Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

user posted image

Pasigirsiu ir as 4u.gif Nieko ypatingo, bet mezgiau pagal cia esancius aprasymus, aciu mergaites thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už įvertinimą visoms 4u.gif eilėje daba laukia batukai saulėgražos, žiūrėsiu kaip gausis ir pasirodysiu kai baigsiu ax.gif
Atsakyti
oho kaip sparciai temuke juda nuo jusu grozybiu thumbup.gif
cia maniskiai
user posted image
Atsakyti
armi06 , labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciukas, cia dar vienas uzsakymukas-8.5-9cm pedutei,tik va batukams dar juosteliu neiveriau nes nenusipirkau dar
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daaivaaa @ 2010 01 14, 13:13)
mhm, balerinkos ir man patinka smile.gif

o ten apneriau paprata paduka, i batus dedama smile.gif ir po apacia prisiuvau odeles, kad tvirciau butu smile.gif biggrin.gif

sakyk - o su kuo tu pradurei tuose padukuose skylutes - juk vien vąšelio neužteko mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 01 15, 17:28)
sakyk - o su kuo tu pradurei tuose padukuose skylutes - juk vien vąšelio neužteko mastau.gif

patys padukai kuriuos buvau, buvo su skylutem smile.gif tai as taikiau i jas, kai apkirpau, tik beda ta, kad jei skylute arti krasto plysta greit, tai as stengiaus kuo toliau krasto, o jei paduka perkant be skyluciu, tai su yla gerai prasiduria smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 01 13, 10:52)
Sveikos.

Kokių gražių darbelių prisižiūrėjau wub.gif

Parodysiu ir aš savo kalėdines dovanas mamai, uošvei ir vyro močiutei. Nufotografuot tik taip galėjau. Tos ale tigrinės megztos mezgimo mašina, o melsvos virbalais ax.gif

fainos dovanos wub.gif
Atsakyti
Kokiu grozybiu prisiziurejau , pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit kuri padeti issiaiskinti kaip reiktu megzti sitas tapkutes. Paduka ir pirmas sonines tris eilutes suprantu, o toliau nelabai, ar ten ir toliau megzti kartu ar virsus mezgamas atskirai. Ir dar kaip mezgamas zenklas ovalas, ar teisingai suprantu, kad tai trys stulpeliai su uzmetimu sumegzti kartu? blink.gif blink.gif Buciau dekinga uz paaiskinima 4u.gif
http://radikal.ru/F/...a99d0f.jpg.html
http://radikal.ru/F/...543978.jpg.html
[/quote]
Atsakyti
Na rodau,kokių smulkmenėlių priraizgiau :

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
ALACKA33-oho kaip pasidarbavai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Na o cia mano keli darbeliai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image