sveikutes,aciu uz pagyras mano kojinytem,dukros patenkintos nesioja,bet kiek as cia dar grozybiu radau,faina,saunuoles visos,nevardysiu po viena ,nuostabiso kojines,batukai,tapkutes
Labai reikia konsultacijos Kaip nuleisti akis? Niekada nebuvau mezgeja, bet pries koki 12 metu mezgiausi ir megstiniu ir saliku, tiesiog kaip megsti reikia zinau. Bet db sumasciau numegsti pirma kart gyvenime kojines ir niekaip neiseina nuleist akiu, kad kojine siauretu. Tiesiog uzkrito ir niekaip nepamenu kaip ten jas sunarpliot. Gal kas galetu paaiskinti? Dekui labai
QUOTE(Nefer @ 2010 01 10, 22:39)
Labai reikia konsultacijos Kaip nuleisti akis? Niekada nebuvau mezgeja, bet pries koki 12 metu mezgiausi ir megstiniu ir saliku, tiesiog kaip megsti reikia zinau. Bet db sumasciau numegsti pirma kart gyvenime kojines ir niekaip neiseina nuleist akiu, kad kojine siauretu. Tiesiog uzkrito ir niekaip nepamenu kaip ten jas sunarpliot. Gal kas galetu paaiskinti? Dekui labai
kojines mezgimas labai puiiai aprasytas Cia. manau ten puikiai viskas parodyta, nes as nemokedama r niekada m=nemezgus kojines sugebejau savo lelytei jas numegzt bet paaiskint nemokeciau..tieisog megzdama ziurejau i tuos filmukus ir dariau kaip rodo
kojines mezgimas labai puiiai aprasytas Cia. manau ten puikiai viskas parodyta, nes as nemokedama r niekada m=nemezgus kojines sugebejau savo lelytei jas numegzt bet paaiskint nemokeciau..tieisog megzdama ziurejau i tuos filmukus ir dariau kaip rodo
Dekui jums labai uz nuorodele. Super puslapiukas galima net arkli ismokyti megsti Jau pasidare aisku kaip du kart du, lekiu megsti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 01 10, 22:17)
gal kas galit pagelbet ir papasakot kaip padayt tuo bumbuliukus?
prašom video pamokėlė
reiks atidarant naują temą įkelti šią nuoruodą į pirmąją žinutę
Mikės pūkuotukės kojinukės
QUOTE(J@lanta @ 2010 01 11, 13:26)
prašom video pamokėlė
cia man vienai, bet man kazkodel nerodo bumbulu
QUOTE(kristynka* @ 2010 01 11, 13:09)
cia man vienai, bet man kazkodel nerodo bumbulu
man rodo
ten juk apačioje po filmuku kitu šriftu parašyta - gali tekti šiek tiek lukterti kol užkraus
pago0oglinau tai raday youtube paprastesnį variantą kaip ant pirštų vynioti ir galima galima taip padaryti bumbulą žr. čia
bumbulas
bumbulas ( man atrodo šis būdas lengviausias )