Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

Mergytės, gal kuri turite kaubojinukų schemutę? Aš jų jau kelias poras numezgiau pagal aprašymą, bet norėčiau schemutes išmokti skaityt ax.gif
Atsakyti
pasirodom ir mes blush2.gif

va bernužėliui dovanų bus
user posted image

o čia ant modeliuko, tik ratukus jau aplamdė doh.gif reiks prikabinti iš šonų gal
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MERENGE: 13 sausio 2010 - 11:57
laba diena, mergaites reikia patarimo, labai labai noriu kaubojisku bateliu savo panelei, jos pedutes ilgis 22cm, kazin kaip pasididinti jusu aprasyma kad galeciuau didesnes numegzt g.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2010 01 12, 18:30)
sveikutes  4u.gif
turiu kvaila klausima, kiek mazhdaug akychiu uzhdet naujagimio mezgant kojnaites?

priklauso nuo to kokio storumo siūlais megsi, tvirčiau/laisviau, virbalų koks storis mirksiukas.gif

kai mezgiau saviškei - tai apmečiau 32akis, bet nepamenu kokiais siūlais tuomet mezgiau doh.gif [ bet tikrai ne iš storųjų ]
naujagimio pėdutė vidutiniškia būna 9cm, bet megzk truputį didesnę, nes greit pirmais mėnesiais auga kojytė, o dar juk po apačia po kojinė bus šliaužtinukai, tai geriau, kad truputį laisviau vaikiukui būtųk nei labai apspausta kojinė mirksiukas.gif

radau tokią lentelę internete - gal padės mirksiukas.gif

user posted image

vakar sumąsčiau megzti naujas kojinukės dukrytei, ėmiau du siūliukus [kad greičiau ir šilčiau būtų ], užmečiau 36 akis, pramezgiau čiurną - bet žiūriu čia man tokia jau tiktų lotuliukas.gif reiks ardyti ir mažinti akis
user posted image

QUOTE(MERENGE @ 2010 01 13, 11:56)

superiniai ratai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 13 sausio 2010 - 12:50
QUOTE(MERENGE @ 2010 01 13, 12:56)

va bernužėliui dovanų bus

Ratai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas mezgėjėlėms mirksiukas.gif kaip galima padaryti ,,stabdžiukus" tapukuose g.gif gal ką įmegzti padukuose g.gif
Atsakyti
MERENGE-bateliukai masiniukai labai grazus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nerti batukai

http://public.fotki....ai/batukai.html
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2010 01 13, 12:46)
priklauso nuo to kokio storumo siūlais megsi, tvirčiau/laisviau, virbalų koks storis  mirksiukas.gif

kai mezgiau saviškei - tai apmečiau 32akis, bet nepamenu kokiais siūlais tuomet mezgiau  doh.gif [ bet tikrai ne iš storųjų ]
naujagimio pėdutė vidutiniškia būna 9cm, bet megzk truputį didesnę, nes greit pirmais mėnesiais auga kojytė, o dar juk po apačia po kojinė bus šliaužtinukai, tai geriau, kad truputį laisviau vaikiukui būtųk nei labai apspausta kojinė  mirksiukas.gif

radau tokią lentelę internete - gal padės  mirksiukas.gif

vakar sumąsčiau megzti naujas kojinukės dukrytei, ėmiau du siūliukus [kad greičiau ir šilčiau būtų ], užmečiau 36 akis, pramezgiau čiurną - bet žiūriu čia man tokia jau tiktų   lotuliukas.gif  reiks ardyti ir mažinti akis

didzhiulis achiu uzh ishsamu atsakyma aciuks.gif , ash ir uzhsidejau 32 akis bet man pasirode platokas, nors gal ir gerai, kaip Tu sakai - bus ant ugtelejimo wink.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 13 sausio 2010 - 20:01
o cia mano kojinyciu - tapkuciu suaugusiem kurinukai biggrin.gif blush2.gif

http://photos-c.ak.f...2_4097018_n.jpg

http://photos-e.ak.f...3_7695860_n.jpg

http://photos-f.ak.f...42_711873_n.jpg
Atsakyti
QUOTE(Daaivaaa @ 2010 01 14, 12:45)
o cia mano kojinyciu - tapkuciu suaugusiem kurinukai biggrin.gif  blush2.gif

man patiko pirmosios balerinkos thumbup.gif

sakyk trečiuose tapukuose matau apnertą paduką - ten odą apnėriai ir nėrei toliau ar kaip ? mastau.gif
user posted image

X-iuke - nėr už ką yu.gif
kai baigsi - prašom pasirodyti mirksiukas.gif
p.s. vakar rašiau, jog uždėjau 36a ir per didelės buvo ( tiktų ir man ), tai išardžiau ir mezgiau iš 28a - tai visai nieko jau dydis lotuliukas.gif ( vat ir mezgimas iš dviguvo siūlo - mažai akių reik, greit mezgasi thumbup.gif ir šiltos bus )
Atsakyti
mhm, balerinkos ir man patinka smile.gif

o ten apneriau paprata paduka, i batus dedama smile.gif ir po apacia prisiuvau odeles, kad tvirciau butu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti