man tai idomu butu del kaubojinuku. kaip reiketu paskaiciuoti akis norint numegzti didesniu ar tarkim mazesniu dydziu.
Laba diena
Vakar landziojau landziojau po foruma, ieskojau ka cia nusimegzti, prisiziurejau visokiu groziu, galva apsisuko ir nuejau miegot. Per nakti sugalvojau, kad reikia draugei tokias kojines numegzti, bet neberandu, kazkur maciau buvo idetas aprasymas kaip tas kilputes padaryti. Gal kas gali padeti??? Aciu labai
Vakar landziojau landziojau po foruma, ieskojau ka cia nusimegzti, prisiziurejau visokiu groziu, galva apsisuko ir nuejau miegot. Per nakti sugalvojau, kad reikia draugei tokias kojines numegzti, bet neberandu, kazkur maciau buvo idetas aprasymas kaip tas kilputes padaryti. Gal kas gali padeti??? Aciu labai
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 12 18, 16:35)
Krista J. tapkes nėriau pagal šią idėją...
labai didelis ACIU! tau jos gavosi zymiai grazesnes
QUOTE(armi06 @ 2009 11 27, 13:49)
pasakiski baciukai, laaaabai noriu duktereciai Kaledoms nunerti, bukit gera, parasykit man lietuviska tu baciuku nerimo aprasyma, nu nekas man su rusu kalba
labukas,kiek graziu kojinyciu ,batyuku tapkyciu,saunuoles,labai noreciau mazylei savo kaubojinukus numegst,bet reik schemutes,gal turit kuri
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 12 21, 14:58)
labukas,kiek graziu kojinyciu ,batyuku tapkyciu,saunuoles,labai noreciau mazylei savo kaubojinukus numegst,bet reik schemutes,gal turit kuri
http://sveta-for-200...
megzt pagal aprasyma - puikiai iseina...
QUOTE(aaagnex @ 2009 12 21, 15:10)
aciukas meginsiu
paskutiniai tikri fainuoliai o jau spalvytes
[quote=juruze,2009 12 20, 17:21]
Laba diena
[/quote
Labutis, gal taip pabandyk?
[quote=Krista J.,2009 12 21, 00:35]
[/quote]
Dėkui, labai malonu girdėti O tu gal irgi bandei nerti? Smagu būtų jei pasirodytum
Laba diena
[/quote
Labutis, gal taip pabandyk?
[quote=Krista J.,2009 12 21, 00:35]
[/quote]
Dėkui, labai malonu girdėti O tu gal irgi bandei nerti? Smagu būtų jei pasirodytum
Aciu, taip ir bandysiu
super batukai,jau spalvytes tai fainos
nezinau kas man gausis ,nes kai kuriu zodziu nesuprantu rusiskai,ar padukus atskirai reik megst
nezinau kas man gausis ,nes kai kuriu zodziu nesuprantu rusiskai,ar padukus atskirai reik megst