Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

Kaip manot kokiek cm butu 4-5men kudikio pedute?
Atsakyti
QUOTE(Neerineelee @ 2010 01 20, 12:20)
Kaip manot kokiek cm butu 4-5men kudikio pedute?

giminaiciu vaiko 10 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 01 19, 17:33)
gal butu galima aprasyma gauti  blush2.gif  g.gif

Aprasymo kaip ir nera blush2.gif Vyro mociute mane pamoke kaip megzti. Labai lengva, ant dvieju virbalu. Pabandysiu aprasyt arba foto reportaza padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2010 01 20, 14:47)
giminaiciu vaiko 10 cm mirksiukas.gif

Aciu jums labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2010 01 19, 21:51)
visu darbeliai mieli ir grazus  wub.gif , o sakykit ka darot su padukais kad neslystu grindim vaikstant? g.gif

ax.gif rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles, visu jusu tapukai labai grazus thumbup.gif , o nurodytam puslapyje su tapkyciu mezgimo aprasymais, tai net akys raibsta kiek ju gali buti skirtingu, sunku issirinkti, tai as antro leliuko belaukiant nestuke.gif jau penkias poras nusimezgiau ir dar mintyse bent keli laukia savo eiles. O stai cia mano tie tapukai blush2.gif , laukiantys savo seimininko.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai atsiprasau uz nuotrauku dydi, pamirsau jas sumazinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2010 01 20, 11:39)
Aciu visoms  4u.gif

o aprasymo kaip tokio ir nera  ax.gif , cia mano mociute seniau  tokius megzdavo, tai as pagal jos pavyzdi ir nukopinau  blush2.gif
man su zodiniu atpasakojimu biski sunku, bet kai kita pora megsiu padarysiu foto reportaza, kad butu aiskiau , gerai?  mirksiukas.gif

ok, lauksim wink.gif greito mezgimo! biggrin.gif
Atsakyti
Ausriniuks, labai gražūs tapučiai, šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes!

Jau kokia nuostabi tema apie batukus. Kaip tik prisedu taip iki isnaktu praziurineju...Ir jau numezgiau pinetes ir kaubojiskus savo maziui. Na puikiai gavosi. Simtas aciu Jums visoms. Dar reikes kokius pora bateliu pabandyt, ypac kedukus dar noriu nunerti ir gal krikstynom ka sumazgysiu.
Atsakyti
Pabandziau mergaitiskus kedukus ir stai kas gavosi -

user posted image

user posted image
Atsakyti
Shura, nu visai gerai atrodo thumbup.gif As kaip tik irgi galvojau saviskei nert ar ne is butent tokiu spalvu (nerus tokius tik berniukui su tamsiai melyna), tai apsisprendziau thumbup.gif - nersiu ir mergaitiskus! thumbup.gif
Atsakyti