labai greitai mezgasi 4u.gif
tik man visgi su kulnu graziai nesigauna...jis vienaip ar kitaip smailas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 10 12, 16:16)
Pirmą kart nėriau ir pavyko  biggrin.gif , mažiaus batai buvo du ...  bigsmile.gif
user posted image

Labai gražūs batukai thumbup.gif . Gal galima gauti aprašymą kaip nerti??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2009 09 21, 11:48)

numezgiau viska, ir visisaki nesuprantu, kaip juos susiut verysad.gif Ziuriu as i tuos paveiksliukus, nu bet niekaip nedaeina verysad.gif Gal kas galit paaiskint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2009 10 14, 20:55)
numezgiau viska, ir visisaki nesuprantu, kaip juos susiut  verysad.gif  Ziuriu as i tuos paveiksliukus, nu bet niekaip nedaeina  verysad.gif  Gal kas galit paaiskint  4u.gif

bet juk cia paprasta smile.gif
ten kur mezgei dryziukais reikia siulu sutraukt is abieju pusiu ir gaunasi apvalus batuko priekis,o po to batuku dugna susiuni...
net nezinau kaip aiskiau ir pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2009 10 14, 08:54)
Labai gražūs batukai  thumbup.gif . Gal galima gauti aprašymą kaip nerti??? 4u.gif

Ačiū ax.gif
http://club.osinka.r...48383?&start=75
Aš nėriau pagal 11. 4u.gif Lauksim rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti