Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 10 08, 20:26)

Kazkoks kitoks kojiniu mezgimo budas bigsmile.gif Puiku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeKrista: 09 spalio 2009 - 14:43
Sveikos, mezgėjėlės smile.gif užėjo kažkoks nebūdingas man noras megzti, ir ne šiaip gi, užsimaniau kojinytes leliukui numegzti. aišinaus aiškinaus internete, daug naudingų dalykų radau, priėjau iki kulno ir... stop. strigau šioj vietoj. nesuprantu, kuriuo virbalu megzti, jei ant visų suvertos akys? blink.gif paaiškinkit, please kas nors 4u.gif

sorry, matau pasikartojau...einu į jolitos rankdarbius, gal kas paaiškės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 12 spalio 2009 - 11:11
QUOTE(Teka @ 2009 10 12, 11:06)
Sveikos, mezgėjėlės  smile.gif užėjo kažkoks nebūdingas man noras megzti, ir ne šiaip gi, užsimaniau kojinytes leliukui numegzti. aišinaus aiškinaus internete, daug naudingų dalykų radau, priėjau iki kulno ir... stop. strigau šioj vietoj. nesuprantu, kuriuo virbalu megzti, jei ant visų suvertos akys? blink.gif paaiškinkit, please kas nors 4u.gif
sorry, matau pasikartojau...einu į jolitos rankdarbius, gal kas paaiškės...

Tai reiškia, kad reikia megzti tik tą vidurinį virbalą, paskutinę akį išmegzti kartu su kraštinio virbalo viena akimi ir apsukus mezginį megzti vėl tik vidurinį virbalą, tada paskutinę akį išmegzti kartu su kito virbalo akimi ir taip kol ant šoninių virbalų neliks akių.
Atsakyti
sveikos, as esu tyli skaitytoja, semiuosi is Jusu idejas ir bandau, kadangi Jus ikvepet, parodau savo pirmus teptiukus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 12 spalio 2009 - 12:03
QUOTE(Jūržolė @ 2009 10 12, 13:00)
Tai reiškia, kad reikia megzti tik tą vidurinį virbalą, paskutinę akį išmegzti kartu su kraštinio virbalo viena akimi ir apsukus mezginį megzti vėl tik vidurinį virbalą, tada paskutinę akį išmegzti kartu su kito virbalo akimi ir taip kol ant šoninių virbalų neliks akių.

na man buvo klausimas, kur gaut laisvą virbalą mezgimui, kadangi kai suveri ant visų virbalų akis, tai nėr su kuo megzt... bet matau pas jolitą neveria ji ant trijų... kažkokia mistika man šiaip ten su tais akių užvėrimais ant trijų virbalų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 10 12, 13:05)
na man buvo klausimas, kur gaut laisvą virbalą mezgimui, kadangi kai suveri ant visų virbalų akis, tai nėr su kuo megzt... bet matau pas jolitą neveria ji ant trijų... kažkokia mistika man šiaip ten su tais akių užvėrimais ant trijų virbalų smile.gif

tai megzk kaip parodyta Jolitos rankdarbiuose, aš taip pat mezgu kaip ir ji - man taip patogiau mirksiukas.gif

čia mano bandymas prisiminti kaip mezgamos kojinės - nėriau dviejų spalvų siūliukais, dėjau dvigubą nes labai plonučiai - balti vilna, rožiniai macheris mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nu, žinokit, be jolitos filmukų nebūčiau numezgus kulno niekaip, liuks,kad yra internetas thumbup.gif varau toliau, žiūrėsim kas gausis
ale pirštas vienas jau žiauriai subadytas, aš vis juo virbalą pastumiu doh.gif eina sau koks skausmelis jau
Atsakyti
4u.gif Tikrai nuostabus batukai Šauniai padirbeta Sekmes
Atsakyti
Pirmą kart nėriau ir pavyko biggrin.gif , mažiaus batai buvo du ... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 10 12, 15:16)
Pirmą kart nėriau ir pavyko  biggrin.gif , mažiaus batai buvo du ...  bigsmile.gif
user posted image

Kaip nerti tokius bacikus??? bigsmile.gif Noriu noriu noriu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 10 12, 16:16)
Pirmą kart nėriau ir pavyko  biggrin.gif , mažiaus batai buvo du ...  bigsmile.gif
user posted image

oho bigsmile.gif super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 10 12, 16:16)

Ar man atrodo, ar vieno bato baltas apnėrimas platesnis, nei kito g.gif
Atsakyti