Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės, batukai - 4

man tai idomu butu del kaubojinuku. kaip reiketu paskaiciuoti akis norint numegzti didesniu ar tarkim mazesniu dydziu.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Vakar landziojau landziojau po foruma, ieskojau ka cia nusimegzti, prisiziurejau visokiu groziu, galva apsisuko ir nuejau miegot. Per nakti sugalvojau, kad reikia draugei tokias kojines numegzti, bet neberandu, kazkur maciau buvo idetas aprasymas kaip tas kilputes padaryti. Gal kas gali padeti??? Aciu labai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 12 18, 16:35)
Krista J. tapkes nėriau pagal šią idėją...

labai didelis ACIU! 4u.gif tau jos gavosi zymiai grazesnes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 20 gruodžio 2009 - 23:36
QUOTE(armi06 @ 2009 11 27, 13:49)
cia mano dar vieni batukai 8men mergaitei  ax.gif
user posted image

pasakiski baciukai, laaaabai noriu duktereciai Kaledoms nunerti, bukit gera, parasykit man lietuviska tu baciuku nerimo aprasyma, nu nekas man su rusu kalba doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
labukas,kiek graziu kojinyciu ,batyuku tapkyciu,saunuoles,labai noreciau mazylei savo kaubojinukus numegst,bet reik schemutes,gal turit kuri
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 12 21, 14:58)
labukas,kiek graziu kojinyciu ,batyuku tapkyciu,saunuoles,labai noreciau mazylei savo kaubojinukus numegst,bet reik schemutes,gal turit kuri

http://sveta-for-200...
megzt pagal aprasyma - puikiai iseina... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2009 12 21, 15:10)
http://sveta-for-200...
megzt pagal aprasyma - puikiai iseina... ax.gif

aciukas meginsiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vakar panarsiau cia ir sumasciau prie sarafano duktereciai ir tapukus numegzti ax.gif stai kas gavos blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
paskutiniai tikri fainuoliai o jau spalvytes bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=juruze,2009 12 20, 17:21]
Laba diena 4u.gif
Vakar landziojau landziojau po foruma, ieskojau ka cia nusimegzti, prisiziurejau visokiu groziu, galva apsisuko ir nuejau miegot. Per nakti sugalvojau, kad reikia draugei tokias kojines numegzti, bet neberandu, kazkur maciau buvo idetas aprasymas kaip tas kilputes padaryti. Gal kas gali padeti??? Aciu labai 4u.gif
[/quote

Labutis, gal taip pabandyk?
user posted image

[quote=Krista J.,2009 12 21, 00:35]
labai didelis ACIU! 4u.gif tau jos gavosi zymiai grazesnes thumbup.gif
[/quote]

Dėkui, labai malonu girdėti 4u.gif O tu gal irgi bandei nerti? Smagu būtų jei pasirodytum wink.gif
Atsakyti
Aciu, taip ir bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
super batukai,jau spalvytes tai fainos
nezinau kas man gausis ,nes kai kuriu zodziu nesuprantu rusiskai,ar padukus atskirai reik megst
Atsakyti