Laba
tapukai - zuvytes labai originalus reiktu gal kada pameginti
o cia mano mazosios kojinytes busimoms mazoms kojytems
QUOTE(Shura @ 2010 01 08, 19:49)
Laba
gražuolytės kojinytės
SHURA-labai grazios kojinytes,leliui bus silta
Aciu labai kad pagyret mano kojinytes
vykdau siulu likuciu naikinimo akcija
vykdau siulu likuciu naikinimo akcija
Labas, norėjau pasiteirauti, iš kur perkat natūralią nedažytą vilną leliukams kojinytėms?
Labukas mezgėjėlės-šaunuolytės, tiek grožybių prisižiūrėjau ir nusprendžiau pabandyti numegzti batukus-mašinytes, gal kas mezgė ir gali paaiškinti man šitą dalį: 7.Продолжаем вязать светлой нитью (которую не обрывали). По боковой стороне стекла поднимаем 4 петли
,
kaip čia tas akis taip pakelti man gaunas tiesiog labai paprastai, aš perkeliu nuo vieno virbalo ant kito 4 akis ir vsio, bet mezgant tada gaunasi skylė
,
kaip čia tas akis taip pakelti man gaunas tiesiog labai paprastai, aš perkeliu nuo vieno virbalo ant kito 4 akis ir vsio, bet mezgant tada gaunasi skylė
QUOTE(MERENGE @ 2010 01 09, 17:48)
Labukas mezgėjėlės-šaunuolytės, tiek grožybių prisižiūrėjau ir nusprendžiau pabandyti numegzti batukus-mašinytes, gal kas mezgė ir gali paaiškinti man šitą dalį: 7.Продолжаем вязать светлой нитью (которую не обрывали). По боковой стороне стекла поднимаем 4 петли
,
,
blyn foto nerodo, dedu i6 naujo
Sveikos mezgejeles, gal kuri galit paaiskinti geriau situ tapkuciu schema. Suprantu kaip numegzti paduka ir pirmas tris apmezgimo eilutes, o toliau nelabai suprantu, ar ten ir toliau viskas mezgama kartu, ar tapkyciu virsus mezgamas atskirai ir tik po to jas prijungti prie paduko
http://radikal.ru/F/...a99d0f.jpg.html
http://radikal.ru/F/...543978.jpg.html
http://radikal.ru/F/...a99d0f.jpg.html
http://radikal.ru/F/...543978.jpg.html
QUOTE(MERENGE @ 2010 01 09, 16:48)
jeigu teisingai suprantu, ko klausi ir kas pavaizduota. Čia kulnas, ane? Tai nukeli tas kelias akis ant dviejų virbalų iš abiejų šonų. Paprastai eina santykiu 1/2/1. Nors būna kai kur ir kitaip nurodo. Tada išmezgi akis nuo pirmo virbalo, nuo antro, o paskutinę antro sumezgi su pirma trečio. Tada ant trečio lieka viena mažiau, o ant antro tiek, kiek buvo. Kitų trečio virbalo akių nemezgi. Apsuki ir mezgi antro virbalo akis, o paskutinę sumezgi su artimiausia pirmo virbalo akimi. Tada vėl apsuki ir vėl mezgi. Taip mezgi tik antro virbalo akis (ant jo akių skaičius nemažėja) ir galuose paskutines vis sumezgi su šoninių virbalų akimis. Taip gaunasi tas užlenkimas. Tikiuosi, į temą atsakiau
QUOTE(Meškuolė @ 2010 01 10, 10:18)
jeigu teisingai suprantu, ko klausi ir kas pavaizduota. Čia kulnas, ane? Tai nukeli tas kelias akis ant dviejų virbalų iš abiejų šonų. Paprastai eina santykiu 1/2/1. Nors būna kai kur ir kitaip nurodo. Tada išmezgi akis nuo pirmo virbalo, nuo antro, o paskutinę antro sumezgi su pirma trečio. Tada ant trečio lieka viena mažiau, o ant antro tiek, kiek buvo. Kitų trečio virbalo akių nemezgi. Apsuki ir mezgi antro virbalo akis, o paskutinę sumezgi su artimiausia pirmo virbalo akimi. Tada vėl apsuki ir vėl mezgi. Taip mezgi tik antro virbalo akis (ant jo akių skaičius nemažėja) ir galuose paskutines vis sumezgi su šoninių virbalų akimis. Taip gaunasi tas užlenkimas. Tikiuosi, į temą atsakiau
ačiū už paaiškinimą, bet susipainiojau tarp tų virbalų dabar, nors čia ne kulnas, čia batuko-mašinytės megzto stiklo sujungimas gaunasi, va čia visa batuko schema tai gal aiškiau ta vieta atrodys bendram kontekste.
Kolei kas numezgiau su skylėm ir jas užsiuvau, bet tada stiklas gaunasi toks labai iškilęs, žodžiu reikia kažkaip išnarplioti man tą akių užkėlimą.